Puristelin, Hieroin Ja Väliin Myös Suutelin Tuota Pientä Terhakkaa Rintaa.



---

Häämatkalle lähdemme Marokkoon, lähipitserian Hehmetin suosituksesta, kuulemma hänen veljensä ja serkkunsa toivottavat meidät tervetulleiksi ilomielin...Pojat kävivät kaikki vuorostaan nussimassa Jaanaa ja minä viimeisenä pääsin aamuyöllä pukille.
Yhtäkkiä Joonatan veti minut pois ja alkoi itse asettua Jaanan päälle yhdyntäasennossa, ottaen kovan ja ison kalunsa vain pitkien kalsareiden sepaluksesta ulos ja survaisi siittimensä Jaanan kosteaan pilluun, kosteus jonka minä olin nuollut valmiuteen.

Olen siis nörtti, ehkä hieman hintelän näköinen ja tottunut pieneen vinoiluun jo koulussa jätkämäisten kundien taholta, joten tupakaverin Ilkka, Juha, Sami ja Joonatan olivat mielestäni mukavia kavereita, vaikka jouduin monasti heidänkin punkat laittamaan, ja kun olin omat saappaat saanut kiillotettua, niin heidän olivat seuraavana.

---

Joonatan riisuutui ensin munasilteen ja meni suihkuun sanoen että reissussa rähjääntyi, muutkin kotiutuivat vähän liiankin hyvin ja pian oli kalsarikännit ja nakuilut käynnissä.

---

Joonatan työnteli kaluaan lotisevassa pillussa vain vähän aikaa samalla naama rivosti irvistäen - näky mäntän lailla pumppaavasta melasta ja rytmikkäästä lähetyssaarnaaja-asennosta oli kieltämättä kiihottava vaikka olin mustasukkainen ja vihainen, mutta silti jalkopäässä katsellen tätä kiihottavaa yhdyntää en voinut kuin hiplata kikkeliäni kalsareiden läpi.Joskus hän antaa mukaan lainaksi käytetyt pikkuhousut että saan haistella tumputtaessa vessassa ja silloin se mälli lentää vielä enemmän. Jaanan kanssa ja emme ole harrastaneet vielä yhdyntää vaan ainoastaan suuseksiä, ja sekin niin, että minä olen nuollut pillua, hän ei ole minun kikkeliä imenyt vaan saatuaan orgasmin - josta olen ylpeä että olen oppinut tyydyttämään naiseni - laittaa vaatteet päälleen ja minä vedän sitten kotona käteen muistellen Jaanan ihanaa posliiniksi ajeltua pesää. Olen seurustellut jo 3v. Olin niin iloinen kuin sain ekan kerran pillua, poikuus siis lähti, vaikka oli löysä ja isojen kyrpien monasti siementämä.



treffit netissä


Lähteet: http://www.adameve.sexy/FI/Suomi-Treffit/Seksi-Treffit-Suomi/Gratis-Seksi-Treffit-Naiset-Luokiteltu-Suomi-Sex-1-1.aspx

Kaluni oli jo hyvän aikaa ollut seisokissa, kun tunsin nuo kuumat huulet suutelemassa terskaani sain tehdä todella töitä etten tarttunut tuota nuorta naista tukasta ja lykännyt kaluani hänen kurkkuunsa. Kuten arvata saattaa, seurueemme ainoa nainen oli nuori, nätti ja minun onnekseni hänen miehensä hyvin vapaamielinen. Nainen kiipesi miehen kasvoille istumaan. Nainen asettui eteeni pyytämättä, peppu pystyssä ja pillu kiimaa valuen. Puristelin, hieroin ja väliin myös suutelin tuota pientä terhakkaa rintaa. Napsautin valot päälle että hän näkisi paremmin, mikä hänen kaluaan liukastaa. Silloin laukesin ja spermani roiskui ympäri sänkyä. Seurailin tilannetta ja pian rohkaisin itseni, hivutin käteni toiselle rinnalle. Vetelin edestakaisin kaluani, se tuntui liukkaalta omista nesteistään. Tiedän että he tekivät tämän vain kiusatakseen minua, ajatus vieraasta katselemassa heidän aktiaan oli varmasti enemmän kuin kiihottava.