Lopulta He Alkoivat Myös Suudella Ja Voin Sanoa, Että Se Oli Juuri Niin Kiihottavaa Heti Alusta Alkaen, Kuin Olin Sen Kuvitellutkin Olevan.

Olin laueta jo silloin. Kun käännyin, hän otti vahvoilla ja lämpimillä käsillään kiinni kainaloistani ja kaatoi pehmeästi heinien päälle makaamaan. Olin Virossa, lähellä Tallinnaa eräällä maatilalla. Hänkin tuli samalle pellolle töihin ja katselin päivän mittaan hänen kaunista kroppaansa. Heinä ladossa oli valtava kasa heiniä ja menin niiden päälle heittelemään sitä alas. Aurinko paistoi ja ilma oli lämmin ja kostea. Henkilö oli Remi niminen mies, 19-vuotias, hyväkroppainen ja komea. Kaluni seisoi täydessä mitassa ja nyökkäsin vain hänelle. Töiden päätteeksi lähdin viemään latoon heiniä ja Remi seurasi perässä. Yhtäkkiä Remi tuli kysymään, että haluisinko hierontaa saunassa illalla. Hän kysyi ikää ja ilmoitin olevani 18v.

Kello kuuden maissa oltiin oltu koko päivä töissä ja olin katsellut ja miettinyt Remiä koko ajan.

deittipalvelu

Huone oli erilaisilla välineillä sisusteltu ja Pekka komensi minut selkäpäin ristikkoparrujen eteen kahliten siihen jaloista ja käsistäni kiinni sekä otti dildon peräaukostani pois, mikä helpotti oloani. Kaverit nussivat paljaaltaan eivätkä piittaa pepussani olleen kyrvän työntämistä suoraan suuhuni. Ovi aukaistiin ja Pekka tuli ensin huoneeseen...sen jälkeen alkoi tulla eri ikäisiä miehiä sisään...laskujeni mukaan seitsemän Pekan lisäksi.Pekka asui omakotitalossa, jossa oli rauhaisa pihapiiri.Pekka sanoi: "No orja, nyt opetan sut huoraksi". Pekka vaati polvilleen eteensä ja otti päästäni kiinni läpsäisten muutaman kerran kämmenellä poskilleni ja sanoi: "sä olet mun orja ja teet niinkuin MINÄ KÄSKEN...onko selvä"?

Pekka työnsi minut lattialle kontalleen ja otti ruoskan käteensä...nosti mekkoani ylös ja löin ruoskalla muutaman kerran pepulle, sitten hän vaatii minua anelemaan lisää.

Mä olin ihan nolona heidän edessään ja unohdin jo mitä mun piti sanoa, joten sopersin jotain: ”mä oon teidän vakihuoranne , jota voitte vapaasti raiskata porukalla”.

Your dog has been freezing, hungry, and Sinkut Huomio - 6 Parasta Konstia Tavata Sinkkuja scared for days because you are a heartless piece of crap. He waited for you.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

Unelma Toteutuu

Mielessä pyörivät kaikki mahdolliset skenaariot, miten päivä voisi päättyä.

Pian Niina työnsi tyttöystäväni selälleen ja levitti tämän reidet. Lopulta he alkoivat myös suudella ja voin sanoa, että se oli juuri niin kiihottavaa heti alusta alkaen, kuin olin sen kuvitellutkin olevan. Kädet hyväilivät aina vain rohkeammin. Yllätyin melkoisesti, koska aiemmin olin saanut sen kuvan tyttöystävästäni, että häntä ei naiset todellakaan kiihottanut tai kiinnostanut. Kalunikin oli jo täysissä mitoissaan. Sinin keskustelu nettituttun kanssa oli ollut hyvin seksipainotteinen, kutein usein heidän välillä on. Myöskään Niinalta ei kestänyt kauaa, kun hän alkoi laueta. Tyttöystäväni alkoi jo tuttuun tapaansa päästellä kiihottavia huokauksia, kun Niinan huulet ja kädet tavoittivat hänen paljaat rintansa. Itse keskityin hyväilemään Löydä Seuraa Seksiin Netistä tyttöystäväni rintoja ja suutelemaan häntä ahnaasti. Niina asettui nelinkontin selällään makaavan Sinin päälle ja minä Niinan taakse, kalu valmiina uuteen kokemukseen.

Haparointia, osa 4

Mut mä en koskaan ollu edes ajatellu et se kävis jo yhdeksännellä luokalla niin, että Antti istuis edessäni nojatulissa vaatien vastausta terävään huomioonsa mun vaatteiden nurinkurisuudesta.Tomi kysyi.Ne lähti yhdessä autolla johonkin toisiin bileisiin hakeen kaveriltaan viinipullon, jonka se oli Antille velkaa ja lupasivat heti sen jälkeen liittyä seuraamme bileissä. Musta on vaan ihan käsittämättömän hienoa, että mä olen tässä tilanteessa sun kanssa Tomi. Aika hyvin on salaisuus pysyny piilossa."

"Tää on se mitä mä olen halunnut niin pitkään. Katsoin parhaaksi kuitenkin olla kommentoimatta Antin niin kovin osuvaa huomiota.Kun kumpikaan ei sano mitään mä rohkenen olettaa, että teillä taitaa olla hiukan "vispilänkauppaa" keskenänne."

deittipalvelu