Neidot Palasivat Saunaan Ja Hetken Päästä Karita Palasi Luokseni, Istui Syliini Ja Sanoi Että Voisin Käydä Saunassa Sillä Aikaa Kun He Kuivaavat Hiukset Ja Pukeutuvat, Minkä Jälkeen Syödään.

Hmm, nai mua joko?

- Ootko muuten koskaan pettänyt sillai muijaasi? Tunsin kuinka hän ihanasti nuoli mua, työnsi sormia hieman sisääni ja painoi voimakkaasti g-pistettäni. Mut voisit sä hieroo mua?Käyn sillä välin vessassa pesemässä käteni. Samalla hän kääntyi ja näin kuinka hänen 22 cm jäykkä komistus oli toiminta kunnossa. - Hei! Hieroin sisäpuolelta, sormeni osui vahingossa hänen palleille... - Hei. toi tuntui kivalta, saanko kääntyä ympäri?

, Minna vaati. Aloin nuolla hänen litimärkää pilluaan. -Nyt Minna saaaaaaa!!!Asettelin kovan kyrpäni varovasti hänen persereiälleen ja sylkäisin

... Read more

Elina Huusi Osittain Kivusta Osittain Mielihyvästä.

Harri puristi käsiään nyrkkiin ja voihki raju otteisen nainnin yhteydessä.Markus peitteli etumustaa jossa oli iso pullotus näkyvillä, Markus asteli sisään ja istuutui pöytään, Toni tuli vessasta ja toivotti Markuksen tervetulleeksi heidän matalaan majaansa.

Hetken aikaa levättyään Toni makasi sängyllä selällään ja Harri hänen vierellään hieroen hänen penistään, josta pursui siemennestettä vielä vähän.

Harri voihki ja inisi rajun nainnin yhteydessä Toni puristi Harrin pakaroita ja nai kovemmin ja kovemmin, läpsien hieman kireitä pakara lihaksia Tonin kivekset läpsivät kiimaiseen tahtiin pakaroita.

... Read more

Sormenpää Ei Malttaisi Lähteä Pois, Vaan Liikkuu Uteliaana Edestakaisin.

Pidän erityisesti niskasi hyväilystä, aivan hiusten juuresta.

Kätesi kietoutuvat tyynyn ympärille ja pakarasi nousevat ylös. Asetun reisiesi ylle niin että reitesi jäävät omieni väliin, painaen kovan ja jo kauan malttamattomana vuoraan odotelleen penikseni reisiesi ja pakaroittesi yhtymäkohtaan. Petollisen pyöreää pintaa, niin että sormeni valuvat hitaasti milloin reisien ulkosyrjälle, milloin reisien sisäpinnalle.

Löydämme yhteisen rytmin, peppusi nousee ja laskee sopien täydellisesti lantioni liikkeisiin. Tunnen pientä vastustusta... painan kovempaa... kunnes... Sormeni liukastellessa reisiesi

... Read more

Päivi Kaivoi Kädellään Myös Pertin Kivekset Ulos Haalareiden Sepaluksesta.

Päivi nousi ylös ja huomasi kuinka sen ikkunan luona jonka suuntaan hänen pillunsa oli äsken ollut levällään, miehet tunkivat veltostuneita kalujaan takaisin haalareihin. Päivi tiesi että arpakauppa kävi kuin siimaa työnjohtajan kopissa.Ja kun tähän oli kerran lähdetty, Päivi päätti että hän tosiaan pitäisi huolta siitä että hän saisi kunnon rahapotin jos pääsisi palkinnoksi.

Päivi kaivoi kädellään myös Pertin kivekset ulos haalareiden sepaluksesta. Euron arvalla saattoi voittaa kossupullon. Hän yritti sanoa että idea kuulostaa sanoinkuvaamattoman törkeältä, Netistä Seksiä Saaneet: Toisille

... Read more

Orjattaren koulutus.

Olin raivoissani. Vaimoni oli alkanut avoimesti olemaan jakorasiana, ja kertoi vietellen keiltä kaikilta oli saanut isoa mulkkua. Joukossa oli maajussin vehjettä ja mustaakin. Kuunnellessani kerran löin avoimesti vaimoani kasvoille. Hän ei kostanut, tietäen minun olevan vahvempi. Sain siitä ihanan idean. Vaimostani tulisi vain minun orjatar. Kouluttaisin sen tekemään just niin kuin minä tahdon.Sitten yhtenä päivänä aloitin."Hei kulta, haluat kuulla varmaan keiltä kaikilta sain tänään mulkkua", huikkasi vaimoni törkeästi. Loin häneen mustan katseen. Hänen riisuttua takkinsa... Read more

” Selällesi.

Teki Mieli huutaa anna jo! ”Ota pois se pillustasi ja nuole sitä saman lailla kun nuolit kyrpääni” …en saa vieläkään ajattelin.

”Kuka antoi luvan katsoa silmiin”

”Nuole suupielesi”

”Siistiydy. 3 minuttia aikaa”

”Hae kuulat, sauvat ja takaisin tänne” kuului käsky.

”Sisäkkö palveluksessanne, Sir”

Astuin sisään eteiseen ja olin yhä katse alas painettuna. Työntelin sauvalla muutaman kerran kunnes Mika sanoi ”Kuka käski leikkiä sillä?”

Levitin ja odotin…Mika katseli täysposliiniani ja sanoi ”Siisti”

”Kiitos, Sir”

Mika tuli ihan kiinni pilluuni ja veti kyrvällänsä pitkin märkää vakoa edestakaisin, katseli

... Read more

1