Kyytimiehenä

Suosittu yhtye oli tulossa viimeinkin heittämään keikan kaupunkiimme. Vaimoni Sannan lisäksi mukaan tulisi hyvä kaverini Osmo. Olin aina välttänyt kuskin osan, mutta tulin taas kerran krapula-aamuna luvanneeksi tällä kertaa toimia kuskina ja valkaista näin nenää.Bailuiltana Sanna pukeutui lyhyeen mekkoon ja mustaan toppiin ja tummat hiukset olivat saaneet punaiset raidat. Kuorrutuksena oli hillitty, seksikäs meikki ja jaloissa korkkarit. Osmo oli ottanut pohjia, niinpä hyvää ja pikkutuhmaa juttua riitti jo illan alussa.
Lähteet: http://www.datemypet.com/fi/Keikka ylitti odotukset jopa selvistäpäin. Sannalla meno oli raisua ja moni mies pyöritteli naistani tanssilattialla. Sanna flirttaili Osmon kanssa tavallista enemmän ja mietin miten ilta jatkuisi...Kotimatkalla nämä kaksi juhlijaa keskittyivät toisiinsa takapenkillä nauraen ja arvelivat tämän olevan eka reissu, jossa minusta ei muiden pitänyt huolehtia.


No, joskus olin jäänyt juottolan ovelle, putkaan tai nujakan jälkeen vain kadonnut. Kai minusta juntista vaivaa olikin niin juhlikoon muut tällä kertaa!Seurasin sekavin tuntein Osmon sormipeliä hameen kohottua vyötärölle. Vaativat sormet työntyivät pikkumustien sisään ja aloittivat työntelyt selvästi märässä lemmenvaossa. Sanna vastusteli vain vähän ja kohta jo suuteli kiihkeästi vastaan. Osmolle en osannut olla edes vihainen, hänet hyvin tuntien hän ei muistaisi tätä enää huomenna.Sen sijaan Sanna saisi opetuksen viimeistään kämpille päästyämme. Puolen tunnin esileikin (Sannan käsi veteli Osmon housuista vapautettua kalua) jälkeen olimme Osmon himassa ja ilmoitin kyydin päättyneeksi.Autoin Osmon sänkyynsä ja toivottelin hyvät yöt. Sanoin hoitavani hänen aloittaman homman kyllä loppuun!Ajelin lyhyen loppumatkan tyynesti Sannan ollessa vaiti. Kotiin päästyämme tarjosin vielä auliisti paukut ja kehuin vaimoni estotonta käytöstä sekä aloitteellisuutta Osmon kanssa."Nyt nartun tulisi jakaa herkkua myös miehelleen" sanoin painottaen jokaista sanaa. Sannan pelästynyt ja aneleva ilme sai minut kiimasta sekaisin.Avasin hamosen tiputtaen sen lattialle.Ohjasin hänet makaamaan keittiön pöydälle ja vapautin mustista liiveistään kaksi terhakkaa, uteliasta ketunkuonoa, joita aloin näykkiä ja puristella.Nännit töröttivät kertoen kiimasta.Yhdellä repäisyllä vapautin kiimasta kiiltelevät vitunhuulet ja rajatun tumman karvoituksen märistä hyvin pienistä pöksyistä. Jäljelle jäi vain stayupit ja ahnaasti työnsin keskisormen mahlaa valuvaan vakoon. Pian sormia oli sisällä kolme ja naiseni lantio työnteli vastaan himokkaasti.Viimein ohjasin vaimon sohvalle selälleen ja nostin hänen jalkansa ylös olkapäilleni. Tässä asennossa pökitin häntä kuin pornoleffassa ainakin. Tahtoa antoi vaimon yninä ja vikinä allani.Et tästä vielä pääse, ajattelin. Sain karskin ajatuksen, muistin jääkaapissa olevan HK:n sinisen.Käskin Sannan polvilleen ojentaen herkkuperseensä minuun päin (kuin anoen jotain sisäänsä).Lämmitin lenkin mikrossa ja palasin hieromaan lemmenvakoa takaapäin. Rasvaa koneeseen tuumasin työntäessäni kostutetun sormeni piukkaan pyllyreikään.Sannan kapea lantio värisi ottaessaan vastaan paksun HK:n mestariteoksen. Työntelin voimalla ja väliin kiusoitellen samalla sormen lykkiessä pepussaan.Lopetin piruuttani juuri ennen Sannan laukeamista.