Hän Kumartui Jälleen Nostamaan Esineitä Ja Nyt Etupuoli Avautui Tissiväleineen Näkökenttääni.

"Tämä narttu ei kerrasta oppinut!" Huoneen perällä on sänky, joka odottaa sinua...Vapiset kylmästä kun otan hiuksistasi kiinni ja paina sinut veden alle.Levitän jalkasi ja sidon nilkat ammeen pohjalle renkaisiin. Etukäteen antamieni ohjeiden mukaisesti otat ensimmäisen vasemmalta, josta otat nahkaisen kaulapannan, jossa on yksi suuri metalli rengas. Irrotan nilkkasi ja kyynärpääsi ja kerron samalla että tulet saamaan kylmän kohtelun.

Palautan ruoskan takaisin laatikkoon. Painan sinut veden alle tehdessäni edestakaisin liikettä, etkä kerkeä vetää henkeä."Eikö narttu osaa olla masterilleen kiitollinen? Se on n. metri kertaa metri ja puoli suuri. Irrotan käsiraudat katosta, laitan ne ranteisiisi selkäsi taakse. Ripustat takkisi naulakkoon ja alat riisuutua.

seksi treffi

Olin niin kiihottunut et en kestänyt kauaa "nyt tuleeee..." Katselin tyyppiä kiinnostuneena ja pistin merkille et jätkä oli helvetin hyvännäköinen. Santtu veti mut ylös ja painoi seinää vasten ja suuteli pitkään "vittu mä oon halunnu sua siitä lähtien ku mä näin sut eka kerran" jätkä kuiski suudelmien lomassa ja hieroi paljasta persettäni. Bussissa "pääsin" Santun viereen istumaan ja kuvitelmaako vain mut kundi painoi jalkansa kiinni omaani ja olisin voinut vannoa että farkuissa seisoi, niin komea oli pullotus.

JATKUU
Ystävystyin Santun kanssa nopeasti ja koska asumme samoilla nurkilla, niin sain usein kyydin mikä antoi oivan tekosyyn viivytellä pukkarissa katselemassa Santun pukeutumista. Treenien jälkeen pidettiin lyhyt palaveri josa käytiin läpi LA-SU ohjelma ja sitten olikin iltapalaan asti vapaata ja painuimme huoneisiimme suihkuun. Perillä veimme kamat huoneisiin ja määräyksen vaihtaa treenikamat päälle ja kentälle. Santtu nousi ylös ja tuli viereeni seisomaan tarttuen kullistani kiinni runkaten sitä muutaman kerran.

Serkkutytön herkkua

Läimäytin persettä ja nain niin kovaa kuin sielu sietää. Hän kumartui jälleen nostamaan esineitä ja nyt etupuoli avautui tissiväleineen näkökenttääni. "Ooouuuhhh aaaaahhh!"Työnsin etusormen suklaareikään ja hieron hieman liukuvoidetta pinnalle. En vain voinut sille yksinkertaisesti mitään. hieron farkkujen läpi housujeni etumusta, kunnes ryhdistäydyin jälleen jatkamaan töitä. "Aaaaah, ouuujeeee...anna kullia nyt poju!", vastasin. Hänellä oli todella ruskettunut iho ja päällään kevyt kokohame.

Kiskaisin vyötäisistä tytön lähemmäksi ja vedin ihanat kankut erilleen ja painoin parrun perseeseen. Sillä aikaa serkkutyttö jatkoi viimeisten laatikoiden ja muiden kamojen purkamista. Kyllä sai kanki aikamoiset hoidot ja sitten ei voinut muuta kuin alkaa purkamaan lastit. Aikaa toki kului nytkin ihan mukavasti. , pääsi minulta ja tyttö ratsasti niin lujaa kuin pystyi.

Asetellessani pöytiä ja tuoleja katsoin kun Mari kumartui ottamaan lattialta sohvapöydän lamppua ja samalla pyllisti Oulun Sinkkujen Kohtaamispaikka ihanasti minuun päin.

Nörtti vai ei?

Jake huomasi tämän ja riensi oitis ihan vain refleksistään auttamaan Pekkaa, he koskettivat laseja yhtä aikaa ja samassa Pekka punastui ja lähti tilaamaan hissiä.Jake painoi muutaman kerran Pekan tiukkaan peppuun ja laski sitten siemenensä hänen sisälleen voimakkaasti haukkoen henkeä ja lopulta voimakkaalla äänellään voihkaisi ja muutamin murahteluin laski sykkivän kalunsa kautta siemenensä Pekan suoleen.

Jake nosti Pekan syliinsä ja asetti kalunsa paikalleen ja antoi sen työntyä Pekan tiukkaan anukseen hiljalleen, kalu upposi syvälle anukseen venyttäen sitä aika tavalla. Pekka alkoi voihkia kun kalu hieroi hänen anustaan juuri siitä kohin mikä sai 7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla hänet suorastaan huutamaan nautinnosta, jolloin Jakekin oppi että mistä Pekan saa huutamaan nautinnosta.Pekka puolestaan sai parempaa käsitystä Jaken elämästä ja sen vaikeuksista mutta tiesi että hän on selvästi homo ja haluaa ilmaista itseään paremmin.Jake voihki vielä hetken aikaa ja painoi Pekan päätä lähemmäs niin että hänen kalunsa upposi Pekan kurkkuun asti.

Pekka oli ihaillut Jakea kaukaa ja piirrellyt hänestä kuvia vihkoseensa, Hänellä oli monia kuvia Jakesta ja hän fantasioikin että saisi viettää kokonaisen iltapäivän tämän sylissä ja vain suudella ja hyväillä pullottavaa etumusta.

Pekka lähti opiskelemaan ja pänttäämään tentteihinsä, Jake puolestaan lähti salille katselemaan miehiä mutta lähinnä nostelemaan painoja. Pekka ja Jake olivat yhtä aikaa lähdössä, Pekka säpsähti niin että hänen silmälasinsa putosivat lattialle. Hissiin palasi virta ja he pääsivät pois kuumasta hissistä, Pekka ja Jake kiittivät hissin korjaajaa ja menivät nopeasti rappusia pitkin yläkertaan.

Jake huohotti ja painoi yhä kovemmin ja kovemmin Pekan sisään kaluaan tuntien joka vedolla ihanaa hierovaa ja kosteaa hänen kalunsa ympärillä. Jake rauhoitteli Pekkaa joka tuntui olevan pienessä shokissa, Pekka otti reppunsa ja laittoi sen hissin nurkkaan ja alkoi riisuuntua pikku hiljaa.Pekan iho värähteli ja hän oli kuin horroksessa, Jake otti aran ja tyydyttyneen kalunsa ulos Pekan spermaisesta anuksesta ja meni lattialle makaamaan hengästyneenä ja hieman uuvuksissakin. Pekka nuoli huuliaan ja nieli spermaa suurella mielihyvällä.

seksi treffi