Jonkin Aikaa Jatkettuamme, Kaverini Ajoi Tien Viereen Ja Sanoi Ettei Enää Kestä, Pakko Purkaa Paineita Pois.

Kiihdytin tahtia ja imin sisään-ulos antaen kieleni lipoa terskaa aina ylhäällä käydessä. Astelimme hotellin baariin odottelemaan tuttavaamme, ehdimme juoda yhdet oluet, kun pöytäämme saapui hymyilevä nuorehko mies joka ilmoitti olevansa juuri hän.

Jonkin aikaa jatkettuamme, kaverini ajoi tien viereen ja sanoi ettei enää kestä, pakko purkaa paineita pois.

Siinä olimme vähän aikaa, kunnes kyrpien paine laski ja miehet vetivät ne ulos rei’istäni. Mieheni meni selälleen ja nousin istumaan hänen päällensä vitun nesteiden valuessa reisiini, liikuin ylös-alas ja mieleni teki pomppia oikein kunnolla, mutta tiesin mitä kaikki halusimme joten odotin ja pysähdyin paikoilleni. Joku meistä ehdottikin, että lähtisimme huoneeseen jatkamaan mielenkiintoista keskustelua.seksiseuraa helsinki

Lähteet: https://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/Treffipalvelu_lautapeli_35572384"Anteeks kuinka", sanoin ja nousin.

"Oliks sulla jotain asiaa, lehmä?" Upotin kieleni tytön napaan ja jatkoin alaspäin... "Näyttäis siltä että säkin käyt kuumana."Yhtäkkiä tajusin, että pilluni oli lirauttanut märkää housuihini. Suoristin keski- ja etusormen ja upotin ne naamani edessä hytkyvään vakoon, ne painuivat limaiseen pehmeään ja kuumaan reikään kuin imaistuna.

Oletin että Nenna olisi läimäyttänyt, mutta tajusin että neiti avasi suunsa ja tunki omaa, märkää kieltään suuhuni. Nenna haroi paitaani ja pääsi puristelemaan omia rintojani, jotka kaksvitosena eivät olleet enää yhtä pystyt kuin hänellä, mutta täydellisen pyöreät ja painavat.