18 vuoden takaa

Oli kaunis kesäinen päivä ja vatsanpohjassa oli varsinainen armeija perhosia. Jännitti ja toisaalta odotin tosi paljon tapaamistamme.Olimme tavanneet edellisen kerran kun olimme alle kaksikymppisiä, se oli kiihkeää rakkautta, mutta kariutui pitkään välimatkaan.Vuosia oli välissä vierähtänyt 18 ja kumpikin olimme tahoillamme saaneet lapsia ja nyt löysimme toisemme uudestaan kiitos internetin salaisen maailman.Olin tulossa lomailemaan Itä-Suomeen ja olimme päättäneet tavata. Olin saapunut sovittuun paikkaan hieman etuajassa ja istuin katselemaan maisemia.


Lähteet: https://www.sexwork.net/forum/showthread.php?t=74753

Kuulin takaani askeleita ja käännyin katsomaan. Siinä seisoit melkein saman näköisenä kuin silloin joskus.


Hymyilin ja tulin sinua vastaan. Halasit minua ja kuiskasit korvaani haluavasi suudella minua.Suutelimme pitkään ja kiihkeästi. Sitten istuimme juttelemaan ja katselemaan maisemia, samalla kätesi kulki selkääni pitkin niskaani.


Hengitykseni alkoi kiihtyä kun kumarruit suutelemaan kaulaani ja kätesi seikkaili niskassani ja toinen käsi etsiytyi rinnoilleni. Kaaduimme huovan päälle ja kätemme tutkivat joka paikan. Lopulta nostit paitani pois ja avasit rintaliivini imien ja näykkien rintojani.Käteni löysivät kohouman housuistasi joka suureni ja koveni kokoajan. Siinä vaiheessa alkoi loput vaatteet katoamaan tieltä ja päästimme himot valloilleen. Olin jo aivan märkä ja käskit minut kontalleen. Yllätyin kun et työntynytkään sisälleni vaan tunsin kielen nuolevan takaapäin klitorista ja pilluani. Tunsin kuinka orgasmi läheni ja tuli valtavalla voimalla. Sain juuri ja juuri hillittyä huutoni painaen pääni vaatenippuun. Samalla tunsin kuinka työnnyit sisälleni. Täytit minut kokonaan ja venytit pilluani. Vaihdoimme välillä asentoa ja lopulta rakastelimme lusikka asennossa ja jälleen olin orgasmin kourissa, samalla kun puristuin ihanan paksun ja ison kyrvän ympärille, aloit huohottaa ja karjaisten laukesit sisääni.Siitä alkoi elämäni ihanin yö.