Narttu Pesi Minut Huolella Ja Autoinhan Minäkin Hänet Peseytymään, Hän Sanoi Ettei Oman Ukon Kulli Tai Oikeestaan Pili Tunnu Enään Miltään Sun Jättikullin Jälkeen, Ja Vitut Sen Väliä Kun Äijä Panee Huoria Ympäri Maailmaa Työreissuillaan.

Tunsin kuitenkin kuinka kaluni kovettui, hitaasti muuta varmasti.Silmissä raukea katse hän nautti, kuinka kasvoni olivat hänen nesteistään märät.
"Selvä", voihkin paineen kasvaessa. "Riisuudu. Huipun laantuessa rauhoitin menoa ja varoin koskemasta nipukkaa kielelläni kuin hyvin hellästi, joka sekin sai Tarjan vartalon värähtämään. Hän tuntui kiihottuvan vallastaan ja ahdingostani. Halusin yleensä hoitaa asian mahdollisimman pian alta pois.

Orgasmin jälkimainingeissa katse edelleen tiukasti punaisina hehkuvissa kasvoissani nainen kumartui ottamaan terskanpään hellästi huuliensa väliin.

"Vieläkö se kalu seisoo?"Rauhoitin tilannetta melkein liikkumattomaksi, jossa ainoastaan kieleni painoi hellästi klitoriksen nipukkaa.


Lähteet: https://treffit.suomi24.fi/

treffit

Narttu pyysi päästä pois kun oli käytävä vessassa, no tietysti irrotin hänet pinteestään ja heti kun hän pääsi vapaaksi tarttui hän poskiini ja suuteli pyörittäen kieltään suussani. Kullini oli yhtä kova kuin ennen laukeamista kun vedin sen pitkään sisäkkäin maattuamme pois pillusta mikä oli avoin onkalo paksun kyrpäni jäljiltä.

Narttu alkoi päästä mukaan nautintoon ja voimistin työntöjä, pallini vetäytyivät ja tunsin kuinka sperman purkaus sai taas minut huutamaan kun tikkasin narttua kovaan tahtiin, hän voihki ja laukesi myös melko pian retkahtaen alemmas ja kova kyrpäni ponnahti pois pillusta osittaen ylväänä yläviistossa kohti kattoa.

Kasasin tyynypinon nartun alle ja asetin hänet iskuetäisyydelle eteeni, käsiraudat kiinni ja nuolemaan pillua kunnes se valui kiimalimaa mikä valui reisiä pitkin, jatkoin tunkien kaksi sormea yhtaikaa pilluun minne ne menivätkin helposti.

Narttu pesi minut huolella ja autoinhan minäkin hänet peseytymään, hän sanoi ettei oman ukon kulli tai oikeestaan pili tunnu enään miltään sun jättikullin jälkeen, ja vitut sen väliä kun äijä panee huoria ympäri maailmaa työreissuillaan. Narttu vinkui ettei kestä klitoriksen kosketusta kun on niin herkkänä, en lopettanut vaan tahti nopeaksi ja ihailin miten pillu oli venyttynyt kyrpäni ympärille, aina kun työnsin sisään häpyhuulet menivät paksun varren mukana sisään ja vetäessäni ulospäin pillu venyi pingottuneena kullin vartta vasten, ihana näky. Odottelin pari tuntia ja makailin takapihalla, kuulin kun nartun takaovi aukesi ja näin hänet pienet bikinit päällä heti heiluttamassa persettään kun näki minut.

Heiluttelin nyt äärimmilleen paisutettua kulliani nartun kasvojen lähellä ja sanoin että nyt saat uutta puhtia pilluusi, hän katsoi kullia sanoen: Se on valtava eihän se minuun mahdu.

Vedin taas kullini pois ja hivelin sormin häpyhuulia ja nuolin herkkää klitorista, lopetin aina välillä nartun huutaessa heti vaatien minua jatkamaan, sanoin hänelle: Tältä nyt tuntuu kun himoitsee eikä saa, olen niin monet kerrat joutunut katsomaan hulluna kiimasta kun esittelet itseäsi alusasuissasi ja bikineissä persettäsi pyörittäen itseäsi hivellen kun olen ollut takapihallani.