Kyytimiehenä

Suosittu yhtye oli tulossa viimeinkin heittämään keikan kaupunkiimme. Vaimoni Sannan lisäksi mukaan tulisi hyvä kaverini Osmo. Olin aina välttänyt kuskin osan, mutta tulin taas kerran krapula-aamuna luvanneeksi tällä kertaa toimia kuskina ja valkaista näin nenää.Bailuiltana Sanna pukeutui lyhyeen mekkoon ja mustaan toppiin ja tummat hiukset olivat saaneet punaiset raidat. Kuorrutuksena oli hillitty, seksikäs meikki ja jaloissa korkkarit. Osmo oli ottanut pohjia, niinpä hyvää ja pikkutuhmaa juttua riitti jo illan alussa.
Lähteet: http://www.datemypet.com/fi/Keikka ylitti od... Read more

Tuplahubaa

Mä oon ollut lätkässä Jussiin 13-vuotiaasta saakka - siis jo reilun viiden vuoden ajan. Jussi on käsittämättömän hyvännäköinen, käy salilla ja omistaa koko koulun parhaan kropan. Vaaleat hiukset, hymykuopat, teräksiset käsivarret ja pyykkilautavatsa. Mä oon aina ihan kiimassa, kun vaan näen vilauksenkin Jussista. Ja se on onneksi aika usein, sillä me pelataan fudista samassa joukkueessa.

Kerran me satuttiin Jussin kanssa samaan bussiin Heinolasta Kouvolaan. Bussi oli melkein tyhjä, ja me mentiin bussin perälle. Etuosassa istui kaksi tanttaa, jotka juorusivat keskenään. Jussilla oli päällä

... Read more

1