Menin Taas Leenan Eteen Ja Leena Otti Munan Kiltisti Suuhunsa Ja Alkoi Imemään.

Miten pehmeä hänen ihonsa olikaan ja miten rosoisen napakka nänni. Saimme nähdä aivan silmiemme edessä kuinka Jarin kyrpä nussi Jonnan vittua silmiemme edessä, kosketusetäisyydellä. Suutelimme Jonnan kanssa toisiamme ja hieroimme rintojamme vastakkain samalla kun miestemme kalut työskentelivät sisällämme.

Jonnan kasvot olivat vain noin puolen metrin päässä omistani. Saman tien hän työnsikin hitaasti kalunsa sisääni. Ja tunne oli sanoinkuvaamaton. Hän tunnusteli rintojani ja hieroi nännejäni.

Jonnan rinnat olivat raskaat ja niissä oli suuret nännit. jatkoa 2..Mieheni pyllyssäni Jari vitussani. Liikahdin vähän ja sävähdin.

seksiseuraa helsinkiLopulta se laukes.. - OOOH!" ihana.. olet todellakin.. iso kulli.. iso kulli sulla!!". Ihanan näköstä Annika oikeesti kun nussit siinä.. voi taivas Ilmaista Seksiä, Kyllä Kiitos! sua sä oot niin kuuma.." Se hoki siinä halujaan.. ooooooh!...oh!.. OOH! Patukka porteille, tiukka ote mun pepusta.

seksiseuraa.fi Screenshot We checked seksiseuraa.fi but couldn't find an XML sitemap. XML sitemaps contain the list of your URLs that are available to index and allows the search engines to read your pages more intelligently.

Lähteet... https://www.woorank.com/en/www/seksiseuraa.fi

Parin kanssa

Hellä suutelu vaihtui suhteellisen nopeasti erittäin syviin ja kiimaisiin kielareihin, joka sai munani täyteen seisokkiin. Hänellä oli strap-on päällään johon oli kiinnitetty n. 2 cm paksuinen vaaleanpunainen dildo. Olin samaan aikaan taivaassa ja helvetissä. Tunsin nautinnollista kipua reiässäni kun Marko aloitti edestakaiset liikkeet. Menin taas Leenan eteen ja Leena otti munan kiltisti suuhunsa ja alkoi imemään.

”Niele ne kaikki vaan ihan rohkeasti.” – Leena komensi jolloin nielaisin Markon koko lastin. –Leena sanoi.

”Hyvä lutka, juuri noin.” – Leena sanoi ilmeisesti tyytyväisenä kehittyneeseen munan imemis-tyyliin. Olimme sopineet että tulen koko viikoksi parin vapaaseen käyttöön.

Leena ohjasi minut pois päältään ja kääntyi ympäri polvien ja käsien varaan. Peppureikä tuntui myöskin yllättävän rennolta jonka takia aloin tunkea kahta sormea reikäään. Leena lopetti dildon tunkemisen kurkkuuni ja poistui taas johonkin.

Laskeuduin polvilleen Leenan haarojen väliin ja aloin lipittämään pillua.

Marja

Lastasin tavaraa hyllylle ja jouduin urkittamaan pylly pystyssä kun tunsin jotakin ihanaa liukuvan jalkojeni väliin takaa päin. Tämän söpön poitsun nimi oli Marko. Nussin raivokkaasti tiukkaa persettä ja läpsin Marjan pakaroita. Kiersin käteni Maken pepulle ja silloin huomasin,että ne oli naisten housut ja tiukat.Marja karjui ja valitti. Make puristeli peppuani ja kosketteli pallejani housujeni läpi. - Arvasin että tykkäät, Make sanoi. En voinut pidätellä itseäni vaan suutelin Marjaa painaen lantiotani häntä vasten, kovat kalut kohtasivat hameiden läpi. Marja halusi koko lastin kasvoille ja suuhun.

Hivelin ja nuolin Maken sääriä hetken aikaa.

Menimme sängylle kontalleen ja työnsimme pampun toisen pään Marjan pyllyyn, nussimme toisiamme peput vastakkain ja voihkien. Nousin seisomaan ja Marja kyykistyi eteeni, runkkasin itseni loppuun ja ruiskutin koko lastin Marjan kauniille kasvoille ja ihanaan kiimaiseen suuhun.Punatut huulet liukui kyrvän vartta pitkin,Marja tarrasi päähäni ja painoi kullinsa syvälle suuhuni jatkaen nussimistaan välillä tuntui etten saa henkeä mutta en välittänyt siitä, ”vihdoinkin sain munaa!” Tein työtä Ilmaiset Seksisivut – Naintia & Pillua Tarjolla! käskettyä ja parhaani mukaan. Olin niin kiimassa että kaluni nojasi hameen etumusta vasten ihanasti ja satiininen vuori hyväili terskaani mahtavasti.

seksiseuraa helsinki