Kävin Asentoon, Jossa Peppuni Oli Täysin Alttiina Tuon Miehen Himoille.

Hän oli kuitenkin niin kovin nuori, eikä ollut ilmaissut kiinnostustaan ollenkaan. Koitin vetää itseni irti pojan käsivarsilta, ja samalla koota villinä juoksentelevat tuntemukseni, mutta ajatus keskeytyi kun poika kirosi raskaasti. Matti makasi sängyssään, katuvalon valaistessa huonetta juuri sen verran että näin mitä hän puuhasi. Sitten kädet hakeutuivat takaisin lanteilleni, ottivat tukevamman otteen ja mies vetäytyi hitaasti minusta, vain survaistakseen valtavan elimensä uudelleen minuun voimakkaasti ja vauhdilla. Nousin istumaan kuulostellen tarkemmin.

- Tässä on sulle pyyhe…

Matin ääni haihtui kuulumattomiin hänen tajutessaan että olin jo suihkussa.

seuranhaku

Tapahtui eilen...

Pertti oli noin 50, kohtuu isokokoinen, ei ainakaan hoikka... ihan siisti tyylikäs kaveri.

Pertti alkoi heti riisua vaatteitaan ja pyysi minua tekemään samoin.

Sitten mies nousi ylös ja käski minun käydä kontalleni sohvalle.. nojaamaan selkänojaan.. kävin asentoon, jossa peppuni oli täysin alttiina tuon miehen himoille. Olin ihan kiimassa ja pieni kaluni sojotti suoraan ylöspäin ja valui kiimatippoja. Hän liikutteli kaluaan siinä hetken ja sitten ohjasi terskansa reiälleni. Itse olen 177/70 vaalea hoikka ok-näköinen kaveri.Pertti yhisi nautinnosta ja hänen kalunsa saikin ihan uudet mittasuhteet.. se oli todella miehekkään näköinen ehkä 18/5.. terska oli punainen ja muhkea... ja kalu kovettui todella kovaksi..

Voi kun tämä tarina olisi tosi.. se oli vähällä tapahtua, mutta rohkeus petti minut taas. Mies nussia minua!! Kun Pertti alkoi levittää rasvaa pepulleni ja työnsi sormea sisääni, laukesin ja lennätin spermani sohvalle.... kohta pyysin häntä nussimaan itseäni. .. tai siis olisi pitänyt tapahtua

Olen siis 32v ..nuori mies... Menimme ylös hänen luokseen.. asunto oli mukava siisti... tyylikäs.

seuranhaku