Pian Tulee Vastaus...jatkoa?kovin Moni Ei Tiedä Numeroani Saati Liiku Tähän Aikaan Samoilla Alueilla Joten Tiedän Viestin Olevan Sinulta.

seksi kontaktit

Muista välittämättä.Tiedän tarkalleen, mitä haluat nähdä. Suutelit leukaani, poskiani, korviani, luulin jo että tänään on vuorossa kevyempi leikki, mutta samassa painoit uudenkarhean, pitkän ratsupiiskan reiteni sisäpintaa vastan. Tunsin lievää ylpeyttä, sinua varten se kaikki oli, huomasit kuinka olin kiihottunut jo pelkästä ajatuksesta, että tulet, ja samalla tietysti nolotti. Saa laittaa palautetta, jos herättää tuntemuksia...Kuin tuhat volttia lävitseni.

Kun olin laittanut itseni valmiiksi, täydelliseksi sinua varten, ryhdyin odottamaan. Nolotti, arvaisit että en ole pystynyt odottamaan neutraalisti.

Clevedon: Multilingual Matters. B, H : Comprehending idioms cross-linguistically.

Lähteet... https://www.researchgate.net/publication/287876933_Idioms_as_part_of_language_contact_Inferring_the_meanings_of_idiom_loans

Elämäni reissu 3

Siis matkaan, koska kaupungissa meni vähän aikaa päätin katsastaa Pompejin rauniot.Kun jätti tyhjensi kuumat liemensä eläimellisesti karjuen syvälle perseeni syövereihin sain itsekin nytkähdellen ihanan orkun.

Jätti tuli luokseni ja tuuppasi huomattavan ison kyrpänsä suuhuni ja minä sitä voimalla imuttamaan.

Luojan kiitos siitä päätöksestä.Jätti osasi asiansa, kyrpä oli kivikova, kiima oli käsinkosketeltava, mutta mies työntyi sisääni rauhallisesti ja hiljalleen.

Jotenkin aavistin jotain olevan tulossa joten rakkoni lisäksi tyhjensin suoleni, ja pesin ko. nautintojen aukon bide-suihkulla.


Matkaan kohti Sisiliaa, ajoin rantaa myötäilevää tietä välillä pysähdellen toinen toistaan kauniimpiin paikkoihin, ja illan tullen pääsin Diamanten kaupunkiin.

Kun käteni koskettelivat miestä vatsan ja perseen ympäristöstä tajusin että miehessä ei ole grammaakaan läskiä, mutta karvaa sitäkin enemmän.

Iltalenkki

Kävelen lumista pururataa pitkin katsellen kauempana loistavia valoja, joita näkyy talojen pihoilta ja ikkunoista. Lenkkipolun valot eivät ole päällä tähän aikaan alkuyöstä enää, ainoastaan muutamilla ohittamillani julkisilla alueilla on tolpissa valot. Näpyttelen vastauksen viestiin: "mitä pidät?".
Sitä en tiedä mistä katselet minua koska en näe muita ihmisiä lähelläni, metsän hämärä kyllä estää näkemästä kuin ainoastaan käyttämälleni polulle.

Pian tulee vastaus...

Jatkoa?Kovin moni ei tiedä numeroani saati liiku tähän aikaan samoilla alueilla Netistä Seksiä Saaneet: Toisille Kuin Ostaisi Sian Säkissä, Toisille Pala Taivasta joten tiedän viestin olevan sinulta.

Mistä Naiset Haette Seksiseuraa? src="http://i.imgur.com/NZj8Gya.jpg" title="seksi kontaktit" alt="seksi kontaktit" width="250" align="middle"/>