Kun Olimme Niin Että Meillä Oli Enää Alushousu Jalas.Siinä samalla hetkellä tulet ja sanot tässä olisi vapaaehtoinen. Ilostun ja pyydän sinua leikkiin mukaan. Hiivit hiljaa makuuhuoneen ovelle joka on raollaan, katsot siitä ja näet minun olevan ison ja karvaisen atleetin päällä, näet että nautin kun hän pusertelee rintojani ja iso kyrpä menee edestakaisin pillussani joka on aivan märkä, huomaat myös miten mies nauttii, hän puhelee samalla miten tiukka ja kuuma pakkaus minä olen ja miten hyvältä tunnun, samalla hän kääntää minut kontilleni pylly ovelle päin ja nousee ratsaille, näet miten iso kyrpä painuu sisälleni ja huudan, nussi minua, anna sitä isoa kyrpääsi niin että tuntuu, en ole saanut pitkään aikaan kyrpää, voi kun tässä olisi vielä toinen mies joka laittaisi toiseenkin reikään kyrpänsä.Tulisit tänne yhtäkkiä ja yllättäin, en tiedä sinun tuloasi.Kysyn kumpaanko sinä haluat, sanot että pyllyyn, vieras mies menee alleni ja laittaa kyrpänsä pilluuni, olen avoin ja märkä, sinun kyrpäsi on aivan kova ja iso, laitat rasvaa pyllynreiälleni ja alat painamaan kyrpääsi sisääni, se on aivan tiukka mutta saat sen pohjaan saakka, tunnet miten toisessa reiässäni kyrpä menee edestakaisin, nussit minua raivon vallassa ja otat kiinni tukastani ja kysyt tuntuuko nyt hyvältä, en voi muuta kuin sanoa että kyllä, anna sitä kunnolla, siinä samalla hetkellä saan mahtavan orgasmin kun vieras mies ruiskuttaa spermansa sisääni, et kestä katsoa vaan laitat silmät kiinni ja painat vielä kerran syvälle ja tunnet miten iso lasti on tulossa, nautit joka solulla


Ovella jo kuulet että täällä naidaan.

deittipalvelu

Samalla nousin seisomaan saunajakkaralle sen eteen. Lopulta vedin sormeni sen perseestä. Niko yritti rimpuilla mutta tiukensin otetta sen tukasta ja käskin sen nuolemaan sitä tossua! Otin tossun kannasta varman otteen ja aloin roimimaan sen persettä. Vittu, sähän oot ihan väljä, ootsä jakanu ostarilla persettä, sanoin ja rupesin pumppaamaan Nikoa oikein apinan raivolla. Tuntui ettei koulu lopu koskaan, vielä 3kuukautta ja sit amis takana ja sähköasentajan paperit taskussa. Sit alkoi tuntua että nyt on huipennuksen aika. Sitten keskisormi mukaan, skedehinttari senkun ynähteli. Älä oo sit kovakouranen se lutka sano kun puristin tuubista liukuvoidetta sormilleni ja aloin raplaamaan sen peppu reikää.

He was so hungry that he was eating Mikä On Paras Treffipalsta? sticks. Nice people had stopped to drop off food but he was still so hungry and confused.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

Fantasia toteutui

Jatkoi hieromista alkkareiden päältä ja kohta Matiaksen suusta pääs että Mulat tulee kohta älä laukaise mua mun alkareihin ku ei oo vaihto alkkareita.

Matias:AAH AHH Huuh Hei lopeta ny muuten multa pääse alkkareihin. Otimme yhtä aikaa toistemme kauluista kii ja aloimme runkata.

Matias Mennään yhtä aikaa vessaan. ALKAAAA.
Mult tulee ihan kohta. Kun olimme niin että meillä oli enää alushousu jalas. Matias hoksas että se tarvii pyyhkeen.

Kotona taas

No, puku oli sellainen upea luomus, jossa oli kaikki valkoista, sukkanauhat, body, sukkanauhaliivit....

Mutsilla oli ehkä hiukan pienemmät rinnat kuin mun, ja niiden nänni oli kova kuin rusina. mutsi kysyi ja Hannu nyökkäsi.Ja eihän se ollutkaan erikoista.mutsi kysyi ja mä avasin silmäni niin että sain suoraan shampoota silmiini.

Hannun punaiset kasvot olivat tummenneet vieläkin enemmän, kun mutsi heitti sen naamalle mun tänään käyttämät stringit.

Mutsi halusi mun tulevan sohvan reunalle niin, että jalat olivat mahdollisimman levällään ja alkoi sivelemään mun pillua sormillaan. Siitä jonain toisena kertaa..

Märkyys auttoi niin hyvin, että pillu antoi heti periksi kyrpä-ystävälleen ja kun se oli sisällä, Hannu alkoi lykkimään kuin viimeistä päivää.

Yksi Otto, se vanha ukkeli, kenen kanssa mä olin kuksinut, oli sanonut mun olevan ilmiömäinen suihinottaja.Vaikka kyllä Hannu taisi tietää.Vanhat miehet jotenkin kiihotti mua.Hannu ei heti työntynyt muhun vaan työnsi mut niin että vaan mun pillu oli mutsin suussa ja se suuteli ja hyväili mun rintoja, kunnes se työnsi mut kontalleen Mikä On Paras Deittipalvelu? ja alkoi painaa kaluaan muhun.

Mutsi hyppäsi Hannun päältä pois ja mä näin Hannun kyrvän. Se huone oli mun broidin vanha huone, jonka mutsi oli varastanut itselleen broidin muutettua omaan kämppään..

Aamulla mutsi teki mulle aamupalaa, ja sen päällä oli paljastava aamutakki. Sitä kautta seksikin tuli puheeksi.

deittipalvelu