Siinä Me Sit Vähän Aikaa Hässittii Housut Jalassa.

Lauantai-ilta. Nosti hieman ylemmäs helmaa ja paljasti kauniit stringit.
Molemmat meistä nautti ja ei ihme, taivaallista se olikin.Likkaporukalla olis tarkoitus lähteä pitää hauskaa. Mä siihen sit et no voihan sitä kokeilla mut en lupaa mitään...Hän sanoi että enemmänkin.Kohteliaasti hän kysyi multa saako suudella..

Otin kassistani esiin mustat pitsiset rintaliivit sekä samaa sarjaa olevat stringit sekä sukkaliivit.

Pesin hänen selkänsä ensin ja ihanat pakarat, etenin nautiskellen hyväilyn pehmeästä pesusta, pakarat olivat ihanan kiinteät, en malttanut olla antamatta niille suukkoa, silloin

... Read more

Miehen Kädet Hyväilivät Ullan Hiuksia Ja Niskaa Kalun Upotessa Kiihtyvällä Tahdilla Hänen Suuhunsa.

Astuin epävarmoin askelin kohti WC:n ovea. Hän nuoleskeli minun melkein 18 cm pitkää kyrpää ottaen välillä terskan suuhun ja pyöritellen kieltään kusivaossa. Teemu vilkaisi ulos, sulki oven ja pisti sen lukkoon. Äkkiä Teemu lopetti ja astui minua kohti. Hän hipaisi elintäni ja kuiskasi:
- Tuu tonne vessaan."Aah, kuinka ihanaa!" Hänen voimakas hieromaliikkeensä muuttui saippuan liukastamaksi käteenvedoksi. Käskin hänen ottaa se kokonaan suuhunsa ja imeä sitä oikein kunnolla.


Imen antaumuksella hänen mulkkuaan kunnes hän pyytää jotain outoa "saanko pissata ihan vähän sun suuhun". Olen vähän

... Read more

Saavuimme Nordealle.

Tuntui että useampi käsi piti minua paikoillaan auton kaasuttaessa liikkeelle, tajusin huutamisen ja rimpuilun olevan turhaa ja maatessani auton lattialla ilmeisesti penkkien välissä minua riisuttiin nopeasti.

Muutaman kerran ehdin nuolaista terskaa vedettyäni esinahan taakse ennen kuin mies alkoi työntämään kulliaan suuhuni, kädet painoivat päätäni lähemmäs niskasta ja miehen kulli upposikin suuhuni hyvän matkaa, sitten aloin yökkäämään hieman ja hän veti päätäni taaksepäin. Uusi yritys, kädet painavat niskasta suuni kohti kyrpää, avaan suuni ja mies työntää kyrpänsä sisään, alan kakomaan

... Read more

Menin Taas Leenan Eteen Ja Leena Otti Munan Kiltisti Suuhunsa Ja Alkoi Imemään.

Miten pehmeä hänen ihonsa olikaan ja miten rosoisen napakka nänni. Saimme nähdä aivan silmiemme edessä kuinka Jarin kyrpä nussi Jonnan vittua silmiemme edessä, kosketusetäisyydellä. Suutelimme Jonnan kanssa toisiamme ja hieroimme rintojamme vastakkain samalla kun miestemme kalut työskentelivät sisällämme.

Jonnan kasvot olivat vain noin puolen metrin päässä omistani. Saman tien hän työnsikin hitaasti kalunsa sisääni. Ja tunne oli sanoinkuvaamaton. Hän tunnusteli rintojani ja hieroi nännejäni.

Jonnan rinnat olivat raskaat ja niissä oli suuret nännit. jatkoa 2..Mieheni pyllyssäni Jari vitussani.

... Read more

Mä Nousin Ylös Ja Kömmin Miken Yli.

Törmäilen huonekaluihin, koska silmäni on peitetty. Horjun tajunnan rajamailla sinun työntyessä sisääni. Suriseva sauva siirtyy pilluuni ja tilalle tulee pumpattava sauva. Samalla vedät jo kostuneen nahkahameen Järjestä Seksitreffit – Saat Seikkailuseuraa Ja Kokemuksia Netistä ylös. Laukeat suuhuni urahtaen.

Kiinnität nipistimet punnuksineen rintoihini ja nyit kaulapannasta minua perässäsi.
Kirjaudun sisään hotelliin ja jään odottamaan.

Ulkolaisten liian kauan seisseet kyrvät tiukkuivat kirkasta limaa ja pallit tykyttivät solmussa niiden alla.

Mikä tilanne! Tein tarvittavat kotityöt. Kauan

... Read more

Tämän Hän Sanoi Silmää Iskien.

Hurja nainti sessio oli kestänyt ylitse 3 tuntia ja paljon siemeniä oli päästetty Ilmainen Seksi Aikuisille Harrin sisään. Tonin rinnuksille kimeän ja möreän voihkaisun aikana oli purkautunut runsas määrä siemennestettä, Harrin herkkä penis sykki siemennestettä yhä ulos terskanpäästä. Toni puristeli tyynyjä laukeamisen enteenä ja Harri puristeli terskaa huulillaan ja imi kovemmin, Toni tunsi voimakasta hyvän olon tunnetta ja kovaa painetta jonka seurauksena piakkoin oli että Toni laukesi Harrin suuhun.

Harri aloitti kiihkeän ratsastuksen kullilla nauttien sen koko mitasta ja sen paksuudesta,

... Read more

Olemme Yläkerrassa, Lapset Omissa Huoneissaan.

Loppuajan keskityin lähinnä nuolemaan suupieliäni, kunnes tajusin tahdista ja ääntelystä että nyt alkaa suoleeni virrata vastaava lasti.Tässä vaiheessa suussani olevasta kalusta alkoi pursuta maistuvaa siemennestettä ja se oli hyvä asia, koska imuttelu alkoi olla vaikeaa. Kuulin vaatteiden kahinaa ja vyön soljen kilinää. Se mitä tein erikoista tällä kertaa, jätin koppini oven raolleen.

Kiertelin hetken ja porukkaa oli ihan siedettävästi, etenkin keski-ikäisiä äijiä joista tykkään enempi kuin nuorista kiiltokuvapojista. En katsonut taakseni, vaan olin kontillani alastomana perse pystyssä, ke

... Read more

Jonkin Aikaa Jatkettuamme, Kaverini Ajoi Tien Viereen Ja Sanoi Ettei Enää Kestä, Pakko Purkaa Paineita Pois.

Kiihdytin tahtia ja imin sisään-ulos antaen kieleni lipoa terskaa aina ylhäällä käydessä. Astelimme hotellin baariin odottelemaan tuttavaamme, ehdimme juoda yhdet oluet, kun pöytäämme saapui hymyilevä nuorehko mies joka ilmoitti olevansa juuri hän.

Jonkin aikaa jatkettuamme, kaverini ajoi tien viereen ja sanoi ettei enää kestä, pakko purkaa paineita pois.

Siinä olimme vähän aikaa, kunnes kyrpien paine laski ja miehet vetivät ne ulos rei’istäni. Mieheni meni selälleen ja nousin istumaan hänen päällensä vitun nesteiden valuessa reisiini, liikuin ylös-alas ja mieleni teki pomppia oikein kunnolla,

... Read more

1