Oli se melko rajua

Ennätin jo turhautua top-miehen etsiskelyyn ja ihmettelin valtavasti, miksi en kelvannut kenellekään, sillä olinhan sentään varsin nuorekas, tiukkakroppainen, kiihkeä, suloinen, notkea ja pyöreäpyllyinen jne. No, ehkä olisi pitänyt olla aavistuksen verran 32 kesääni nuorempi mutta samalla kookkaampi ja miehekkäämpi. Tiedä noista gay-kansan ulkonäkövaatimuksista kun pitää mitatkin olla niin millilleeen.. mutta sitten vihdoin viesteihini vastasi eräs minua huomattavasti vanhempi mies. Kirjoiteltiin monet sähköpostit ja tunsimme toisemme perusteellisesti jo ennen ensimmäistä tapaamista.Olimme tehneet tuttavuutta siis jo pitkään ja harkiten piti edetä jatkossakin, mutta heti kun ennätin isäntäni luokse ensimmäistä kertaa, olimme välittömästi valmiit tosi toimiin. Ei jäänyt aikaa viihteelle, vaan olimme heti toistemme kimpussa. Mies kähmi minua kovakouraisesti joka paikasta. Sain hänet rauhoittumaan vasta, kun ilmoitin tahtovani riisuutua. Äijä istahti nojatuoliinsa kun aloin paljastaa kroppaani. Olin siinä sitten alasti ja valmiina. Kun hän nousi seisomaan, laskeuduin polvilleni miehen eteen ja katselin häntä ylöspäin. Hän hieroi tukkaani hiukan ja alkoi avata housujensa etumusta. Pian oli ukolla kädessään hänen melkoisen upea jortikkansa. Se oli vähintäänkin 18cm pitkä. Paljon isompi kuin omani, siinä taisi olla saman verran paksuutta kuin minulla pituutta. Kumi saatiin vihdoin paikoilleen ja kauhea top-mies alkoi tunkea isoa vehjettään mahdollisimman syvälle suuhuni. Koetin vetäytyä taaksepäin mutta hän ei armahtanut vaan piti päästäni kiinni ja painoi sitä alaspäin. Olin hänen kullinsa armoilla. Tein parhaani mutustellakseni ja tehdäkseni miehelle hyvää. Hän ei silti aikonutkaan laueta, vaan ainoastaan kiihottui lisää epätoivoisesta suutyöskentelystäni. Pötkö tunkeili kurkkuuni, en kyennyt pyytämään hengähdystaukoa. Selviydyin silti koitoksesta hyvin siihen saakka. Kun patukka vihdoin pulpahti pois, katselin sitä ihmeissäni. Se oli kova kuin kivi ja tuskin niin korkealle ulottuva käyryys läpäisisi kurkkudirektiivejä. Tuijotin kalua ihmeissäni, nuolaisin huuliani hämmästyksestä.


Sitten hän kävi taakseni ja kähmi minua kaikkialta ikään kuin tahtoisi vetää minua ensin yhteen ja sitten toiseen asentoon. Koetin mennä mukana ja tarjosin vartaloani miehelle aivan hänen halunsa mukaan mutta hän jatkoi painitemppujaan ihan kuin minä olisin muka vastustelemassa voimakkaan karhuni halauksia. Pian hän vihdoin hyväksyi siirtymiseni maahan kontalleni. Armoton top-herra huokaili syvään huohottaen laskeutuesessaan takapuoleni tasalle. Olin aivan valmiina ja pyllistin peppuni ylös ja pyöreäksi. Mutta mitä hän aikoisi tehdä. Säikähdin, kun tunsin jotakin niin kovaa, että olin varma sen olemisesta lämmin, jättikokoinen metallidildo. Mutta sehän oli tietenkin mieheni oma ja aito asia. Siinä jo varrastettuna ollessani pohdin vielä seksuaalisen identiteettini eri vaihtoehtoja ja kuin vastaukseksi mies hyväili minua molemmin käsin alkaen niskasta alaspäin. Rauhoituin ja ihanat väristykset tuntien vakuutuin olemisestani aito gay btm-poika, mutta sitten hänen kätensä pysähtyivät vyötäisilleni johon ne lukkiutuivat lujaksi kahleeksi. Hänellä oli voimaa pitää minua aloillani vaikka olisin vastustellut tosissanikin. Kun koetin vain hiukan parantaa asentoani hän nykäisi minua äkillisesti taaksepäin ja tunkeutui syvälle. Pieni nöyryytys ja kipu saivat toki aikaiseksi vain entistä enemmän nautinnon nipistelyjä vatsanpohjaani. Isännälle tuotti mielihyvää kuunnella uikutustani, jota hän säesti omalla puuskutuksellaan ja jatkoi kovaa panoa tasaisella poljennolla. Samalla hän alkoi kertomaan tulevia suunnitelmiaan minun suhteeni. Niiden mukaan minä tulisin olemaan käytännössä hänen orjansa. Eikä siinä mitään, olihan se alunperin oma ideani. Joutuisin muun muassa palvelemaan alastomana tarjoilijana koko hänen vanhojen homojen koplaansa, kun he tulisivat käymään kahveilla. Isäntäni pieksi pakaroitani kämmenellä ja kuulosteli voihkaisujani. -Aaah! Mietin, että, voi minua, miksi olen aina niin alistettu! Seuraavaksi tunsin hänen kätensä koukkaavan jalkoväliini samalla kun hän työnsi ison aisansa pohjaa myöten sisälleni. Irvistin saadessani tuskallisen kovan orgasmin. En mahtanut mitään, että se tuli - ja sitä lensi kauaksi ja paljon.
Lähteet: http://foggiaadultisesso.xyz/kuumaa-pornoa-seksideitti-karkolaSittemmin tämä kovaotteinen miesystäväni tutustutti minut ruoskaan ja kahleisiin. Sain maistaa piiskaa, sidottuna mitä nöyryyttävimpiin asentoihin, vaikka tietenkin sen verran varovasti että haluan olla aina hänelle, "MachoTop Kallelle", hänen uskollinen orjansa.