Naisen Päällä On Vain Seksikkäät Mustat Pikkuhousut Ja Rintaliivit.Odottelen aikani jonkun soittoa tai tekstiviestiä mutta mitään ei tapahdu. Mies hengittää raskaasti. Kuinka hyvältä tuntuikaan tuo kivikova ja kuuma kyrpä. Olen hieman hämilläni mutta hymyilen. Aikani katseltuani parien touhuja ruudulla, kiima alkaa nousemaan ja hetken mielijohteesta päätän lähettää seuran hakuviestin tv-chattiin. Ja samalla mies laskee housunsä paljastaen puolijäykän munansa.

-anna kun minä näytän..., nainen sanoi ja polvistui miehen eteen. Mies voihkaisi.

-Niin? Hätkähdän hieman, eihän kenenkään pitäisi olla tulossa. Siirrän katseeni naiseen, joka riisunut itsensä kokonaan. Naisen päällä on vain seksikkäät mustat pikkuhousut ja rintaliivit.Lähteet: http://www.streffit.fi/index.php?catid=14&provname=Varsinais-Suomi
ilmaista seksiä


Katsoa saa, mut ei koskea

Lopulta hän oli valmis. Kuin suoraan playgirl lehden sivuilta.Siinä hän seisoi Seuranhaku - Lue Nämä 5 Vinkkiä Ja Liity! levollisena, rento kalu kädessään ja pissasi. Hetkahdin kun näin miesten nousevan pöydästä. Onhan se mukavaa kun elämässä on valinnanvaraa, nimittäin juuri sitoutuminen tiettyihin sääntöihin ja sukupuoleen kytkeytyviin muodollisuuksiin ahdistaa jo ajatuksena. Olen kesän asunut tyttöystäväni kanssa, hänen vanhempiensa asunnolla. Keskityin siis kaikkeen muuhun kuin omaan seurueeseeni ja Eroottinen Yllätys Illalla omaan ruokailuuni.Vetelin hitain vedoin kaluani samalla kun ihailin näkyä.

nämä ovat tarinoita bissen tosielämästä
Vankka, pitkä, lihaksikas, tumma lyhyt tukka ja jonkinlainen parta.ilmaista seksiä