Sänkinaamainen Mies Nuolee Jalkojeni Välissä Ja Pitelee Työmiehen Käsillään Kiinni Selluliittipakaroistani.

Turhaan sitä parasta kaveria laittaa kovalle sohvalle, kyllä me kolmestaan mahdutaan, mieheni lupaa humalaisen kostein silmin ja hakkaa Teroa olalle. Siristelen pilkkopimeässä silmiäni ja erotan piukeat alushousut, joissa pullistelee lupaavasti. Kuivaan unihiekat ja totuttelen pimeään. Sänkinaamainen mies nuolee jalkojeni välissä ja pitelee työmiehen käsillään kiinni selluliittipakaroistani. Penis tuntuu isolta, pahalta ja rujolta. Iso kalu turpoaa entisestään kosteiden lihaksieni puristelussa. Hormonit ottavat vallan ja minusta – korkeasti koulutetusta esimiestason naisesta – tulee duunarimiehen edessä hihittelevä ja punasteleva teinityttö.

Lasken otteeni kyrvästä ja kellahdan nopeasti kyljelleni. Selkäni takaa ei kantaudu Teron katkonaista hengitystä. Otan terskan suuhuni ja alan imeskellä sitä.treffipalveluJossain vaiheessa päädyin lattialle hitaita tanssimaan Minnan kanssa. Suutelin niitä molempia ja näykin, hänen selkänsä taittui kaarelle.

Biisi loppui ja osa porukkaamme oli siirtymässä jatkoille huoneeseen minibaarin luokse. Jossakin vaiheessa tuli puhetta myös yksityisasioista ja kun sanoin, että eipä tässä ihmeitä ole viime aikoina tapahtunut, hän katsoi minua kummastuneena ja sano, että oli luullut minun olevan varattu. Hamusin huulillani hänen kaulaansa ja vasen käteni puristeli jo hänen pakaraansa. Laitoin sormeni pikkarin kauluksesta sisään ja tunsin kuinka lämmintä siellä oli. Kokonaisuudessaan osastolla oli 40 henkeä ja hallinnollisia asioita hoiti kaksi sihteeriä. Tuskin ovi oli kiinni kun suutelimme toisiamme kiihkeästi ja kätemme vaeltelivat pitkin kehojamme.

En tarvinnut toista käskyä vaan ohjasin kaluni sisään häneen lämpimään vakoonsa. Hän oli hieman ujon tuntuinen, mutta kun juttua aloitti, niin vastaan sai kauniin hymyn.


Lähteet: https://vimeo.com/ondemand/76072