Seuraavana Aamuna Heräsin Vilun Tunteeseen.

Halusin antaa tuolle miehelle kaiken mitä hän haluaa ja sanoin, että ’Voitko naida minua peppuun? Olin hakenut korjatun mekon lähtiessäni kaupungista ja nyt pääsin kokeilemaan sitä.

Kertakaikkiaan mahtavaa. Sanoin, että tunnustele, kuinka ihanilta ne tuntuvat, Malla teki hyvää työtä. En voi sille mitään, olen kuin rätti. Mahtavaa! Pera lipoi huuliani hiukan kielellään ja tunsin, kuinka hänen kielensä oli huulillani. Sitten hän hellästi nosti mekkoani ja paljasti alavartaloni. Hän näytti siltä kuin olisi nähnyt jonkinlaiseen ihmeen.

deitti treffit

Denise Milani Most Gorgeous girl in the world walking in public Come take a look at our blog to see whats going on! See More

Lähteet... https://www.pinterest.com/pin/438678819938748030/

Vuosisadan lesborakkaustarina

Lisää tarinaa tulee sitä myöten kun saan päiväkirjatekstit selvitettyä. Ja juuri tuo Sallan alastomuus kun tämä vaihtoi yöpyjamaa päälleen tai riisui sen aamulla pois herätti minussa tunteita. Seuraavana aamuna heräsin vilun tunteeseen. Hänestä oli tullut pitkä,sorja kaunis nuori nainen jonka pellavakankainen arkipuku oli kauniimpi kuin yksikään meidän kylän naisten juhlahameista. Tunsin jälleen punastuvani ja tiesin että Salla ehti nähdä sen. Mutta se värinä oli erilainen. Veeran äidin vastustuksesta huolimatta olivat myös Olivia ja Nainen, Vielä Sinkku? Salla auttaneet arjen askareissa. Muistan kuinka säpsähdin Sallan kosketellessa minua toistuvasti peseytyessämme. Emmin hetken ennen kuin annoin kylpylakanan tipahtaa lattialle. Äidin mielestä se oli niin hienoille ihmisille kuin rangaistus, mutta Olivia oli vakuuttanut että hän oli kaivannut entisiä aikoja jolloin sai itse pestä pyykkejään ja laittaa ruokaa.

Konsultti työmatkalla

Saippuaisen sormieni päästessä kalusi luo, se ponnahtaa jäykkänä pystyyn uudelleen. Vieläkin kiimaisempana kuin sängyllä. Kiihotun huuliesi ja käsiesi hyväilyistä suunnattomasti, ja olen laukeamaisillani kun upotat jäykän kaluni huuliesiväliin. Alat työnnellä sitä rytmikkäästi suuhuni. Lysähdämme kyljellemme sängylle minun ollessa vielä sisälläsi. Tunnen käteni alla selvästi jäykän kalusi.

Lähdemme liikkeelle ja vaihdetta isommalle vaihtaessani jätän käteni vaihdekepin päälle, siten että kämmensyrjäni on reittäsi vasten. En huomaa, kun otat liukkarin sängyltä mukaasi seuratessasi minua kylppäriin. Saan pestyä ja huuhdeltua sinut. Jatkan nuolemista ja kielelläni leikittelyä Kokemuksia & Tietoa hieman rajummin. Hissi pysähtyy kerroksessa ja lähdemme hissistä kohti huonettani. Sävähdät hieman ja naurahdat.

deitti treffit