Kahdeksalta Menin Herättämään Lutkan.

Tämä on tositarina siitä, mitä tapahtui 90-luvun puolivälissä eräässä eteläsuomalaisessa varuskunnassa. Sitten siirsin käteni alemmas ja tunsin sormissani tiukkojen vatsalihasten kumpareikon. Suurin osa nyt oli vielä poikia ruumiinrakenteeltaan, mutta joukossa oli onneksi muutama selvästi miehistynyt, lihaksikas ja karvainen. Sen alemmas en kuitenkaan päässyt, sillä hän nosti käteni pois. Kun Mies Soittelee Seksilinjoille.. - Parisuhteet Hän otti kätensä rinnaltani, jotta pystyin paremmin hyväilemään häntä. Vavahdin kun hän työnsi kätensä suoraan alushousujen sisään ja tarttui kiinni kyrpääni. Toisella kädellä hän veti ensin peiton pois päältäni ja riisui sitten alushousuni. Samalla hän sihahti hiljaa merkiksi pitää suuni kiinni. Luulin Ilmainen Seksi Aikuisille jo, että homma loppuisi siihen, mutta sitten hän kumartuikin lähemmäksi ja otti kyrpäni suuhunsa. Erityisesti naapurituvan Jaatinen sai pisteitä fysiikastaan.

seksi treffi

Isku iskunsa jälkeen välillä rentoutin lihakseni, välillä taas sain iskun jännittyneisiin lihaksiin.

Isäntäni hieroi vielä pakaroitani hetken, kunnes tuli makaamaan päälleni, liikutellen lantiotaan takapuoltani vasten. Kumminkin hän lopetti aika pian nousten pois päältäni, käyden makaamaan selälleen sängylle ja vetäen minut viereensä.

”Tuo kuulosti erittäin hyvältä,” isäntä sanoi pehmeällä äänellä nipistäen uutta kohtaa. Odotin tuota kivunsietokyvyn kokeilemista ja odotin yhä enemmän sitä aikaa, kun saisin isännän käyttööni, ihan kokonaan itselleni, orjakseni.

Aloin tunnustella kielelläni miehen lämmintä vartaloa vatsan korkeudelta, kunnes aloin nousta ylemmäs rintalihaksiin.

”Riisu minut.”

Miehen huulet liikkuivat hellillä pakaroillani ja nautin siitä, kunnes tunsin vihlovaa kipua.

”Äläkä luule, että tämä on vielä ohi tältä illalta,” hän lisäsi, lähtien itse suihkuun, minun jäädessä virnuilemaan sänkyyn. Annoin lopulta periksi ja tutkiskelin kielelläni isännän elintä, jonka päästä tuli suolaisen makuista nestettä suuhuni.

+ +Anyone is free to copy, modify, publish, use, compile, sell, or +distribute this software, either in source code form or as a compiled +binary, for any purpose, commercial or non-commercial, and by any +means. +In jurisdictions that recognize copyright laws, the author or authors +of this software dedicate any and all copyright interest in the +software to the public domain.

Lähteet... https://github.com/wiltteri/source/commit/0c1ea5d2e6ecb0637931b472080733fae1869649

Ankara kotiaresti

Tiedän saavani selkääni, koska olin myöhässä enkä ollut vastannut mieheni puheluihin.Pysähdyin läheisen pajun luokse ja poimin maahan tippuneen pajunvitsan mukaani. Nostin jo minihamettani niin, että sain pyllyni paljaaksi jo valmiiksi. Vakavin ilmein astelin kohti ulko-ovea vitsa vapisevassa kädessäni. Makuuhuoneessa sängyllämme oli nahkainen vyö, nipistimiä ja muita välineitä.

Talossamme oli vain yksi valo, joka loisti himmeästi makuuhuoneestamme.

Mieheni käski minua pukeutumaan ja kertoi, että saan kotiarestia viikoksi. Vitsa läiski pakaroitani entistä enemmän, vaikka yritin estää lyöntejä käsilläni. 30 läiskäisyä olivat tehneet pakarani punaisiksi sekä erittäin aroiksi.Tänne sieltä!" Kotiaresti tulee olemaan ankara.

Ulko-oven avattuani vastaani tulvahti järisyttävä pelko ja pimeys.

Narttukylä 4 (Ei ehkä..)- Nartun pitää osata ruoskia.

- Nurkkaan seisomaan, kelvoton lutka.Heti kun laskin lutkan, niin aloin panemaan kivuliaasti. Suukotin lutkaa kevyesti, ja käskin laittamaan ruokaa.

Hain pyykkinarua, ja kun astuin makuuhuoneeseen, näin nartun selällään sängyllä x asennossa. Vartin kuluttua hän sai kokeilla uudestaan. Hain nartun ja käskin sen kontalleen.

Kahdeksalta menin herättämään lutkan. Punaiset pakarat olivat käytössäni. Hain partahöylän, partavaahtoa ja vettä. Minuuttien kuluttua oli käsissäni sheivattu pillu.

seksi treffi