Olin Jo Muuten Pukeissa, Olin Varustanut Itseni Moottoroidulla Anustapilla, Mustilla Stringeillä, Mustilla Kiiltäväpintaisilla Sukkahousuilla, Tiukasti Istuvalla Mustalla Bodyllä, Tiukkaakin Tiukemmalla Mustalla Lateksiminimekolla Joka Juuri Ja Juuri Ylettyi Peittämään Peppuni, Mustilla Lähes Olkapäille Ulottuvilla Lateksihansikkailla, Mustalla Puolipitkällä Peruukilla Ja Mustalla Kumisella Kaulapannalla.

Kiusoitellakseen minua hän katselee samalla kun hyväilee pitkillä vedoilla kovaa patukkaa. Kummatkin käteni vatkaavat näitä pehmeitä Seuraa Joensuussa – Järjestä Treffit Vaikka Heti! palloja kuin leipuri konsanaan. Tyttö kävelee eteeni ja pysähtyy katsomaan minua suoraan silmiin. Hän sanoo tässä vaiheessa, että fiuuh kyllä lähtee. Nousen taas vähän pystynpään asentoon ja vetelen pitkillä päättäväisillä työnnöillä häneen sisälle. Kun hän viimein tulee takaisin, katselen kuinka koko vartalo keinahtelee kävelyn tahdissa.

deitti treffit

Kaadun lopuksi paksulle matolle jossa rimpuilen teatraalisesti kahleissani ja ynisen suukapulaani. Olin jo muuten pukeissa, olin varustanut itseni moottoroidulla anustapilla, mustilla stringeillä, mustilla kiiltäväpintaisilla sukkahousuilla, tiukasti istuvalla mustalla bodyllä, tiukkaakin tiukemmalla mustalla lateksiminimekolla joka juuri ja juuri ylettyi peittämään peppuni, mustilla lähes olkapäille ulottuvilla lateksihansikkailla, mustalla puolipitkällä peruukilla ja mustalla kumisella kaulapannalla. Tuijottaessani häntä suu auki valahtaneena, survot suuhuni pallosuukapulan jonka kiristät todella tiukkaan ja toverisi vetää pääni yli säkin ja nostatte minut autosi tavaratilaan minun rimpuillessani vaikka tiedänkin sen turhaksi ja tätähän olen koko ajan halunnut...Seuraavaksi kiristit kaulaani leveän kumisen orjattaren kaulapannan ja laitoit uumalleni kahlevyön johon kiinnitit ranteeni niin etten saanut niitä liikutettua kymmentä senttiä vyötärölinjan ylä- tai alapuolelle. Hyvä ja tulet hakemaan? Ei aikaakaan kun puhelimeni soi ja sinä vastasit:

-"on, on juuri sellainen kuin kuvista näkyy"

-

-"tietenkin suostuu, se on selvä"

-"tunnin kuluttu? Olenkin jo aika kypsä ja hetkisen leikittyäni minulta tuleekin iso roiskaisu "sitä" lasiin, käännyn kameraan päin, hymyilen nuolen huuliani ja otan tuotokseni lasista suuhuni jossa vielä näytän sen kieleltäni kameralle, nielaisen ja näytän kameralle tyhjän suuni. Saadakseni hiukan lisämaustetta tekisin kävelyretkestäni pakollisen kätkemällä autoni vara-avaimet erääseen ennalta katsomaani kallionkoloon ja lukitsemalla toiset avaimet autoon sisään. Lähdin taas jatkamaan matkaani kogti avaimieni kätköpaikkaa jonne saavuinkin turvallisesti, mutta kauhukseni huomasin kätköni olevan tyhjä! Jalkoihini laitan mustat lakeriset nilkkaremmi piikkikorkoavokkaat.

Luke Milani. Denise Milani Come take a look at our blog to see whats going on! See More

Lähteet... https://www.pinterest.com/pin/438678819938748030/

Ensimmäinen kerta osa 1

Jotenkin olen saanut itseni sinuiksi tilanteen kanssa ja ymmärrän että parempi tässä Löydä Laadukasta Seuraa Ja Sovi Treffit Jo Tänään on kai vaan odottaa ja tehdä niin kuin käsketään.Minnan ilme kertoo selvästi sen, että hän maksoi huoneen ja keskustelu on päättynyt. Minna ilmoitti vaunun numeron ja istumapaikan tekstarilla ja sitten ei muuta kuin etsimään. Taisin taas tokaista jotain yltiöpäisen älykästä kuten ”moi”, mutta en ole siitä lainkaan varma.Loistavaa, muistan sittenkin jotain!

Minna sammuttaa suihkun ja kääntyy siirtäen samalla toisenkin kätensä elimeni päälle...

Hän voisi lähteä Tampereelle muka tyttökaveria tapaamaan ja voisimme kohdata hotellissa.Minna värähtää kosketuksesta ja minä jatkan rintojen hyväilyä vielä hetken.

Lisään saippuaa ja siirrän käteni hänen kyljille ja siitä vatsalle. Valitsen suunnan ylös ja kämmeneni koskettavat hänen rintojaan ensimmäistä kertaa oikeasti.

Juttelimme varmaan tunnin ensimmäisellä kerralla ja soittelimme sen jälkeen lähes päivittäin toisillemme.Olen aina ollut enemmän linja-auto kuin juna –ihmisiä joten jo pelkkään junaan ahtautuminen viikonloppuruuhkan aikoihin aiheutti harmaita hiuksia.

deitti treffit