:) (nimet On Muutettu...)tuota Minä Tänään Kovasti Haluan, Siispä Moikkasin Pekkaan Päin Ja Vinkkasin Silmää.

Menimme käsikynkkää olkkariin ja istuimme sohvalle, pistin leffan taas pyörimään ja suunnittelin seuraavaa siirtoa.

Pikkuhiljaa aloin kerjätä munaa – Jaana nussi minua ole kiltti. - En vielä, Jaana sanoi ja lopetti sormettamisen ja nousi ylös. Nuolin häntä pitkillä lipaisuilla ja välillä läpsin Jaanan treenattuja Seksiseuraa Netistä Helposti, Nopeasti Ja Ilmaiseksi pakaroita sanoen – vitun pikkuhuora tätä persettä olet Kun Mies Soittelee Seksilinjoille.. - Parisuhteet keikutellut kaikille meijän firman miehille. - enkä ole, Jaana vinkui – olen keikutellu vain sulle. - valehtelet vitun huora, sanoin – pitääkö sinua rankaista saatanan lutka. - en ole ollut tuhma Tiina älä satuta minua. - sanot minua valtiattareksi onko selvä? Häkellyin täysin ja päätin olla avaamatta, mutta kuulin Jannen huutavan oven takaa – avaa mie se olen!

Kirjoitan lisää jos saan myönteistä palautetta.Koko komeuteni pääsi vapaaksi ja Jaana otti sen suuhunsa.Jaana voihkaisi. En kuitenkaan aloittanut vielä, vaan kiipesin pöydälle Jaanan eteen ja nuoletin vielä reikääni hetken aikaa.

seksi kontaktit

Sisalto on kaannetty bulgariaksi alla olevan englanninkielisen tekstin pohjalta. The Embassy of Finland expresses concerns of Finnish citizen Aarre Lehtonen who has been detained since 14th of July 2012 (custody time 1 year and 4 and half months).

Lähteet... https://www.scribd.com/document/324529964/Columbus-and-Gospel-Country-Micronation-New-Edition-870-pages

Perjantai-iltana

Soitettiin taksi että päästään kaupunkiin jossa Juhan kaverit sitten oli. Pekka sanoi että : “ voisin lähteäkin, jos mennään yhtä aikaa.” Oli elämäni parhaat kyydit siinä! Käännyin häneen päin ja suutelin häntä huulille, ihanat pehmeät huulet ajattelin mielessäni. Kiipesin kuitenkin ratsaille ja rupesin ratsastamaan hänen päällään, pian tunsin kuinka hän oli taas tulossa ja sanon “ nyt jätkä kuule otat mut takaa päin.” Hänellä levisi hymykasvoille ja katsoi minua niillä ihanilla ruskeilla nappi silmillään. Lähdimme kävelemään Onnelaa kohti että ilta pääsisi kunnolla vauhtiin. :) (Nimet on muutettu...)Tuota minä tänään kovasti haluan, siispä moikkasin Pekkaan päin ja vinkkasin silmää. Pekka lähti, ja olemme sen jälkeen paneskelleet monta kertaa. Päätimme siinä ystävieni kanssa että juhlitaan sitten kun on koko ystäväpiiri paikalla, ja minä tietenkin olin mielissään sillä tiesin että sinne tulee ystäväni miehen kaveri jätkiä.

Juhlapäivälliset

Astelin ylös juhlavalaistua portaikkoa. Hän tarrasi hiuksiini ja ryhtyi pumppaamaan kyrpänsä päätä suussani. Astuessani autoon, pitkän hameeni halkio aukesi ja paljasti stay-upin verhoaman sääreni ja osan paljasta reittäni. Napitin puseroni kiinni, jopa pehmeän ja liukkaan kankaan hipaisu sai minut värähtämään.Jalkovälini oli jo aivan liukas, pyysin, että hän edes vähän hieroisi pilluani. Sen terska oli mielettömän suuri, sain sen tuskin mahtumaan huulieni väliin. -Haluan, hän vastasi punastuen hieman.

Viimein pysähdyimme hämärään kirjastohuoneeseen, laskimme samppanjalasit sivupöydälle. Panin merkille, miten komea, pitkä ja hoikka hän oli.

seksi kontaktit