Aamuyöllä Heräsin Ja Auringonnousua Odottaen Menin Laiturille Tupakalle.- Se on helvetin sopivaa, Tero rähähti.Kotona istuin tähän ikkunan ääreen, missä nytkin istun, ja katsoin pellon yli naapuritaloa. Juttelimme koko illan tädistä ja muistelimme jo kuolleita vanhempiamme. Hän huusi niin, että tupa raikui:

- En, en, en!

- Anna anteeksi, Markku. Yritin ymmärtää, miten voisin todella auttaa Teroa, miten löytäisin oikeat sanat, tekisin oikeat teot.


Lähteet: http://seksi123.com/

ilmainen treffiLähetin miehen siis kotiinsa ja jäin yksin istuskelemaan baaritiskille. Olin jo kauan haaveillut oikeastaan päästä panemaan aasialaista naista, kaikki muut ihonvärit ja rodut kun jo on tullut kokeiltua, kaikilla muilla mantereilla on tullut pantua.Hetken imettyään tyttö alkoi pujottaa kondomia kullini päälle, mutta kuinka hassu juttu on, Aasiasta on vaikea löytää sopivan kokoisia kondomeja eurooppalaiselle miehelle, tyttö meinasi istua paljaan kullin päälle kun kondomi ei sopinut. Myöhemmin tuli sitten aasian matkoilla kokeiltua, että alle 30 vuotiasta aasialaista minun on turha edes yrittää nussia, niin tiukat pillut niillä on.

Arvaahan sen, eipä neitokaisen paljoa tarvinnut imeä, kun tunsin että kohta lähtee spermat liikkeelle. Käteni vaeltelivat ympäriinsä tytön hoikkaa, kiinteää kehoa kunnes lopulta löysin tieni tytön jalkoväliin. Matka kun aasiaan kesti tuolla kerralla melkein vuorokauden, ei ensimmäisenä kyllä pillu ollut mielessä kun koneesta ulos tuli.

Jo lentokoneessa katselin hoikkia ja pystytissisiä tyttöjä, jotka keikistelivät ja kikattivat kaikille miehille.Välillä kävimme uimassa, pesimme toisemme ja rakastelimme ihanasti ulkona terassilla elokuun ihanassa yössä. Menimme nukkumaan. Toinen vieras mies pillussa, toinen kovakulli suussa ja oma mies nukkuu (vaikka voisi olla pyllyssä). Suuhun ja pimppiin? Siinä, melkein vieressä oli kaksi miestä veneellä, onkimassa.

Vietimme mieheni kanssa loppukesän iltaa saunoen aidoissa savusaunan löylyissä, miedoissa.
"eihän me siellä, kaikki näkee." Minuun meni hirvi. Saisinko teiltä, kahdelta yhtä aikaa, kovaa? Tässä laiturilla? Aamuyöllä heräsin ja auringonnousua odottaen menin laiturille tupakalle. Kertoivat katselleensa kiikarilla öisiä touhujamme, vaikka pimeys kyllä haittasi.