Tyytyväisenä Unessani Annan Sormien Jatkaa Vaelteluaan Pitsiliivien Peittämille, Nyt Jo Kovettuneille Nänneilleni.

Heti perään hän lisäsi vielä yhden sormen ja olin jo tuskasta repeämäisilläni ja ulisin kipujani mieheni käteen, joka edelleen oli suuni päällä. - Saatanan huora, perkele. Unessani olen jossakin mukavassa, turvallisessa paikassa, johon öinen kylmä pakkastuuli ulkopuolelta ei puhalla. No nyt saat oikein kunnolla huomiota vitullesi.Itkuani nikotellen käänsin pääni poispäin, niin paljon minua hävetti. Pikkusormi ja peukalo jäivät kiusaamaan klitoristani. Hän teki hitaita, pitkiä, pitkiä vetoja sormillaan, tapaillen joka ikistä pilluni sopukkaa. Nuoremman miehen rynkyttäessä sormiaan pilluuni, toinen alkoi painaa paksua peukaloaan ryppyreikääni. Yhtäkkiä pillunreiälleni ilmestyivät toisetkin sormet. Mieheni käytös pelotti minua. Tyytyväisenä unessani annan sormien jatkaa vaelteluaan pitsiliivien peittämille, nyt jo kovettuneille nänneilleni. Pian hän lisäsi kolmannen sormen sisääni ja pilluni kiristys huumasi minut. Toisen miehen sormet pillussani alkoivat tehdä jo liian hyvää ja klitoriksen kiihottaminen sai orgasmin aallot nousemaan koko ajan korkeammalle ja korkeammalle.

seksiseuraa


Kävelin erääseen kasvillisuuden ympäröimään saarekkeeseen ja huomasin kun muutama mies seurasi minua katseillaan. Ensin taakseni tuli yksi mies joka nosti hamettani ja hyväili valmiiksi paisunutta kaluani stringien läpi, sitten mies laittoi toisen käden takkini alle ja alkoi hyväillä rintsikoitani, olin aivan kiimassa ja mies kysyi hiljaa että haluisko huora saada munaa, vastasin että en oo ennen antanut persettä ja riittäiskö jos ottaisin häneltä suihin, yhtäkkiä paikalle tuli toinenkin mies joka ilmeisesti tunsi tämän miehen ja sanoi että mitäs meinaat huoralle tehdä? Miehet lähtivät paikalta nauraen ja itse jäin pukemaan hameeni ja takkini ja poistuin paikalta autooni ja lähdin kotiin, olin tosi väsynyt mutta kaikin puolin tyydytetty.Päälle farkut ja takki ja sitten lähdin ajamaan autolla kohti tuota Seksiseuraa Netistä Vuonna 2017 metsikköä, läheisellä parkkiksella riisuin farkut ja tilalle laitoin ruudullisen ns. Samalla mies painoi minut maahan kontalleni ja riisui stringini nilkkoihin ja avasi housujensa etumuksen, toinen mies levitti reiälleni jotain voidetta ja tuli eteeni ja käski ottamaan munansa suuhuni, tein työtä käskettyä ja samassa tunsin kuinka toinen mies alkoi hitaasti työntää kaluansa tiukkaan reikääni, yritin valittaa etten halua mutta mies sanoi että huoran on turha valittaa Kiinnostaako PK-seura Turussa, Tampereella Tai Oulussa? ja että nyt huora saisi kunnolla munaa kumpankin reikään.

Mua alkoi vähän pelottamaan se tilanne mut samalla olin tosi kiihottunut. Eräänä iltana taas laittauduin kotona valmiiksi, ensin ohuet valkoiset pitsistringit ja samaa sarjaa olevat pitsirintaliivit joihin laitoin silikonitäytteet, sitten puin sukkanauhaliivin ja ohuet ihonväriset nailonsukat jotka kiinnitin sukkanauhoihin. Koulutytön hameen, takin alla mulla oli ainoastaan rintsikat.

Usually followed from the same mental is way increased available than inside the seksiseuraa. You do not have to guess just what the other has in your mind.

Lähteet... https://www.rebelmouse.com/thielir/seksiae-netistae-bring-more-in-short-time-2137423134.html

Mari nussii kovaa

Se oli marraskuinen kylmä ilta, olimme diskossa kaveriporukan kanssa ja tietysti naisia jahtaamassa.

Tervehdin häntä hieman hämilläni ja hän tervehti takaisin. Aloin siinä vääntelehtiä ja pidin hänen päästään kiinni hän pumppasi kaluani suullaan ja vihdoin sain elämäni ihanimmat mällit jotka lensivät suoraan hänen suuhunsa. Siirryimme hiljaa pois salista kohti takahuonetta jossa oli lukkokin. Näin hänet sitten siellä ja sydämeni alkoi pompottaa.
Ajattelin mielessäni että nyt on mun tilaisuuteni. Mari lopetti runkkaamiseni ja menimme! Tunsin myös kuinka kaluni alkoi heräillä ja koveni kovenemistaan. Olin katsellut sitä tyttöä jo pitkään, en vaan ujouteni vuoksi koskaan sanonut hälle mitään. Kysyin Marilta oliko tämä hänen ensimmäinen kertansa. Pyysin häntä tanssimaan kanssani ja hän ihme kyllä suostui.

seksiseuraa