Bi-Pete 2

....Peten kalu oli ihanan liukas, kiimatippoja oli levinnyt pitkin kalun vartta...mukavasti se liukui kädessäni, samalla kun imuuttelin punertavaa terskaa.Pete tarttui kiinni hiuksistani,pörrötti niitä ja murahteli...hetkeksi hän perääntyi ja heilutti komeaa vehjettään nenäni edessä,runkkasi sitä muutaman vedon verran ja toi takaisin huulilleni. Leikkisästi Pete "hakkasi" kovaa kulliaan huulilleni ja upotti sen sitten taas suuhuni..minä lutkutin ja imin,imin kuin viimeistä päivää! Nuolin napakannäköiset pallitkin,siitä Pete piti valtavasti.ujutin sormen miehen jalkoväliin,peppureijälle.


Pete levitti jalkojaan ja voihkaisi..varovasti painoin syljellä liukastetun keskisormen peppuun ja mietinkin samalla että onkohan oma peppuni yhtä tiukka..jatkoin kullin imemistä ja tutkailin sormellani tuota tiukkuutta edelleen, huomasin kiihottuvani aivan mielettömästi siitä niinkuin aina. Mies nautti ja murisi, kutsui minua nartuksi...Sitten kesken nautinnon,kuulin miten asunnon ovi avattiin.. jähmetyin hetkeksi ja loin Peteen kysyvän katseen.sain vastaukseksi pelkän, "Jatka".
Lähteet: http://www.voksengiftdating.pw/seksideitti-paijat-hame/jatkoin imemistä ja kuulin oven suusta ihailevia huokaisuja.Pian kuulin miten vetoketjuja avattiin ja pienet runkkauksen äänet täyttivät olohuoneen. edelleenkään en ollut nähnyt edes vilaisua noista tulijoista..Pete irtaantui minusta ja pyysi sulkemaan silmät, pian tunsin miten silmilleni taiteltiin silkkinen side, minua tartuttiin kädestä ja Peten tumma ääni pyysi luottamaan häneen, minut johdateltiin sivummalle, ehkä toiseen huoneeseen..