Kimmo Oli Ollut Seksittömänä Jo Kuukauden Ajan Hän Tarvitsi Munaa Ja Kunnolla, Monet Miehet Eivät Halunneet Hänen Kanssaan Kuin Rakastella Jos Edes Sitäkään.Sitten kun noin puolet oli sisällä, tunsin että pohjassa ollaan ja eikun pakkia päälle!parkui Marja.Jari sanoi lakonisesti.... hänen miehensä kysyi.

-Ei kait se mikään ihme ole ellet usko, en minäkään moista uskoisi!

-Miltä se tuntuu?

Asia jäi sillä erää siihen... kunnes illalla ravintolassa törmäsin sattumalta(ko) samaiseen mieheen, tällä kertaa hänellä oli mukanaan vaimo, helvetin komeavartaloinen ja -kasvoinen nainen näin ohimennen sanoen!-Voi herra jumala!

seksi kontaktit

Asiat eivat kuitenkaan ole niin synkkia kuin milta ne nayttavat. Math Powerlandin sanoma ja minun Rosencreuzilaisuuteni sanoma ovat pelastus kaikelta sellaiselta, mihin huono seura, valtamedia jne.

Lähteet... https://www.scribd.com/document/324529964/Columbus-and-Gospel-Country-Micronation-New-Edition-870-pages

Vanhempi on parempi

Lopulta kiima oli liikaa ja sykkivä kullini alkoi pumpata spermaa Ritvan kiimapillun perukoille, Ritva tunsi sykkivän kullini sisällään ja hänen pillunsa alkoi supistella voimakkaasti kullini Top 7 Paikat Hankkia Seksiseuraa Netistä ympärillä. Seisokkiani peitellen yritin sitten kurotella astioita hyllyltä, siinä ilmeisesti onnistumatta, koska huomasin Ritvan tuijottavan etumustani. Ritva komensi minut sohvalle istumaan ja nousi päälleni, ohjasi kullin sisäänsä ja aloitti hitaan lantionsa keinutuksen sanoen että kullini tuntuu todella hyvältä ja että nyt nautitaan kyydistä kauan. Tuijotellessa alkoi kaluni heräämään ja mielikuvitus laukkaamaan joten housuissa kiristi huomattavasti.

Hän otti kullin taitavaan käsittelyyn nuollen, imien ja runkaten niin hyvin että varoitin tulevani kohta, Ritva jatkoi kiihtyvällä tahdille ja niin ruiskutin lastin hänen suuhunsa Ritvan niellessä kaiken. Haluan lisää ja Ritvan kanssa olen välillä saanutkin kun on olemme tavanneet. Sanoin Ritvalle että ei iällä ole merkitystä jos on seksikäs.

Pikkuhiljaa Ritva alkoi kiristää tahtia ja minä lykin vastaan minkä kerkesin samalla vuoroin Ritvan rintoja hieroen ja välillä annoin pakaroista vauhtia villiin naintiin. Huusin että, nai kiimapillu Ritva, johon Ritva vastasi rakastavansa kivikovaa kulliani. Ritva avasi housuni sai kovan kullini käteensä, alkaen hitaan runkkauksen ja sanoi että onpa se kova. Voipuneena Ritva painui rintaani vasten ja oli suunnattoman kiihottavaa tuntea tuon naisen rinnat itseäni vasten. Minä tietysti punastuin, ja mutisin jotain.

Täydellä kiimalla mahdollisimman monta

Raimo jätti Kimmon ajattelemaan ehdotustaan ja poistui suihkin jälkeen autollaan pois.Raimo tönäisi kimmon lauteille ja veti tämän uikkarit pois kokonaan ja alkoi imeä kovaa kalua joka sykki kiimaa.

Kimmo riisuuntui ja veti kireät uimahousunsa päälleen puolikova kalu painautui väkistellen uimahousuihin ja astui saunaan.

Kimmo päätti mennä juhliin ja katsahti kelloa, piakoin tämän jälkeen Raimo soitti ja sanoi tulevansa hakemaan Kimmoa tunnin päästä. Kimmon hyvä ystävä Raimo oli karvainen, iso ja kiihkeän näköisessä kunnossa oleva tummahko mies. Kimmo sai vapaata parisen tuntia työnantajaltaan ja kiirehti nopeasti Raimon perään, Raimo oli Ohjelmaa Illanviettoon: Kokeilkaa Näitä Aikuisten Leikkejä! juuri saunassa ja siellä tuntui olevan aika kiihkeät tunnelmatkin. Kimmo oli ollut seksittömänä jo kuukauden ajan hän tarvitsi munaa ja kunnolla, monet miehet eivät halunneet hänen kanssaan kuin rakastella jos edes sitäkään. Kimmo odotteli sohvalla maaten ja kalu kivi kovana että kuinka moni sieltä tällä kertaa oikein tulisikaan, Ovi avautui ja naamion omaava mies hieman pulska tuli sisään ja Raimo ohjasi meidät lattialle, Raimo sanoi että kaikilla on naamiot jotka haluavat pysyä tuntemattomina mutta muuten meno on samaa.Raimo oli ollut tosin kimmonkin kanssa useita kertoja hänen ollessaan nuori, Raimo oli Kimmoa 10 vuorra vanhempi ja siksi olikin paljon itseluottamuksellisempi kuin moni Kimmon iässä oleva vaikkakin Kimmo oli 25v. Sitten kolme uutta miestä kaksi vanhempaa ja yksi nuorempi kaikilla naamiot ja he runkkasit ja naivat Kimmoa sohvalla ja pöydällä jokainen vuorollaan, kiimainen ja kova nainti jatkui pitkään Kimmon toiveesta kaikki laukesivat hänen sisäänsä ja lopulta Kimmo huomasi että yli kaksi kymmäntä miestä odottivat kaikki päästä saamaan miehen kiimaista anusta ja kaikilla naamiot päällään.Kymmeniä miehiä kävivät koko yön ylitse aamuun asti naimassa kukin vuorollaan laukeamassa Kimmon sisään, paksuja ja ohuehkoja kulleja painoivat suoraan sisään Kimmon kiimaiseen anukseen. Oli Kimmo ja Raimo olivat ekan kerran tavanneet erään sukulaisen pippaloissa ja Raimo oli juuri tullut Kimmon sukulais miehen kanssa makuuhuoneesta. Raimo otti höyrysaunasta kaikki irti ja oli juuri saamassa lasteja tuntemattomalta mieheltä suuhunsa kun Kimmo avasi oven ja astui sisään.

Kimmo oli lihavahko ja liikkui vähäisen aina päivässä sanoen aina ettei ole tarvetta sellaiseen yleelliseen liikkumiseen saa ihan tarpeeksi liikkua töissä ja koulussa.Kimmo oli saanut töitä uimahallin kioskista ja siellä hän leipoi ja tarjoili makeisia nälkäisille ja kuumille miehille. Kimmo voihki ja puri ala huultaan samalla kun tunsi mitä ihaninta suihin ottoa.

Raimo nuoli huuliaan niellen ja nauttien sperman mausta ja tuumasi sitten että; Kylläpäs olit kiimainen Kimmo et lauennut yhtä nopeasti silloin ekalla kerralla ainakaan.

seksi kontaktit