There Will Be An On-site Champagne Bar, Serving Up Glasses Of Bubbles For When Youve Shopped Till You Drop. Lähteet...

ilmaista seksiäSaavuimme viimein kotiin ja illalla sitten otin asian taas puheeksi ja kerroin vaimolleni kaiken mitä näin niin siihen vaimo sanoi että se oli humalan tuomaa hulluutta ja katui sitä mitä oli tehnyt.

Päivä siinä kului ulkoillessa ja välillä kävimme juomassa oluetkin paikallisissa pubeissa,

Tuli taas ilta ja sauna lämpes menimme kaikki nyt taas saunaan eikä siellä mitään kummempaa sattunut.

Panimme siis kumpikin nukkumaan ja kun aamulla heräsin niin vaimoni oli jo noussut koska mä oon aika kova nukkuun.

Hetken päästä vaimoni tuli herättään mut ja sanoi et olet jo nukkunut kauan ja on aika nousta ylös, niinpä muka heräsin ja menin tupaan jossa Oulun Ammattikorkeakoulu :: Päiväkahvit mies istui.


Vaimoni tuli nyt minun luo ja ehdotin sill että miten olisi pieni pano mutta vaimoni siihen Kun Mies Soittelee Seksilinjoille.. - Parisuhteet että ei enää jaksa kun on jo niin myöhä ja nukuttaa ja tehdään se vaikka sitten aamulla ja suostuin siihen.

Menin tupaan ja siellä oli vaimoni ja mies aamupalalla ja minä menin myös siihen.Tuli perjantaiaamu jolloin me lähdimme kotiinpäin ja hyvästelimme vaimoni panomiehen .

Event-goers can browse hand picked selection of clothing and accessories from By Weave, Bohemian Traders, Ukiyo, Skin & Bone, and Ragamuffin Jewellery. There will be an on-site champagne bar, serving up glasses of bubbles for when youve shopped till you drop.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/brudmode/fashion+week+struts+to+the+shores+of+avoca+beach/132866

ilmaista seksiä