Vanhempi Mies N.

"Niin.Hän polvistui eteeni ja repäisi housuni pois. Vähitellen mies alkoi liikkua ja nussi suutani rajusti. Näin kohouman miehen housuissa ja pilluni kuumotti entistä enemmän. Vanhempi mies n. 45-50v.

seksiseuraaNuoleskelen hermostuneena huuliani, kun katselen hänen kiinteää kroppaansa.

Samaan aikaan tunsin kädet pakaroillani ja kuuman kalun painautuvan peffaani vasten. Pian olimme polvillamme vastakkain tämän tuntemattoman kanssa.

Kun hän sai sormensa uppoamaan tiukkaan peffareikääni, työnsi hän taas sen upean kalunsa minuun.

Nappasin aurinkolasit Seksi Treffit Vaasa silmilleni, radion päälle ja ilmastointilaitteen puhaltamaan. Sillä jäätelöllehän tänne Online Seuraa Virosta on tultu, vai?Mutta nyt nuori mies oli jo kyrpä uudelleen tanassa ja odottamassa omaa vuoroaan.

Kaivelin kukkaroani laukustani, kun viereen ajoi iso auto, joka peitti auringon ja esti näkemästä jäätelökojulle.

Nuori mies oli jo siinä vaiheessa suutelemassa kaulaani ja hänen kätensä hamusivat hameeni helmoja ylös.

Hammashoitsu

Vau, oli ainoa mitä saatoin sanoa, mutta hän ei välittänyt. Sitten hän nyppi loput napit paidastaan, paljastaen upeat, hieman hiestä kiiltelevät rintansa. Siinä kun istuskelin oven ulkopuolella en voinut olla huomaamatta äärimmäisen kuumannäköistä hoitsua, joka vakituisella hammaslääkärilläni oli apuna. Mene ja tiedä...

Survoessani moloani phjaan asti, hän runkkasi klitoristaan, samalla hänen kiinteät rintansa hölskyivät tahdissa, lanteeni läiskyessä hänen sisäreisiinsä. Rintojen kokoa en uskalla edes arvailla. Hetken hiljaisuuden jälkeen puimme päällemme, ja minä istahdin uudelleen penkkiin odottamaan hammaslääkäriä, joka saapuikin aivan yllättäen. Hän käveli perse keikkuen luokseni, ja alkoi avata housujeni vyötä. Siinä istuessani, kiinnitin huomiota vaimeaan litisevään ääneen, joka kuului aivan korvani juuresta.

seksiseuraa