” Selällesi.

Teki Mieli huutaa anna jo! ”Ota pois se pillustasi ja nuole sitä saman lailla kun nuolit kyrpääni” …en saa vieläkään ajattelin.

”Kuka antoi luvan katsoa silmiin”

”Nuole suupielesi”

”Siistiydy. 3 minuttia aikaa”

”Hae kuulat, sauvat ja takaisin tänne” kuului käsky.

”Sisäkkö palveluksessanne, Sir”

Astuin sisään eteiseen ja olin yhä katse alas painettuna. Työntelin sauvalla muutaman kerran kunnes Mika sanoi ”Kuka käski leikkiä sillä?”

Levitin ja odotin…Mika katseli täysposliiniani ja sanoi ”Siisti”

”Kiitos, Sir”

Mika tuli ihan kiinni pilluuni ja veti kyrvällänsä pitkin märkää vakoa edestakaisin, katseli ilmeitäni, ja kiusasi lisää. Menimme isoon makuuhuoneeseen mikä oli tyylikkäästi kalustettu oleskelunurkkausta myöten. Meikkaan tarkkaan ohjeen mukaan ja laitan sopimamme asun päälleni….katselen itseäni kriittisenä peilistä olisiko jotain huomauttamista, kiihotun näkemästäni, olen Mikan sisäkkö klo 12.00 alkaen ! Otin öljyä ja levitin sitä reijälle ja työnsin sormeni sisään hitaasti runkaten, imin samalla Mikan kyrpää.

Makasimme vierekkäin, ihanan raukeina, piirtelin hellästi sormin kuvioita Mikan vartaloon ja silittelin häntä...ihana Mies!

Tottelin nöyrästi ja nuolin, painoin kieleni sisään ja nain Mikaa kielelläni perseeseen.

” Selällesi.

seksi deitti

Hämmentävä tilanne oli vienyt toimintakykyni. Hän istuutui ylikorostetun rennosti sängylle viereeni.
Janin sormi lussutti reikääni rytmikkäästi kuin höyryjunan mäntä. Poika oli liikkeellä paljon ronskimmilla ottein kuin mihin olin itse oppinut. Jani (tai Joni) oli huomattavasti itsevarmempi. Tahmea kulli liukui pitkin vatsaani jättäen etanamaisia vanoja perässään. Hän vastasi terhakalla kielellään. Jani romahti varottamatta päälleni.

In Kiwi App you can ask your friends questions and answer theirs. Kiwi App is spreading fast like a virus because you can invite your Facebook friends to it accidentally. Kiwi invites your all Facebook friends by default.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/lavas/what+is+kiwi+app+on+facebook+and+why+am+i+getting+a+lot+of+invites+for+it+/131165

Serkun serkku Anni 2

Hetken kuluttua sama toistui ja Anni kuiskasi, että olisimmepa nuori pari niin tästä voisi seurata vaikka mitä ja painoi pienen pusun poskelle.Anni oli ollut hiljaa kokoajan, mutta nyt hän pyysi tai oikeastaan kerjäsi koskemaan pilluunsa. Anni pyysi laittamaan teetä sillä välin, kun hän käy vaihtamassa päällensä jotain kevyempää.

Tämän jälkeen Anni siirtyi lähemmäksi ja alkoi mitään sanomatta silitellä 10 Tapaa Mokata Treffeillä – Ei Näin! minua.

Elokuvan jälkeen päätimme mennä Annille. Heiman vaikeana vastasin hänellä vaatetuksen olevan täydellinen kotiasu. Saimme "vain" takarivin paikat koska menimme viimetipassa. Tapansa mukaan Anni oli jälleen pukeutunut erittäin tiukkoihin farkkuihin ja t-paitaan. Elokuva oli jokin romanttinen komedia. Aloimme suudella aluksi kevyesti. Pillu olikin jo aivan märkä. Tästä rohkaistuneena otin hänen toppinsa pois. Anni jatkoi: Parempaa se olisi ollut vain jos olisimme nuoripari ja iski silmää.

Bi Top astuu nuorempaa

Mitä sun vaimo sanoisi kun tietäisi miehensä saavansa isompaa kyrpää kuin vaimo on koskaan saanut?" Mies alkaa työntää yhtä sormea sisääni ja inahdan pakokauhuni keskellä. Kieli seikkailee reiälläni rentouttaen sitä. Alastonta vartaloani verhoaa vain peitto ja selkäni takana makaa mies johon tutustuin netissä, Juha. Aikaisemmin olin Netissä On Pillua Tarjolla saanut dildolla samaan tapaan. Käsi alkaa hieroa pakaroitani ja tunnen hengityksen niskassani kiihtyvän. Voihkin ja painan peppuni hänen kasvojaan vasten. On pimeää ja hiljaista.

seksi deitti