Mielessäni Ei Pyörinyt Mitään Muuta Kun, Että Työnnä Kovempaa Ja Vähän Ajan Kuluttua Rukoilin Häntä Tekemään Niin.

Se tuntui hyvälle kun miehen kovaotteiset, mutta kuitenkin niin hellät kädet koskivat minun kiihkossa olevaa vartaloani. Mies liikkui edes takaisin vielä hetken aikaa mahtavan orgasmin jälkeen kunnes hän laskeutui päälleni hitaasti ja kädet lähes kokonaan velttoina. Mielessäni ei pyörinyt mitään muuta kun, että työnnä kovempaa ja vähän ajan kuluttua rukoilin häntä tekemään niin.

Pidin kokoajan toisella kädellä miehen keskikokoisesta sapelistaan kiinni ja puristelin välillä. Riisuttavaa ei ollut paljon koska aamulla olin ajatellut viettäväni tämän päivän kotona ihan yksin ja siksi olin laittanut vain ohuen ja erittäin paljastavan esiliinan päälleni. En jaksanut edes päätä kohottaa kun orgasmi Hanki Seksiseuraa Ja Panoseuraa Paikkakunnaltasi lamautti minut täysin. Koskaan aikaisemmin en ole ollut näin ihanassa hurmos tilassa kun nyt lukemattomien erittäin tyhjentävän orgasmin jälkeen. Tämän rakastelu kerran jälkeen vain makasin hetken yksin keittiön pöydällä miettien niitä mahtavia orgasmeja ja tätä tulista miestä. Siinä vaiheessa mies alkoi olla niin kiihottunut että työnsi minut hellästi pois ja käänsi minut makaamaan keittiön pöydälle. Siellä seisoi yllättyneen näköinen mies työkalupakki kädessä. Mies halasi minua ja kuiskasi korvaani, että tämä tehdään toisenkin kerran, kun tämä on niin mahtavaa ja ennen näkemättömän hyvän tuntuista, kun mies nousi päältäni hän vielä näykkäsi korvaani hyvästiksi.

seksi treffi

Nyt kun kirjoitan tämän, kaikki tuntuu aina vain hullummalta ja epäuskottavammalta, mutta minun on pakko selvittää tämä itselleni. Tuntui kuin suuri viisari keskivartalossani olisi sojottanut suoraan tuota punapäätä kohden. Ojensin hänelle askin kädet täristen.

Nopeasti tyttö veti hiusnauhansa pois ja hulmautti hiuksiaan, jotka todella ylsivät melkein takamukselle saakka. Hänen imunsa oli suhteellisen voimakas, kieli työskenteli samalla suussani löytäen kummallisia kohtia suustani. Otin takkini ja seurasin tyttöä, jonka nimeä en tiennyt.

- No niin, Mats, nyt otetaan miehestä mittaa.

- Kättelen vain ihmisiä, joita arvostan, hän sanoi ja tumppasi savukkeen. - Mennäänkö?

Olisin voinut kieltäytyä, mutta en kyennyt.

Laiturinnostossa

Se nukkui jalat levällään kaalimato pillussa ja 7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla suu auki ja kädet tisseillä.

- Mä käyn kurkkaan Soilea, ilmoitti siskonsa ja lähti, tuli kohta nauraen takaisin.

- Te ootte nopeita hei!

- Vai talvikuntoon? Olipa tunne! Naiset hiplasivat toistensa tissejä ja minä hiplasin Oilin perää. Mä olin kyllä ahkerana ja vein moottoriveneen moottorin talvisäilöön.

Soile survoi kyrpäni kosteaan ja limaiseen pilluunsa ja aloitti ratsastuksen, samaan aikaan oli makkarat paistettu ja Oili kiivennyt suulleni ja levittänyt tulikuuman pesänsä koko komeudessaan eteeni nuoltavaksi. Soilen huudotkin saatiin videolle ja hyvä niin.

seksi treffi