Vanhin Miehistä Tarjosi Kätensä, Kun Nousin Pöydästä.

Sitten pistin jarrut päälle, sillä halusin nauttia tästä täysin siemauksin. Vanhin miehistä tarjosi kätensä, kun nousin pöydästä. Toimittaja Testasi Netin Treffipalvelun Baarissa oli muutamissa pöydissä seurueita jotka vain ohimennen vilkaisivat saapuessamme baariin. Puolenyön aikoihin Taina sanoi, että koska hotellissamme oli upea kattotasanne baari, hän haluaa lähteä sinne yömyssylle. Hypähdin hiukan ja Tainaa nauratti. Mua panetti aivan älyttömästi ja Taina huomasi sen. ”Olet tainnut jo sovitella…”, nauroi hän huomatessaan pitsistringien sisällä seisovan kaluni. Kysyin Tainalta, kiihottiko äskeinen tilanne häntä.

Tainalle olimme varanneet kosmetologin ja kampaajan samasta liikkeestä.

deitti treffit

Heinolan torilla eilen. Kylmien pakkaspäivien ja - öiden jäljiltä paikka näytti heränneen taas henkiin.

Naapurin nainen, joka tykkää pissaleikeistä, oli juuri saamassa omaa kivaa ja pissaamassa miesten päälle. Juonee paljon appelsiinimehua? Kun alkoi sillä toisellakin seistä, ja kunnolla, en tarvinnut kuin pari pyyhkäisyä pillun päällä, kun tuli sellainen orkku, että ei koskaan.

Onhan se kivaa, kiihottavaa, katsoa, vieras kulli pillussa, kun mieheni askaroi tuon naisen pyllyllä. Myöhemmin illalla, saunottuamme, alkoikin jotain, jota emme ole aikaisemmin kokeilleet. Itse en pyllypanoista juuri välitä, paitsi hyvin rasvattuna ja samalla pilluun myös saaden. Tutut torihenkilöt olivat paikalla, osa kahvilla ja melkoinen osa töissä myymässä tuotoksiaan meille hulluille pääkaupunkiseutulaisille. Ja kaikki samaan petiin.

Mällit nurmikolla

Lopulta hän oli ihan alasti ja hieroi kaluaan kiihkein ottein.

Tatua nuoltiin ja imettiin joka puolelta ja samalla hänen anustaan kiihkein ottein sormiteltiin, Tatu voihki ja nosti sitten Joonaksen päätä ylemmäs ja suuteli tätä kiihkein kieli suudelmin.Tatu toipuessaan meni avaamaan ovea ja samassa hänet kaadettiin lattialle ja kolme miestä tuli taloon lisäksi, kaksi tuntematonta ja yksi erittäin hyvä tuttu nimittäin Joonas. Teemu voihkaisi hieman, mutta pian sai suun täytettä, nimittäin Jonne tuli hänen päälleen ja Hanki Seksiseuraa Ja Panoseuraa Paikkakunnaltasi antoi mehukasta kaluaan Teemulle imettäväksi. Jani painoi väkisin sisään ja kuuli kuinka kimeästi Tatu kiljaisi kivusta. Lopulta hän nappasi Tatusta kiinni ja painoi hänet pöytää vasten ja painoi kaluaan sisään, anus tuntui niin tiukalta ilman liukuvoidetta. Teemu imi ja otti kovaotteisesti kalua sisäänsä, syvää kurkkua hän harrasti Jonnen kanssa ja hyvin syvää anaalia Janin kanssa.Piakkoin kaikki vieraat ja Jani ja Tatu olivat ulkona, mutta Joonas ja Tatu harrastivat suuseksiä muiden katsellessa ja hieroessa toisiaan. Tatu puolestaan voihki ja puristi pöytää niin kovaa kuin jaksoi tuntiessaan jokaisen sentin paksusta ja pitkästä kalusta, joka työntyi hänen sisälleen lukemattomia kertoja.

Jani voihki itsekin ja painoi kovemmin ja kovemmin kaluaan sisään ja sanoi aina välillä; Tatu perhana älä supistele reikääs taas.

Sähköä puistossa


Molemmilla on kalun ympärillä sähköpostissa antamani ohjeen mukaan sähköjohdosta tehdyt renkaat, joista lähtee housun kauluksen alle piiloon jäävät lyhyet johdot.Tuon näköisillä housuilla ei voi lähteä liikkeelle, joten istuskelemme vielä ja kuivattelemme housujemme etumukset auringossa.Vihjaisen Janille että laitetta voi säätää myös siten, että laukeamista saa pitkitettyä. Sperma leviää Janin tiukkoihin kesähousuihin isona kosteana läikkänä.

Janin säädellessä laitetta kiima kasvaa ja kasvaa.

Jani kääntää laitteen päälle. Menemme kulkureitiltä hiukan syrjässä olevaan puiston reunaan istuskelemaan. Jani haluaa vielä vähän leikitellä laitteen säädöillä, mikä tuntuu mukavavalta spermankosteissa housuissa. Molemmilla alkaa näkyä housujen läpi tihkuvaa kiimalimaa ja kalu sykkii välillä.

Tapaamispaikalle ilmestyykin nuori siisti ja kivan näköinen Jani tiukoissa kesäsortseissa. Aurinko lämmittää mukavasti, juomme hiukan siideriä ja juttelemme seksiasioista. Itse laukean saman tien kun näen mitä Janin housuissa tapahtuu.

deitti treffit