Havahdun Siihen, Kun Sara Koskettaa Olkapäätäni.

Sängylle! Auto on ahdettu täyteen kikattavia, kiljuvia naisia. Lupasin sulle elämäsi Liittyvät Kontaktit, Seksi Treffit Tampere parhaimman orgasmin, ja lupauksethan on pidettävä, eikö?

- No joo, tuo vaan. Ei varmaan tarvi ajaa grillinkään kautta, ei tuo morsian ainakaan taida pystyä mitään syömään.., Jaana toteaa hymyillen.Hän kiertää alastomana sängyn, venyttelee ja haukottelee.

Pukeudun silkkiseen, mustaan yöasuuni ja kampaan tummat, kosteat hiukseni. Tuonko mä sulle sen siiderin sinne?

Koska olen vieraalla paikkakunnalla, enkä ole viitsinyt tuppautua morsiamen kotiin yöksi, päätin ottaa tästä

... Read more

Mä En Kestä Kauaa ...

Se sanoi että käy, mutta ei usein tähän aikaan. Kysyin sen nimeä ja se vastas aika hiljaa että Sami. Mä otin kaluni pois sen anuksesta ja runkkasin vain hetken ja laukesin sen mahalle. Se ei ollut ihan rannassa, mutta aika lähellä.

Se katteli toiseen suuntaan, joten se ei nähnyt sitä. Nainen Hakee Seuraa Ei se enää pian sattuisi niin paljon. Otin kassissani olevasta askista tupakan ja jätin sytkän sinne tahallani.

Olin Paulin tavatessani työtön ja juuri kaupunkiin muuttanut, ilman siteitä mihinkään ja kiimaisesti haettu seksiseura muutti elämäni täysin. Joskus mieleni tekee nussia naista,

... Read more

Hän Työnsi Sormensa Sisääni Ja Tuntui Pitävän.

Mökki sijaitsee Pielisen rannalla joten ajettavaa riitti, Senja oli vetänyt ylleen kevyen kesähameen ja ikään kuin vahingossa käteni hakeutui lämpimälle reidelle hipaisten silloin tällöin pillua pikkuhousujen päältä. Saatuani hengitykseni hiukan tasaantumaan sukelsin Senjan jalkoväliin, riisuin stringit pois ja livoin kielelläni pillua pitkin vedoin. Tartuin paljaisiin rintoihin ja puristelin nännejä sormieni välissä, suutelin Senjaa kiihkeästi ja potkaisin shortsini pois jalastani. Kullini seisoi jo täyttä päätä riisuessani rintsikoita ja näykin kiihkeästi pieniä kiinteitä rintoja. Senja oli

... Read more

Elämä Vain Tuntui Potkivan Niin Pahasti Selkään.

Kaikki vaan kaatuu niskaan, kaverit eivät muista, onhan kesäloma. Aki huomasi että nyt ei kaikki ollut kohdallaan ja sai minut avautumaan täysin. "Mulla ei muuten ole patjaa ja sohvakin on nyt liika täys tavaraa, että pystyistkös nukkumaan samassa sängyssä kuin minä?". Lopulta tämä veti jalkaansa valkoiset bokserit ja käveli vielä sammuttamaan valoja.

Auringon viimeiset säteet hipoivat Jokirannan kerrostalojen ikkunoita ja terassien iloinen puheen sorina vain lisääntyi. Elämä vain tuntui potkivan niin pahasti selkään. Ilmaista Seksiä, Kyllä Kiitos! totesi Aki. Kävellessä Akin kämpille, tämä

... Read more

1