Miehen Kädet Hyväilivät Ullan Hiuksia Ja Niskaa Kalun Upotessa Kiihtyvällä Tahdilla Hänen Suuhunsa.

Astuin epävarmoin askelin kohti WC:n ovea. Hän nuoleskeli minun melkein 18 cm pitkää kyrpää ottaen välillä terskan suuhun ja pyöritellen kieltään kusivaossa. Teemu vilkaisi ulos, sulki oven ja pisti sen lukkoon. Äkkiä Teemu lopetti ja astui minua kohti. Hän hipaisi elintäni ja kuiskasi:
- Tuu tonne vessaan."Aah, kuinka ihanaa!" Hänen voimakas hieromaliikkeensä muuttui saippuan liukastamaksi käteenvedoksi. Käskin hänen ottaa se kokonaan suuhunsa ja imeä sitä oikein kunnolla.

seksiseuraa helsinki


Imen antaumuksella hänen mulkkuaan kunnes hän pyytää jotain outoa "saanko pissata ihan vähän sun suuhun". Olen vähän peloissani, mutta vastaan leikilläni "ihan sua varten". Päätän pysähtyä Renkomäen ABC:lle ostamaan limpparia ja samalla käymään vessassa. Olen 19-vuotias komea nuori mies ja tämä on minun fantasiani;)

Ajan juuri moottoritiellä ja poistun Renkomäen liittymästä. Sitten hän varovasti tiputtaa pari tippaa suuhuni ja jatkan imemistä. Nieleskelen ihan kaiken, enkä päästä tippaakaan hukkaan :) Mahtavin kokemus!Mies tulee vihaisen näköisenä minua kohti ja työntää minut vessaan ja lukitsee oven. Olen täysin hämilläni ja vastaan "no ihan vähän".

seksiseuraa.fi Screenshot Make sure to only include the pages you want search engines to crawl, so leave out any that have been blocked in a robots.txt file. Avoid using any URLs that cause redirects or error codes and be consistent in using your preferred URLs (with or without www.), correct protocols (http vs.

Lähteet... https://www.woorank.com/en/www/seksiseuraa.fi

Iltapäivä

Soitan ovikelloani. Teen saman oikealle jalallesi. Olet ilmeisen hämmästynyt, kun et tullutkaan keskiaikaiseen kidutuskammioon vaan ilmeisen normaaliin (ainakin minun mielestä) kotiin. Kumarrun ja kosketan kielellä rintaasi.

Käsken Seksitarina: Teinipoika Saa Seksiopetusta Perheenäidiltä sinut selällesi keskelle sänkyä. Kun sauva on lähes kokonaan sisälläsi jätän sen siihen. Tulen seisomaan sängyn viereen, enkä sano mitään.

Sidon paksut narut tai pikemminkin köydet polvitaipeisiisi. Katselen hämmentynyttä ja samalla kiihottunutta ilmettäsi.

Makailen vieressäsi hyväilen kosteaa ihoasi.

Fantasian toteutus

Välillä hän veti päänsä vähän irti ja pyöritti kieltään vaimoni klitoriksella. Mies siirtyi pois pöydän luota ja heittäytyi sängylle katsomaan naimistamme. - No niin, miltä se näytti katsoa, kun vieras nai sun vaimoa, mies kysyin hetken katseltuaan. Miehen kädet hyväilivät Ullan hiuksia ja niskaa kalun upotessa kiihtyvällä tahdilla hänen suuhunsa. Kyrpäni seisoi kovana katsellessani hänen tanssiaan. Kuulin Löydä Itsellesi Paras Deittisivusto! miehen kysyvän, onko neiti yksin reissussa ja eikö tällä ole pöytäpaikkaa ravintolassa. Miehen isot pussit heilahtelivat työntöjen tahdissa vaimoni persettä vasten, hänen nostaessa Ullan jalat nilkoista suoraksi ylös, pitäen niitä yhdessä.Toisen käden peukalo käsitteli klitorista hänen samalla imiessä pyllyreikää. Perseestä ylös nostaen hän työntyi uudelleen sisään vaimooni, joka kiersi reitensä miehen ympärille, ja mies nai häntä seinää vasten. Nyt ei ollut enää epäilystäkään siitä antaisiko vaimoni mennä tilanteen loppuun asti. He eivät olleet tosiaankaan tuhlanneet aikaa turhaan puhumiseen, esileikki oli varmaan hoidettu tyydyttävästi jo ravintolassa.

- A-aaah... ei..hh.. aahh... sattuu, Ulla valitti, levittäen kuitenkin edelleen pakaroitaan. Ullan selkä taipui kaarelle paksun, kovan kyrvän painuessa hänen pillunsa uumeniin. Voihkinta kiihtyi ja tiesin hänen saavan pian orgasmin. Syöksyin kyrvästäni kiinni pitäen suoraan vaimoni jalkojen väliin ja sisään hänen naituun pilluunsa, aloittaen saman tien rajun panemisen. Ulla meikkasi itsensä ja pukeutui seksikkääseen mustaan sukkanauhatoppiin ja sukkiin. Ulla voihki, pyöritteli päätään ja piti tiukasti kiinni miehen pakaroista tuntiessaan tämän kalun pillussaan.

seksiseuraa helsinki