Ja Häpesin Sitä.

Olin 18 ja perheen kanssa risteilyllä, mutta koska meitä olis ollu viis, niin mä sain ottaa jonkun ystävän mukaan hyttikaveriksi. Mutta niistä myöhemmistä kerroista voisin kertoa toiste.Pukuhuoneessakin se oli aina se, joka jakso hävityn matsinkin jälkeen piristää muita. Oon joskus aatellu, et mitähän sitte ois tapahtunu.


Jani oli selvästi aika yllättyny ja hämillään, kun mä painoin sen alleni ja aloin suudella sitä. Jäätiin makaamaan siihen hetkeksi, Jani mun päällä. Jani rohkeena poikana alko jututtaa paria muutamaa vuotta meitä vanhempaa blondia, jotka oli tosi seksikkäitä kissoja. Mä runkkasin Janin kalua vähän pitempään, mut ei se kauaa kestäny, kun siltäkin alko sperma lentää.Ensin mä luulin, et se alkaa vastustella, mutta vähän ajan päästä se jo vastas mun suudelmiin. Sain työnnettyä kaluani syvemmälle Janin perseeseen. Ja häpesin sitä.

seksitreffi

Julia imee kuin ammattimainen huora ja alan epäillä, että tämä työoloissa asiallinen nuori nainen taitaa olla salaa oikeasti aika monen miehen himojen tyydyttäjä ja panopuu. Ainahan kauniin naisen pano on suurta nautintoa mutta tähän tilanteeseen luo aivan erityistä tyydytystä se, että Julia on sellainen työtuttu, jota en olisi koskaan uskonut saavani isketyksi, ja mielikuvat tästä samasta blondista tummien miesten välissä tanssimassa ja kourittavana. Julia on täysin mukana ja hänen kätensä kourivat neljän kerroksen hissimatkan ajan takamustani ja hänen hengityksensä huokailee sormeni liikkeiden tuomasta mielihyvästä.

Ensimmäisen rajun lattiapanon jälkeen siirrymme makuuhuoneeseeni, jossa jatkamme toistemme kehoihin tutustumista niin kiihkeästi, että olen varsin pian uudestaan kovana.

Olen siis töissä IT-konsulttina ja vaikka oma työnantajani onkin maailman epäkiinnostavin ja epäseksikkäin työpaikka, saan sentään onneksi viettää suurimman osan Katselin Kun Vaimoni Antoi Pillua Nuorelle Miehelle Mökillä ajasta huomattavasti kiinnostavampien ja luojan kiitos sukupuolijakaumaltaan tasapainoisempien yritysten tiloissa. Hänen lähdettyään tarkistan heti kalenteristani milloin onkaan seuraava vierailuni hänen työpaikalleen. Kun tunnen, että on aika saada mälli lentämään toisenkin kerran komennan Julian jälleen polvilleen ja työnnyn häneen takaapäin samalla kun kiusaan sormillani hänen peppuaukkoon. Sopivan muttei liian kovan humalatilan tuomalla itsevarmuudella päätän toimia Julian mennessä baaritiskille.

Ronkaisen tarinan päätyttyä hän ja Niklas alkavat olla molemmat sitä mieltä, että ilta saa heidän osaltaan pikkuhiljaa riittää. Olen tyrmistynyt siitä miten työtilanteissa niin itsetietoinen ja maineestaan tarkka tyttö on humalassa mitä pahin tyrkky ja kuin kerjää tulla viiden tummaihoisen miehen kimpparaiskauksen kohteeksi.

+In jurisdictions that recognize copyright laws, the author or authors +of this software dedicate any and all copyright interest in the +software to the public domain. We make this dedication for the benefit +of the public at large and to the detriment of our heirs and +successors.

Lähteet... https://github.com/wiltteri/source/commit/0c1ea5d2e6ecb0637931b472080733fae1869649

Med Kim i duschenDå vände han sig med ryggen mot mig, böjde sig en aning och sa "slicka!". Han smekte sin kuk som blev hårdare. vad Hanki Seksiseuraa Ja Panoseuraa Paikkakunnaltasi härligt!Jag gick till duschen i omklädningsrummet efter ett pass på idrottsplanen. Kunde inget annat då han körde ner kuken i halsen.

Kim tog tag i mitt huvud och drog mig av och an. Han började dra fortare och plötsligt kom hela hans spermasats samtidigt som han tryckte ner kuken i min hals för att tvinga mig att svälja. Han pissade på mig. Kim stod i duschen mittemot. Jag gick över till honom, gick ner på knän och tog hans stora kuk i min mun. Jag hade runkat medan jag slickade hans röv och nu då han pissade så kom det för mig.
Han kom tillbaka med flera av sina kompisar, David, Patrik, Jonathan, Thomas och Jimmy.

seksitreffi