Annoin Siivoojalle Takin Taskusta Neljäsataa Kunhan Vain Olisi Hiljaa, Hän On Ainakin Tähän Asti Ollut.

Päätimme yhdessä että "kerranhan tässä eletään", ja koska olimme niin kauan haaveilleet, niin päätimme nyt toteuttaa asian kertaluonteisesti. Oli kiihottavaa muistella kuinka hän eilen illalla valui spermaa ja hikeä, kuinka hän nieli, otti pilluunsa ja pyllyynsä usean, meille yhä täysin tuntemattoman miehen spermalastit. Marika tykkää itsekin leikkiä spermalla, etenkin kun minulta usein leikeissämme lentää lasti ennen kuin hän on orgasmiaan saanut, joten hän on vielä kiimansa huipulla. Haaveilemme yhteisestä perheestä, naimisiinmenosta ja kaikesta muustakin tavanomaisesta.

Yksi tärkeä asia filmeissä on sperma.

Viime lauantaina teimme kuitenkin uskaliaan ratkaisun, jota avusti jälleen muutamat siiderit ja pornofilmien katselun herättämä vapaamielisyys.

Ryhdyimme saman tien yhteistoimiin. Näinollen ymmärrätte varmasti että sperma on iso osa leffanautintoammekin.Ehkä tulee jälkiseuraamuksia, toivottavasti ei, mutta ainakin yhden kerran toteutamme haaveemme.Katselemme usein muutaman siiderin voimin roiseja filmejä joista lempipätkiämme ovat yleensä gangbang-filmit, joissa yhtä naista nussii lauma miehiä.

seksi treffi

Pyysin Nikoa istumaan pöntölle ja riisumaan paitansa, Niko istui ja riisui paitansa, laskin housuni ja repäisin naisten pikkuhousut jalastani. Nautin niiden pitämisestä. Menimme wc:hen ja huomasin että Nikon valtava kalu oli aktivoitunut syystä tai toisesta. Niko vastasi että heti kun päästään autoon. Pysähdyimme huoltoasemalle syömään ja tekemään Seksitreffit Helposti Netistä tarpeet. Niko alkoi kiemurrella ja elehtiä jolloin tunsin kun valtava lämmin aalto laukesi sisälleni, se alkoi välittömästi valua reisiä pitkin, nuolin Nikon limaisen kullin puhtaaksi ja puin päälleni ja matka jatkui.Niko piti minut ilmassa nurkkaa vasten kun nytkytin hiljaa persettäni.

Asetuin Nikon Etsi: ”Seksi Oulu”! syliin ja Niko alkoi asetella kaluaan reiälleni, hiljaa painuin alas ja nautin kun Nikon valtava terska upposi paljaana sisääni. Annoin siivoojalle takin taskusta neljäsataa kunhan vain olisi hiljaa, hän on ainakin tähän asti ollut.

rysänpäältäOvella jo kuulet että täällä naidaan. Kysyn kumpaanko sinä haluat, sanot että pyllyyn, vieras mies menee alleni ja laittaa kyrpänsä pilluuni, olen avoin ja märkä, sinun kyrpäsi on aivan kova ja iso, laitat rasvaa pyllynreiälleni ja alat painamaan kyrpääsi sisääni, se on aivan tiukka mutta saat sen pohjaan saakka, tunnet miten toisessa reiässäni kyrpä menee edestakaisin, nussit minua raivon vallassa ja otat kiinni tukastani ja kysyt tuntuuko nyt hyvältä, en voi muuta kuin sanoa että kyllä, anna sitä kunnolla, siinä samalla hetkellä saan mahtavan orgasmin kun vieras mies ruiskuttaa spermansa sisääni, et kestä katsoa vaan laitat silmät kiinni ja painat vielä kerran syvälle ja tunnet miten iso lasti on tulossa, nautit joka solulla
Ilostun ja pyydän sinua leikkiin mukaan. Tulisit tänne yhtäkkiä ja yllättäin, en tiedä sinun tuloasi.Hiivit hiljaa makuuhuoneen ovelle joka on raollaan, katsot siitä ja näet minun olevan ison ja karvaisen atleetin päällä, näet että nautin kun hän pusertelee rintojani ja iso kyrpä menee edestakaisin pillussani joka on aivan märkä, huomaat myös miten mies nauttii, hän puhelee samalla miten tiukka ja kuuma pakkaus minä olen ja miten hyvältä tunnun, samalla hän kääntää minut kontilleni pylly ovelle päin ja nousee ratsaille, näet miten iso kyrpä painuu sisälleni ja huudan, nussi minua, anna sitä isoa kyrpääsi niin että tuntuu, en ole saanut pitkään aikaan kyrpää, voi kun tässä olisi vielä toinen mies joka laittaisi toiseenkin reikään kyrpänsä.

Siinä samalla hetkellä tulet ja sanot tässä olisi vapaaehtoinen.

Vihdoin ryhmässä

"Sopii mainiosti", keimaili tuo Tanjaksi esittäytynyt, joka oli avannut toppiaan ja paljastanut upeat kiinteät rintansa varsi julkeasti."Kuinka kestäisin vielä tässä turpean tiukassa kolossa", muistan ajatelleeni kun vaimoni työnsi oman sormensa minun pyllyyni. Jonkinlaisessa transsissa he hieroivat varpaitaan yhteen. Vaimoni poisti Tanjan pikkarit hampaillaan. Hän tuli Tanjan kanssa nuolemaan kyrpääni.

Liekö aperitiivi, ruoan kanssa juotu punaviini ja jälkeen otetut drinksut tehneet tehtävänsä, sillä puheet alkoivat olla jo melko suorasukaisia koskien nimenomaan seksiä kolmistaan. Nautinto vei voiton ja murahdelleen laskin valtavan lastini Tanjan herkun uumeniin. Dildo oli jossain vaiheessa otettu pois ja he olivat hieroneet pillujaan toisiaan vasten. Kuin yhdestä suusta ynisivät naiset, ja vieläpä varsin äänekkäästi.

seksi treffi