Orjattaren koulutus.

Olin raivoissani. Vaimoni oli alkanut avoimesti olemaan jakorasiana, ja kertoi vietellen keiltä kaikilta oli saanut isoa mulkkua. Joukossa oli maajussin vehjettä ja mustaakin. Kuunnellessani kerran löin avoimesti vaimoani kasvoille. Hän ei kostanut, tietäen minun olevan vahvempi. Sain siitä ihanan idean. Vaimostani tulisi vain minun orjatar. Kouluttaisin sen tekemään just niin kuin minä tahdon.Sitten yhtenä päivänä aloitin."Hei kulta, haluat kuulla varmaan keiltä kaikilta sain tänään mulkkua", huikkasi vaimoni törkeästi. Loin häneen mustan katseen. Hänen riisuttua takkinsa napsautin käsiraudat hänen ranteisiinsa. Kasvoille levisi typertynyt ilme. Käskin lutkaa istumaan ja työnsin hänen eteensä sopimuskaavakkeet. Vaimo luki ne ja ei näyttänyt suostuvan. "Vittu en mä tämmöseen ala", oli kommentti.Löin voimalla vaimoa kasvoille. Verta alkoi norumaan sieraimista ja kyynelsilmin vaimoni allekirjoitti orjatarsopimuksen.


Minulla olisi määräysvalta."Riisuudu", komensin. Kuuliaisesti vaimo riisuutui alusasulle. Spermatarhroja oli pikkuhousuissa. "Kaikki tai saat lisää", uhkasin huomatessani vaimon epäilevän.Vaimon häpy paljastuin. Kiertelin ympäri. "Mä oon ihan kiimassa anna mulle orkku", tuore orjattareni pyysi. Sitä hän sai katua. "Katos tänne huora. MINÄ päätän täysin milloin sinä saat tyydytyksen ja milloin saat. Minä en tule enää ikinä palvelemaan sinua. Sinä tottelet minua. Minä olen sinun herrasi. Minun täytyy rangaista sinua." Löin vaimoa toisen kerran viiden minuutin sisällä. Orja purskahti avoimeen itkuun johon sekoittui verta. Se oli kamala yhdistelmä, ja hain ratsupiiskan ja löin sitä kevyesti kämmentäni vasten. "Jotta oppisit olemaan vaiti sinua täytyy raipata. Pysy hiljaa, niin ei satu enempää".Sivalsin iskun nänneille. Orja pysyi vaivoin hiljaa. Löin kolmekymmentä iskua myös pyllylle ja lisää nänneille. Lopetin, kun olin lyönyt neljäkymmentä iskua lisää. Sidoin lutkan perusteellisesti ja kiinnitin hänet kattokoukkuihin. Levisin persereikää, joka oli ihan sonnassa. Nostin koukuista alas ja talutin vessaan. Työnsin puutarhaletkun kautta jäistä vettä anukseen, ja johan alko paskat lähteä. Sitten kannoin sen takas makkariin ja nostin uudestaan koukkuihin. Veri oli kuivanut, ja poissa oli kaunis vaimoni, Veri ja kyyneleet hänet peittivät.


Lähteet: http://panotreffit.com/

Vaimo meinasi sanoa jotakin, mutta pysyi hiljaa, Olin huomannut, ja löin kasvoja. "Perhana kun sitä ei osata olla hiljaa pitkääkö sitä kohta alkaa neuloilla tökkiä?"Vaimo vaikeni alistuen. levitin reisiä ja pillua. Täysin kuiva, mutta aloin nussimaan sitä sormillani niin johan alko kostua. "Saat huokailla", sanoin lyhyesti. Työnsin räjähdyspisteessä olevan mulkun sisälle pilluun ja rynkytin orjattaren huutaessa kiimaisena. Vaimo laukesi ennen minua. Lopetin siihen paikkaan ilman omaa tyydytystä. "Vitti ekkö osaa noudattaa sääntöjä?" kysyin. Hain neulat ja pistin ne aikailematta vaimon pakaroihin. Annoin niiden olla siinä hetken ja otin ne verisinä pois. Nussin vaimoani ja laukesin karjahtaen. "Ja vittu pidät ne spermat siellä jos tiputat tipankin niin seuraukset ovat hirveät",uhkailin. Hetken päästä vaimo päästi kaikki spermat ulos sisältään. Vihaa uhkuen astelin eteen ja mukiloin häntä hän itki ja vannoi olla uskollinen vaimo jos tämä leikki loppuisi. Hän ei ikinä antaisi muille ja lupasi kiristyttää pilluansa. Hän tekisi mitä tahansa. Tein tästäkin heti kaavakkeen, ja vaimo allekirjoitti sen heti. Viilsin siteet auki ja pudotin kylmästi vaimoni alas. Vaimoni ei tuosta piitannut vaan verisenä syleili minua ja runkkasi velttoa moloa. Katsoin katuvaisena vaimon vartaloa joka oli ruhjeilla ja vereslihalla suurimmilta osin. Jätin vaimon kylmästi paikkaamaan itsensä.