Koko Kalu Kiilteli Kauniisti Lyhdyn Valossa Enkä Meinannut Malttaa Mieltäni Jotta Saisin Sen Sisääni.se Sopi Mutta Vain Siinä Tapauksessa Että Asettuisin Hänen Päällensä 69:siin.olin Aivan Kiimassa Ja Riston Ääntelyt Vihjailivat Lopun Olevan Lähellä...

Ajeltuaan kaikki karvat Heikki rasvasi voiteella kaikki ajellut paikat ja kipu hellittikin jo hieman. Heikki istui nojatuolilla, kävelin Heikin eteen ja hän hymyili, "Näytä mitä osaat" Polvistuin Heikin eteen ja aloin avata vetoketjua housuista, sieltä pomppasikin tosi mahtavan kokoinen kyrpä eteeni, jonka otin ahnaasti suuhuni ja aloin imeä ja runkata tuota ihanaa kyrpää, suuhuni siitä ei mahtunut kuin pieni osa. Ensin hieman epäröin ja ajattelin lähteä samantien, mutta olihan tässä ehkä väärinymmärryksestäkin kiinni.

Täysin ajeltu iho tuntui pehmeältä ja seksikkäältä tunsin oloni oikein nartuksi. Heikki otti pusseistani tiukasti kiinni, veti niitä ja pyöritteli "Ai, auh!". "Meneppäs vielä tuon pukin päälle vähäksi aikaa niin sitten voidaan lopetella tällä kertaa" Menin makaamaan pukin päälle ja Heikki sitoi jalkani ja käteni kahleisiin kiinni.
Ajattelin kyllä, että tämä on viimeinen kerta kun karvat kasvaa takaisin niin unohdan tämän jutun.

ilmaista seksiä

Tätini alkoi olla todella kovassa vauhdissa, tanssien kiihkeästi jonkun ruotsalaismiehen kanssa.

Valomerkki tuli menin hyttiin tätini nukkui sikeää unta. Kun pääsin hyttiin kaivoin videokameran laukusta ja asettelin sen kuvaamaan tätini sänkyä. Menen hänen jalkojen väliin ja levitän niitä, jalat ovat raskaat koska tätini on täysin veltto. Vastasin olevani valomerkkiin mutta rahaa pitää hakea lisää ensin hytistä. Huomenta, mikä olo kysyn tädiltäni, saitko hyvin nukuttua. Kello oli noin yksi kun tätini tuli kysymään aionko olla valomerkkiin asti diskossa. Hetki hiljaista ja sitten: ”No okei, mitä.” mä katson tätiä silmiin ja sanon mä oon aina halunnut panna sua. ”Voi vittu ei varmaan tuu onnistumaan, senkin pikku pervo!

Han sai kohtalaisen korvauksen, Talvio arvioi. Mutta he, joilla ei ollut levittamista eika kunnianloukkausta, kokevat korvauksen pieneksi.

Lähteet... http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2350004

Vanhemman kanssa - taas...

Vaikka oli kylmää, hikoilin ja jännitin mielettömästi ja odotin kiihkoissani että "aktiivinen top-mies Markus" saapuisi vihdoin.Risto nuoli taas ahnaasti, kouri alakautta kassejani ja mulkkuani ja huohotti kiihkoissaan että meidän pitää tavat useammin. Hän laittoi lämmittimen päälle ja riisui päällysvaatteensa.

Hän työnsi tapin sisääni ja läpsäisi vielä pakaraani ja komensi minut seisomaan.Risto nautti myös täysin siemauksin ja huohotti kuuluvasti. Toinen kuppi teki tehtäväänsä ja pyllistin nätisti jalkani äärimmilleen levittäen. Koko kalu kiilteli kauniisti lyhdyn valossa enkä meinannut malttaa mieltäni jotta saisin sen sisääni.Se sopi mutta vain siinä tapauksessa että asettuisin hänen päällensä 69:siin.Olin aivan kiimassa ja Riston ääntelyt vihjailivat lopun olevan lähellä... kiihotuin entisestään ja vaativasti vetelin mulkkua ahnaammin suuhuni.

Uintiretki

Heli pyörähtää näyttävästi tuoden esiin pyöreän ja naisellisen pyllynsä jota bikinien alaosa vielä korostaa.Kiitos Samulin mielikuvituksen hänen peniksensä on jo heränny mikä ei jää Heliltä huomaamatta. Hän nappaa pyyhkeen jonka on tahallaan jättänyt ihan ovensuuhun, ottaa märät uimahousut jalastaan ja rynnistää Helin kopille pyyhe ympärillään. kysyy Heli. Samuli aloittaa pitäen kyrvästään kiinni jotta vain puolet menee Helin sisälle, mutta yhtä kovalla tahdilla kuin viimeksi. vähän väliä hän päästää kätensä irti ja survaisee itsensä Helin mahanpohjaan asti. Samuli Onko Suomi Seksi Haaveenasi? jatkaa tavaroidensa keräilyä ja pian kaikki onkin matkassa, pyyhe, uimalasit koska hänen silmänsä eivät kestä vettä yhtään, reppu johon voi tunkea vaatteet uinnin ajaksi. kysyy Heli nyt nauraen. Heli tarttuu Samulin penikseen ja alkaa hitaasti mutta päättäväisesti hyväilemään sitä edestakaisin, nyt on Samulin vuoro olla orgasmin partaalla.

Nyt Samuli on jo pääsemässä taas vauhtiin kun hän lisää vielä sormensa hyväilemään Helin klitorista, ensin hellästi ja hitaasti ja sitten Näin Pääset Panolle Helposti Ja Nopeasti nopeaan tahtiin.ja heti, sanoo Heli

Samuli päästää voihkaisun kun Helin suu alkaa käymään kierroksilla.

Heli nousee Samulia vasten ja tarttuu tämän kyrpään alkaen nopeasti hyväilemään sitä edestakaisin.

- Niin no, minkä mä sille voin että sä olet niin uskomattoman seksikäs, vastaa Samuli nyt nauraen. Samuli katselee kuinka bikinien yläosa suorastaan hyväilee Helin rintoja paljastaen vain juuri sen verran että niitä katsomalla tietää tämän yläosan alla olevan luonnottoman kauniit rinnat. kysyy Heli.

- No tultiin, vastaa Samuli.

ilmaista seksiä