Mä Haluun Maistaa Sua.. Ähkäisin Marille Joka Lurpsautti Kullin Suustaan Ja Kävi Suihkutilassa Olevalle Penkille Istumaan.

Mä olin tosi onnellinen ja tyytyväinen, enkä halunnu sinä yönä alkaa nukkumaan ollenkaan, vaan suukottelin ja hyväilin Jania siinä allani, kunnes tunsin olevani valmis kolmanteen laakiin ...Ja jotenkin Janistakin se oli kiihottavaa.Oltiin ajettu parisataa kilsaa sinne mökille, ja sitte piti vielä tehä vähän lumitöitä ja alkaa lämmitellä sitä mökkiä ja saunaa.

- Vitun homo, vitun homo, se hoki, ja sen kalu pullotti farkuissa ja mä menin kähmimään sitä ja availemaan vyötä ja vetoketjua ja pujottamaan ne housut sen jalasta.Mulle taas sopi aktiivinen rooli, mä tykkäsin suukotella ja hyväillä sitä, imee sen kullia ja tietty tunkee omani sen sisälle.

- Mä aion panna sua sata tuntia yhteen menoon, niin että sun persees on niin kipee, ettet pysty istumaan sillä, mä selitin sille, kun huomasin, että se piti siitä, kun sille puhu tollasia.Se tuntu ikuisuudelta, se nainti Janin sisällä. Mä heittäydyin sen päälle, ja aloin riisua sitä.Ja se edessä oleva viikko tuntu pitemmältä kuin ikuisuus.

- Mä aion panna sua koko viikon, mä huohotin sen korvaan.

seksitreffi

Laskeuduin futonille ihastellen Heliä ja tunnustellen samalla kuinka kyrpä oli tumman punaisena elämänsä tunnossa odottamassa tulevaa.

"Mä tiedän, että sun täytyy mennä sun kokouksiis takas, Mikä On Netin Paras Deittisivusto? mutta sopiikos, jos nyt tutustutaan ensin ihan silleen nopeesti tässä..."

"Oliskohan siellä ketään sellaista suloista tyyppiä, joka olis vaikka sinkku tai jotain, jolle sopis hienosti tavata tällasta nelikymppistä kundia..." jatkoin tuolle aistikkaalle lastenhoitajalle kertomustani.Pieni kaunis silmäys muhun ja sitten suukko suuruuden nuppiin.

Tilanne oli voiton puolella; sain sanottua asiani ja Heli ymmärsi jutun ihan just oikein.

"Ohhhoh, sähän olet aikas komean näköisesti siinä" Heli hymyili ja kyykistyi viereeni koskettamaan mua hiuksista ja kuin tarkastellen kokonaisuutta. mulla ei vois olla turvallisempaa miestä kuin sun kaltainen perheenisä" Heli hymyili ja suuteli jälleen.

Heli laskeutui vartaloani pitkin alemmas ja otti kullini käsiinsä; "..tiedäksä, mä oon ollu pelkän sormen varassa jo niin monta kuukautta, että mä tarviin ainakin yhtä paljon sua kun sä mua" Heli jutteli mun kyrvälle joka sykki siinä kiimatippaisena kun Heli kosketteli terskan kiillolla omia rintojaan. Saimme juuri vahvistettua suhdettamme, joka lähti mitä kauneimmin - kesken tavanomaisen arkipäivän - lupaavaan alkuun.Tunne on sanoinkuvaamaton mentäessä pisteen yli, josta ei ole enää paluuta.

Naapuria saunassa (2)

Mari suuteli kaulaani, rintakehää, napaani ja vihdoin nappasi terskan suuhunsa. Levitin häpärit ja imaisin klitan suuhuni ja samalla työnsin sormen sisälle. Mä haluun maistaa sua.." ähkäisin Marille joka lurpsautti kullin suustaan ja kävi suihkutilassa olevalle penkille istumaan. Menin hänen lähelleen ja suutelin varovasti.

Hyväilin hänen hiuksiaan ja välillä hän katseli mua hymyillen ja nuoleskeli kyrpääni joka puolelta. Menin polvilleen ja haistelin hänen pimppiään ensin. Kiusasin kielellä tiukkana sykkivää peppureikää ja sormettelin Marille ekan orkun. jatkuu...Mari sanoi huohottaen posket punaisina...jatkuu..

Katselin Maria kun hän pesi itseään.

Nuorta neitosta saunan pukuhuoneessa

Menin oman pukuhuoneeseeni hiljaa ja kuuntelin, miten saunan ovi kävi ja suihku alkoi lotista viitisen minuuttia ennen 7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla tytön vuoron päättymistä. Tyttö ähkäisi, sävähti, ja sanoi,: "Älä hyvä mies paljaalla, en käytä mitään ehkäisyä", ja katsoi olkansa yli taakseen. "Ei enempää, kurkkuun sattuu", tyttö pyyteli yskäisten. Kireä aukko tuntui aivan kaluni kärjessä parhaimmalta. Saunan läpi pääsee vapaasti toisen pesuhuoneeseen ja sieltä pukuhuoneeseen, jos toinen ei ole lukinnut pukuhuoneen ovea.Tyttö voihkaisi kaluni työntyessä syvälle venyttäen kohdun peräseinämää. Kaluni paksu tyvi painautui tiukasti vasten emättimen suuaukkoa, levittäen sitä leveälle. Vedin tytön nesteitä kiiltelevän kaluni lähes kokonaan ulos ja lykkäsin taas koko suonikkaan varteni syvälle tytön lämpöisen emättimen puristukseen.

Pyyhe katosi tytön päältä silmänräpäyksessä jättämättä nuoren neidon vartalosta mitään arvailujen varaan. Tunsin tutun nytkähtelyn kalussani joka pingottui äärimittoihinsa emättimen sisällä.

seksitreffi