Pesimme Enimmät Hiet Pois, Naiseni Kysyi Haluaisinko Naida Häntä Nyt, Siirryimme Pukuhuoneen Puolelle Jossa Peilin Edessä Koimme Ekan Rakastelutuokion.

deittipalveluIhonvärilläsi, uskonnollasi ja iälläsi ei ole mitään väliä. Me olemme niin erilaiset, mutta meitä yhdistää sama halu toisiimme. Minua halutti. Miten kovasti minua kiihottikaan se, että pelkällä tule-viestilläni olit valmis heti, yöllä klo 1.30 jättämään muut ja saapumaan luokseni. Minä olin vain suu, sinun kalullesi tarkoitettu suu. Olit toisessa baarissa, tanssimassa ja pitämässä hauskaa muiden kanssa. Kävelimme kohti asuntoani, ja pian sinä taas pysähdyit, ja suutelit minua kovin vaativin huulin.

Ja sinä tulit. Tulit juoksujalkaa ottaen minut kiinni kadulla, Pysähdyit, otit minua kädestä ja suutelit intohimoisesti.

Kiskoit housuni pois jalastani niin että toinen lahkeeni jäi vielä jalkaani ja työnnyit kiihkoissasi hätäisen kiihkeänä sisääni.

I carried your dog away from the last place he saw you. He howled the whole car ride to our shelter.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

Kyllä vanhatkin osaa

Toki nyt vasta näin kunnolla dd-koon tissit silloin vielä melko terhakkaat.

Nyt kerrat ovat harvenneet mutta tapanamme on että pesemme toisemme selät minä myös toisella kädellä hoitelen tissin.


Istuimme rauhassa saunassa kun kuulimme ulko-oven käyvän, aloimme hyväillä toisiamme varsinkin noita kookkaita tissejä myös minun omani alkoi kasvaa. Ollaan Seksi Treffit Vaasa oltu yhdessä yli 30 vuotta alussa hommat piti hoitaa autossa, joko takapenkillä tai selkänojat käännettynä tosi hankalaa mut menetteli paremman puutteessa. Hänen äitinsä sanoi menkää saunomaan, he lähtevät kyläilemään.

Pesimme enimmät hiet pois, naiseni kysyi haluaisinko naida häntä nyt, siirryimme pukuhuoneen puolelle jossa peilin edessä koimme ekan rakastelutuokion.

Sängyssä ollessa on tärkeää että hieron tissejä kunnolla, sen jälkeen onkin pakko jo aloittaa kieli hommat klittaa nuollessa alkaa melko kiemurtelu.

Seuraava suurempi mieliin painuva oli kun saimme arvonnassa 5 pv mökkiosakkeen käyttöön. Eka kerran onnistuimme rauhassa, kun olin leikkaamassa nykyisen vaimoni kotona nurmikkoa.

Perille tullessa päätimme että naimme aamulla ja illalla kun saimme olla ekaa kertaa kahdestaan yli 15v. Sitten vaihdan sienen toiseen käteen ja sama juttu siitä tiedän varmasti että pääsen jalkoväliin kun kultani pesee pillun omalla pesuaineellaan. En tiedä mikä meihin meni kun eka kerran, harrastimme suuseksiä joka kerralla. Varsinkin n 3kk olemme pääasiassa harrastaneet 69 ja kultani on minun nuollessani runkannut spermani tisseilleen, eli kyllä vanhatkin osaa.

Odotimme että sauna viilenee menimme riisumaan pukuhuoneessa oli 2 peiliä, en pitänyt kiirettä vaan seurasin rauhassa kun tiesin mitä Nainen Hakee Seuraa on tulossa. Aamupalankin teimme alasti mikä näky kun kultani pyöri Eevan asussa isot tissit tarkoituksella heiluen.

deittipalvelu