Samuli Huohottaa- Nyt, Tule Mun Kanssani!Jätän kalun pään suuhuni ja otan toisella kädelläni kiinni kalun varresta, toisella puristan varoen kiveksiä. Ujutan toista kättä alemmas, sivelen hänen välilihaansa ja anustansa. Päästän hänen kalunsa vielä hetkeksi suustani ja nuolaisen anusta, nuolen pitkin vedoin aukolta aina kalun päähän asti.

Tartun miehen farkkujen vyötäisiin ja kiskon housut hänen jalastaan, samaa kyytiä lähtevät bokserit.

Nousen ja pudotan hameeni lattialle, istun takaisin miehen syliin painaen märän pilluni hänen kaluaan vasten.

Miehen kädet seikkailevat hiuksissani, toinen vaeltaa alemmas niskaani.

seksi treffi

kysyy Heli nyt nauraen. Hän hidastaa tahtiaan ja vetää hieman henkeä.

- No niinpä, melkein hävettäisi jos tätä joutuis näyttämään, vastaa Samuli.

- Toi oli aivan jumalaista seksiä! Samuli huohottaa

- Nyt, tule mun kanssani!

- No tultiin, vastaa Samuli. Heli on vasta ehtinyt repulleen etsimään pyyhettään kun Samuli jo ilmestyy ovesta. Heli pyörähtää näyttävästi tuoden esiin pyöreän ja naisellisen pyllynsä jota bikinien alaosa vielä 7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla korostaa.huutaa Heli

Samulia ei tarvitse käskeä.

Tuhma assistentti

Sitten samalla rytmillä jolla hän työnteli teko kullia pillussani hän työntyi peppuuni mahtavalla kyrvällään. Seurasin Timoa hänen huoneeseensa. Tunsin punastuvani kun Timo kysyi että mitä pidin siitä. Olin ohjelmoijamme kanssa kahden. Luulin että alapääni repeää, mutta pian tuska vaihtui mielettömään orgasmiin joka vavisutti minua monta sekuntia. Hän istui koneensa ääressä hyvin keskittyneen näköisenä kun vein hänelle postit.

Kuulin myöntävän vastauksen koneen takaa ja ajattelin että voisi tuokin "nörtti" tehdä jotain muuta käsillään kuin vain näpyttää tuota typerää konetta. Side yhä silmilläni kädet sidottuina olin nelinkontin toimistohuoneen lattialla kiimaisempana kuin koskaan. Arvasin myös Timon olevan tulossa hänen ääntelystään päätellen. Työt eivät jaksaneet kiinnostaa ja ajatukset Liittyvät Kontaktit, Seksi Treffit Tampere harhailivat sinne tänne.

Parin kanssa 2

Sperma valui hitaasti mutta varmasti suuhuni.

”Sun vuoro.” – Leena sanoi ja ojensi munan naamani eteen.

Yritin pitää ohjeet mielessäni ja otin limaisen kyrvän suuhuni.

Marko seurasi perässä.

”Nonii, alkaahan se sujua.” – Marko totesi.En sylkenyt kertaakaan vaan nielin aina kun suuni oli täynnä kiimanesteen ja pissan yhdistelmää.

Marko näytti kyllästyvän myös saamattomuuteeni joten hän otti päästäni tukevasti kiinni ja alkoi vetämään minua itseensä kohti. – Leena sanoi ja vetäisi minut jaloistani makuulle kylppäri lattialle.

Seurasin vierestä kun hän sylkäisi siihen pari kertaa ja levitti sylkeä kyrvän ympärille. Loput spermoista Leena kaapi sormellaan kasvoiltani jotka hän sitten tunki suuhuni putsattavaksi.

seksi treffi