Nain Jukkaa Nielullani Ja Tunsin Kuinka Uteliaat Kädet Tulivat Lanteilleni.Seuraavana aamuna olin sitten tosi väsynyt ja me oltiin aamulenkillä.

Pelästyin hieman ja pyysin anteeksi. Ajattelin häntä koko yön enkä saanut nukuttua. Olin yhdellä armeijan kurssilla noin vuosi sitten. Vähän ajan kuluttua hän otti kädestäni kiinni ja siirsi sen omalle jalalleni samalla hieman hymyillen. Hän ei välittänyt siitä ja hän lohdutukseksi halasi ja pussas poskelle ja sanoi että kyllä minä vielä jonkun löydän. Sitten hän lähti. Nilkka oli nyrjähtänyt ja hän laittoi siihen varovasti tukisiteen ja kysyi mitä oli tapahtunut. Hän auttoi minut ylös ja pyysi Seksiseuraa Netistä - Panoseuraa Miehille Ja Naisille varomaan nilkkaani. Hän oli tosi ihana, hyvän näköinen, laiha ja lihaksikas. Hetken kuluttua kyseinen upseeri tuli tupaan ja sanoi haluavansa katsoa minun nilkkaani. Nilkka kääntyi ympäri ja kaaduin asvaltille.

seksi treffiSeksiä Etsivät Naiset width="250" align="middle"/>

Jarkko kertoi että hän ei kestä enää kauaa.Joka työnnöllä hän tuli kokonaan sisääni, jolloin hänen pussiinsa hakkasivat vasten minua. , sanoi Jarkko ja otti kyrpäni suuhunsa.

- ”Saanks mä kysyy et ootsä koskaan ollu sillai?”Siinä hänen istuessaan vielä kaikki vaatteet päällä minä aloin imeä. Olin katsellut häntä jo siitä asti kun hän tuli kouluun, mutta koskaan en uskaltanut puhua hänelle.

Hän otti elimensä ulos minusta ja kortsun pois kyrvältään. Molemmat nautimme runkkaamisesta ja tuntui luontevalta ottaa Jarkon kyrpä suuhun. Änkesimme pienelle sohvalle ja ihan luonnollisen tuntuisesti hän otti minut syliini.

Ida autoilee

Vessassa avasin bideen ja annoin veden valua, katselin riisumaani minihametta ja sukkiksia, sperman tahrimia mutta onneksi eivät ainoat vaatteeni matkalla. Terska loisti punaisena kun nostin jalkojani ylös. Tätähän halusin, olla nainen joka ottaa vastaan. Katselin kuinka toisen haarukka meinasi tulla syödyksi kun hän ymmärsi mikä viereisessä pöydässä istuu. Jukka katseli taakseni enkä voinut nähdä mitä siellä tapahtui. Pitää laittaa mieleen jatkoa ajatellen. Nain Jukkaa nielullani ja tunsin kuinka uteliaat kädet tulivat lanteilleni. Syötyäni hain kahvin ja menin sen kanssa ulos. Mutta kyllä peppu tuntuukin käytetyltä. Kun Teron kyrpä oli ollut sonnikyrpä tämä on enemmän käyttöön. Puin vaatteeni päälle ja tarkistin peilistä kuinka sotkuun olin meikkini saanut. Lipaisen terskanpäätä, tatti on kaunis, otan sen suuhuni ja hieron poskessani. Uutta punaa huuliin ja puuteria nenään eikä muuta kuin matkaan.

Työmatkan jälkeen


Hieron kovettuneella kalullani sinun pilluhuulia ja ryhdyt voihkimaan.Hetken päästä käännyt päälleni ja aloitat ratsastuksen.

Kömmin viereesi iltatoimien jälkeen ja sinä liikahdat. Huohotuksesi kiihtyy ja lantiosi vatkaa kulliani yhä nopeammassa tahdissa. Nuolen samalla edessäni pomppivia tissejä. Pidät siitä ja voihkit ratsastuksen tahdissa.

Kaluni on juhlakunnossa valmiina tositoimiin.

seksi treffi