Tämän Hän Sanoi Silmää Iskien.

seksiseuraa helsinkiHurja nainti sessio oli kestänyt ylitse 3 tuntia ja paljon siemeniä oli päästetty Ilmainen Seksi Aikuisille Harrin sisään. Tonin rinnuksille kimeän ja möreän voihkaisun aikana oli purkautunut runsas määrä siemennestettä, Harrin herkkä penis sykki siemennestettä yhä ulos terskanpäästä. Toni puristeli tyynyjä laukeamisen enteenä ja Harri puristeli terskaa huulillaan ja imi kovemmin, Toni tunsi voimakasta hyvän olon tunnetta ja kovaa painetta jonka seurauksena piakkoin oli että Toni laukesi Harrin suuhun.

Harri aloitti kiihkeän ratsastuksen kullilla nauttien sen koko mitasta ja sen paksuudesta, kiihkeä huohotus ja voihkinta kuului Harrin suusta koko ratsastuksen ajan.

Hetken aikaa levättyään Toni makasi sängyllä selällään ja Harri hänen vierellään hieroen hänen penistään, josta pursui siemennestettä vielä vähän.

Harri ratsasti kiihkeästi ja hieman raju otteisesti sängyllä Tonin päällä.

Markus epäröi hetken mutta suostui sitten. Hetken aikaa Toni piti penistään sisällä liikkumatta ja sitten alkoi rajuotteisesti naimaan Harria.Toni asteli huoneeseen rasva pukin kanssa, hetken katseltuaan inisevää Harria Seksiseuraa Netistä Sinkuille Ja Varatuille joka nautti ja huohotti teko peniksen surinan ansiosta.

Harri voihki ja inisi rajun nainnin yhteydessä Toni puristi Harrin pakaroita ja nai kovemmin ja kovemmin, läpsien hieman kireitä pakara lihaksia Tonin kivekset läpsivät kiimaiseen tahtiin pakaroita.Erilainen hääyö

Siru haukkoi henkeään Pekan painaessa kulliaan hänen anukseensa ja parahti kun terska painui kerralla sisään. Ja vaikka päivä olikin vähintäänkin erikoinen sille, mitä nyt molemmat ajattelimme, hymyilin Sirulle ja nyökkäsin. Pekka oli noin nelikymppinen, siis kymmenisen vuotta minua ja viitisentoista Sirua vanhempi, mutta se ei tuntunut olevan kenellekään mikään ongelma. Sirun vetäessä Pekan kovana seisovan kullin ulos housuista minä kumarruin avaamaan Sirun hääpuvun korsettia ja riisuin sen jättäen Sirulle vain olkaimettomat, rintojen yläosat nännejä myöden paljaaksi jättävät rintaliivit ylävartalonsa peitoksi. Katselin hymyillen vierestä, kun tuore vaimoni hääpäivänämme hississä matkalla hääsviittiimme suuteli toista, itseään vanhempaa miestä himokkaasti miehen samalla estottomasti hyväillen sirun selkää ja puristaen välillä kiinteää hääpuvun peittämää pakaraa. "kiitos.... kiitos kiitos kiitos..Kysyin orgasmin partaalla olevalta sirulta. Pekka avasi Sirun hameen antaen sen pudota maahan sirun astuessa hameestaan lopullisesti ulos jääden Pekan eteen seisomaan kumarassa, jalat kevyesti harallaan yhä kaluani imien. Vedin Sirun sängylle viereeni istumaan, suutelin häntä ja vedin sitten syliini kasvot minuun päin. Suudelman yhä jatkuessa laskin käteni Sirun hameen peittämälle reidelle ja sivelin kevyesti. Tämän hän sanoi silmää iskien.


Lähteet: http://www.mtv.fi/aihe/treffit/3375838

seksiseuraa helsinki