Mä En Kestä Kauaa ...

Se sanoi että käy, mutta ei usein tähän aikaan. Kysyin sen nimeä ja se vastas aika hiljaa että Sami. Mä otin kaluni pois sen anuksesta ja runkkasin vain hetken ja laukesin sen mahalle. Se ei ollut ihan rannassa, mutta aika lähellä.

Se katteli toiseen suuntaan, joten se ei nähnyt sitä. Nainen Hakee Seuraa Ei se enää pian sattuisi niin paljon. Otin kassissani olevasta askista tupakan ja jätin sytkän sinne tahallani.

seksiseuraa netistä

Olin Paulin tavatessani työtön ja juuri kaupunkiin muuttanut, ilman siteitä mihinkään ja kiimaisesti haettu seksiseura muutti elämäni täysin. Joskus mieleni tekee nussia naista, mutta Pauli on piiskannut moiset haaveet mielestäni kovalla kädellä.Kyrpäni heiluu mekkoni alla vapaana ja perseestäni valuva sperma tahraa reiteni. Nautin siitä kun kyrpäni hinkkaa hameen silkkistä sisäpintaa. Komea kulli se onkin, 21-senttinen paksu pillunporaaja, mihin sitä nyt ei ole käytetty pitkiin aikoihin. Asuin silloin yksin, kuten tänäänkin, koska en voi enää ajatellakaan parisuhdetta omalle kohdalleni Paulin käsittelyn jälkeen

Se, että olen varavaimo on totta kirjaimellisesti.

Rakastan rintojani. Kotiin päästyäni minun on pakko nussia itseäni tekokyrvällä ja runkata kiimaista kulliani ennen nukkumaanmenoa.

However, as you have been painfully realizing, our position is stronger than all your monitoring and analysis led you to believe. In spite of the obvious tensions between us, I feel that a radical step is called for, and thats the reason I write.

Lähteet... http://www.stuartpigott.de/?p=3996

Filmitähtinä

Tiina kuvasi sängyn päästä kun Krisse kaivoi farkkujeni etumuksesta 22 cm pitkän kaluni esille ja alkoi imeä sitä pitkin vedoin. "Otetaaks vielä yks ratsastuskohtaus..." Kuvaajaksi saatiin Hanki Seksiseuraa Ja Panoseuraa Paikkakunnaltasi yhteinen ystävämme Tiina jolla oli uusi digitaalikamera. Olimme olleet tarkoituksella viikon selibaatissa jotta otokset olisivat mahdollisimman kiimaisia, työnsin kaluni rajusti sisään Krissen kuumaan, ahtaaseen pilluun ja aloin naida häntä pitkin ja rajuin vedoin... litinä täytti koko makuuhuoneen ja Krisse piti nilkoistaan kiinni huutaen:

"Anna, anna... mä en voi mitään, mä tuuuuun nyt...."

Samalla hän meni kasvoiltaan aivan tulipunaiseksi ja sanaakaan sanomatta laukesi vavahdellen imien kaulaani.
Imaisin klitoriksen suuhuni ja Krisse alkoi voihkia "Aaaahhh... ime mua ... mä en kestä kauaa ... mun pää räjähtää ..."

"Okei", totesi Krisse ja kiipesi päälleni. Samalla kun hän aloitti ratsastuksen, painoin sormeni hänen anukseensa. Ja juuri kun hän oli tulossa lopetin ja vedin hänen jalkansa ääriasentoon. Kuiskasin samalla hänelle, että mä tuun sitten tämän jälkeen. Tiina laittoi kameran pois ja totesi stringejä riisuessaan, että nyt alkoi palkan maksu....

"Sori, että mä tulin niin nopeesti, mutta viikko ilman munaa on iäisyys..."

Dominna, osa II, varmempi otePantani ote tiukkeni heti ja lisäsin nopeasti perään ”isäntä”, jolloin pannan ote löystyi hetken kuluttua ja jatkoin isäntäni vartalon suutelemista ja nuolemista.Takapuoleni oli aivan hellä äskeisen jälkeen, ja kun tunsin isäntäni huulet pakaroita vasten, en pystynyt olemaan hengähtämättä. Isäntäni painoi lantiotaan voimakkaammin takapuoltani vasten ja sai minut kiihottumaan yhä enemmän.

Mies nousi päältäni ja käänsi minut nopeasti ympäri.


Istuin bussissa ja katselin ulkona liikkuvia ihmisiä.

Isäntäni liikkeet eivät kovin paljoa ehtineet nopeutua, kunnes hän laukesi sisääni, puristaen lantiotani tiukasti. Liikahtelin hieman levottomasti isännän päästäessä irti.

”Ja jos en suostu?”

seksiseuraa netistä