Elina Huusi Osittain Kivusta Osittain Mielihyvästä.

seksi deitti

Harri puristi käsiään nyrkkiin ja voihki raju otteisen nainnin yhteydessä.Markus peitteli etumustaa jossa oli iso pullotus näkyvillä, Markus asteli sisään ja istuutui pöytään, Toni tuli vessasta ja toivotti Markuksen tervetulleeksi heidän matalaan majaansa.

Hetken aikaa levättyään Toni makasi sängyllä selällään ja Harri hänen vierellään hieroen hänen penistään, josta pursui siemennestettä vielä vähän.

Harri voihki ja inisi rajun nainnin yhteydessä Toni puristi Harrin pakaroita ja nai kovemmin ja kovemmin, läpsien hieman kireitä pakara lihaksia Tonin kivekset läpsivät kiimaiseen tahtiin pakaroita.

Tonin tullessa suihkusta hän vaihtoi vaatteensa ja meni ulos parvekkeelle makoilemaan puoli alastomana, Harri puolestaan istahti sohvalle ja Suosituin Deittisivusto Aikuisille katsoi telkkaria. Harri nautti joka puolelta tulevasta nautinnostaan ja hieroi siksi lisäksi nännejään raju otteisesti.Harri nuoli ja puristeli penistä haluten sitä sisälleen vielä kerran, Harri nousi Tonin päälle ja hieroi penistään ja Tonin penistä yhteen saaden kovaa nautintoa siitä, hetken aikaa Harri hieroi peniksiä yhdessä ja nousi sitten ohjaten Tonin herkän peniksen vielä kerran Harrin sisään, Harri sai peniksen sisälleen ja nautti kuinka se sykki kiimasta hänen sisällään. Posken hieman pullottivat kun Harri nuoli ja säästi siemennesteet suussaan näyttäen sitten Tonille kuinka mehevän annoksen Toni oli antanut Harrille nieltäväksi.
Toni hieraisi Harrin kiveksiä jotka liikahtivat nautinnosta aina jokaisella vatkaus vedolla.

Olemme olleet pian yhdessa kaksi vuotta ja saimme juuri lapsen. Ongelmamme eivat ole uusia mutta raskauden ajaksi hetkellisesti unohtuivat ja nyy tuntuu vaivaavan kymmenen kertaa pahemmin.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/suhdeklinikka/miesta%2Bei%2Bkiinnosta%2Bseksi/130687

Kaupassa

Käänsin Elinan ympäri ja runkkasin spermani hänen naamalleen ja pakotin hänet Seksiseuraa Netistä Helposti, Nopeasti Ja Ilmaiseksi nuolemaan kyrpäni puhtaaksi.

Olin saanut kesätyöpaikan mummoni avustuksella. Survaisin kyrpäni uudelleen Elinan tussuun ja aloin pumpata samaan tahtiin kuin liikuttelin kurkkuakin.

Elina rauhoittui pikkuisen ja jatkoin jyystämistäni kun silmiini osui kurkku. Tämä kaikki tapahtui vuosia sitten, kun olin vielä teini-iässä ja kaikki seksin salat olivat mysteerejä. Olin ollut pari viikkoa myymäläapulaisena sellaisessa pikku kaupassa. Elina huusi osittain kivusta osittain mielihyvästä. Elina alkoi lutkuttaa ensin hitaasti ja sitten yhä rajummin.

seksi deitti