Janne Tuskin Näyttäisi Naamaansa Enää Näillä Kulmilla., Hän Tokaisi.muut Miehet Menivät Jannen Etupuolelle.

Sun iho oli lämmin ja pehmee. Mä kiedoin toisen käden sun kylkesi Hanki Seksiseuraa Ja Panoseuraa Paikkakunnaltasi yli ja hivelin kädellä sun selkää.. Sun kuuma ja kostea hengitys tuli vasten mun kasvoja. Ku me ollaan nyt kimpassa, sinä iltana meil oli toisemme ja mun frendi on sun frendin kaa. Mä käänsin pääni vaiston varaisesti, koska en halunnu muistaa enempää, ja pyydän anteeks, mä tiesin et lähestyit mua. Mu suutelin sun huulias, mut sit mä muistin jotain, jotain mitä mä en olis halunnu, se tuli mulle tietämättäni, pyydän anteeks. Sun hyvän tuoksuiset ja pehmeät hiukset valuivat kasvojasi pitkin, mä siirsin niitä toisella kädelläni ja sä hymyilit mulle.

seksi treffi-Ei pyllyyn... Janne tuskin näyttäisi naamaansa enää näillä kulmilla., hän tokaisi.Muut miehet menivät Jannen etupuolelle.

-Ja nyt huora ryömit vittuun täältä. Tukahtunut huuto kuului pöntön sisältä.

Timppa veti kyrpänsä melkein ulos asti ja survoi sen saman tien takaisin. Elina, saatanan huora!

Naamalla istuva mies tarttui Jannea palleista ja huusi

-Nuole syvempää lutka, tai murskaan munasi! Vääntelehtivän ja kiljuvan Jannen anaalista törrötti paksun patsaan loppuosa.

Orjat leirillä 4

- ”Mestarini... minä...äh”

- ”NIIN?!”Aina välillä he vaihtavat tehtäviä ja runkkaavat minua hetken käsillään siinä Netissä On Pillua Tarjolla välissä. Viivi ja Erika todennäköisesti tyydyttävät yöllä toisiaan, koska eivät aikaisemman kurituksensa tähden voi enää kestää tällaista ilman laukeamista, mutta en jaksa nyt välittää...

- ”Ei vielä Herrani, reiteni tuntevat lämmön mutta ei satu.

- ”Eiiiiii eeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiii olkaa kiltii ei hormiin teen mitä tahansa herrani antakaa anteeksi.”Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin :)

Tulen tarkoitus siis on lämmittää ja hiukan kuumottaa paljaaksi ajeltua pillua alhaaltapäin, Se ei satu paitsi silloin jos koukistaa jalkoja tai vetää pyllyä pois piiskan alta, silloin tuli lähenisi ja polttaisi hieman, liekki on kuitenkin juuri oikean kokoinen ettei se vahingoita, vaan kiduttaa....niin ihanasti ;) Eriomainen keino jos jalkoja ei voi sitoa, näin ne pysyvät varmasti suorassa ja peppu takana!, ei ruoskalla herra käyttäkää jotain muuta ei ruoskaa AAARRMOOAA en enää ikinä uhmaa teitä, lupaan sen.”

- ”Miksi teit sen senkin typerä pikku lutka?”Pari ensimmäistä iskua kirvoittaa Helenan huulilta pieniä vinkauksia ja säpsähdyksiä, liikehdintä on pienentynyt koska tuli on suurempi ja nännit alkavat olla kovilla tiiliseinään hieroutumisen takia, tyttö yrittää kaikin voimin pysyä paikallaan kuusihäntäisen kiduttajansa alla, mutta turhaan.

- ”Kiltti ihana herramme, saisimmeko imeä teidän munaanne?”

Karjalan serkku salakylässä

johdosta. Mitä neidillä on mielessä, kysyin ja päätin glögin rohkaiseman istua sohvalle Sallan viereen.Pian Sallakin löysi pullistumani ja sitä hieromalla tilanne kuumeni entisestään. Lähdinkin oitis töistä, painelin suihkuun, ja täytyihän kämppääkin siivota.

Parin puhelun jälkeen haimme Sallan laukun naapurista Soilelta ja sain majoittaa hänet salaa serkultaan. Kiimapillu litisi ja Salla sai tähän mennessä isoimman orkkunsa.Hieroin hänen jalkaterillään kivikovaa kyrpääni bokserien läpi, josta kulli suorastaan vaati huutaen tulla ulos. Salla parkaisi lujaa kun rupesin hieromaan nussimisen lomassa hänen häpyhuultaan.

Koska olin vielä töissä, sovimme että joutilaana oleva Salla tulee luokseni.

Me hullut irstailijat.

seksi treffi