Risto Nuoli Taas Ahnaasti, Kouri Alakautta Kassejani Ja Mulkkuani Ja Huohotti Kiihkoissaan Että Meidän Pitää Tavat Useammin.

Hetken tuumattuani ehdotan, että koska meillä pojillakin on suunta baariin voisi Piia hyvinkin jäädä asuntooni nukkumaan siksi aikaa kun kaverinsa ovat lähellä bilettämässä ja valomerkin tultua tytöt olisin itsekin tulossa jo baarista kotiin ja voisin samalla auttaa Pian ystäviensä kanssa samaan taksiin. Kyllähän poikien saunaillassa voidaan keksiä paljonkin käyttöä selkeästi humalassa olevalle teinilutkalle…

Tytön poistuttua meitä havaitsematta heitämme vielä parit löylyt ja jatkamme Saara, 19, Rahoittaa Opiskelunsa Myymällä Seksiä kesken jääneen tarinan loppuun, minkä jälkeen lähdemme muiden seuraan tarkistamaan loppujenkin tyttöjen strategiset ominaisuudet. Jyskytän Piiaa muutaman minuutin parvekkeeni kaidetta vasten tytön vaikerrellessa ja tämä on lopulta liikaa ja laukean suoraan Piian suoleen, josta sperma jää irstaalla tavalla valumaan vetäydyttyäni.Pelottelen kalliilla laskulla, joka pesulasta tulee ja kysyn häneltä haluaako hän sovittaa tekonsa itse vai soitanko heti hänen isälleen ja pyydän hakemaan tytärtä kotiin. Allani Piia makaa mahallaan peppu pystyssä ja äänistä päätelle hänen olonsa on kaikkea muuta kuin nautinnollinen. Tämähän vaikuttaa lupaavalta. Tyttö on sen verran humalassa ja keskittynyt touhuihinsa, ettei huomaa meitä aluksi lainkaan vaan suuntaa suoraan pöntölle istumaan ja tekee lorinasta päätellen pitkään pidätellyt tarpeensa ja poistaa ilmeisesti useammankin siideripullollisen sisällön luonnollista reittiä kehostaan.

seuranhaku

Ojensin huonosti kayttaytyvaa nuorta naista, koska hanella oli aarimmaisen tyhma meininki, Metsaketo perustelee reaktiotaan lehdessa. Lehden mukaan nelikymppinen Metsaketo on ilmoittanut palvelussa valheellisesti iakseen 31 vuotta.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/viihde/2014071618494150_vi.shtml

Kyytiä junassa

Mies katsoi minua kysyvästi ja nyökättyäni hän alkoi hivellä housujen päältä sisäreittäni siirtyen pikkuhiljaa ylemmäs. Siirryimme chattailusta videopuheluihin ja lopuksi mies päätti tulla käymään luonani Suomessa.Yllättäen mies otti kädestäni kiinni ja ohjasi sen etumukselleen. Pudistelin vain päätäni, samalla käteni hieroi varovasti jo täyteen mittaan kasvanutta kalua. Huomasin miehen yllättyvän kun käteni vaelsivat hänen housujensa etumukselle. Hulluna halusta aloitin hurjan ratsastamisen, vaikka pelkäsinkin että taso ei kestäisi kovin rajua meininkiä.

Menin häntä vastaan lentokentälle, josta otimme taksin juna-asemalle. Nopeasti avasin vetoketjun ja sujautin käteni sisälle.

Vanhemman kanssa - taas...Siinä se oli hieman kovettuneena kasvojeni edessä ja Risto laski kätensä päälleni. Istuin sängylle ja tarkkailin miestä hänen puuhaillessaan keittokomerossa. Vaikka oli kylmää, hikoilin ja jännitin mielettömästi ja odotin kiihkoissani että "aktiivinen top-mies Markus" saapuisi vihdoin.Nostin kalun huulilleni ja hitaasti imin sen niin pitkälle suuhuni kun se mahtui. Ristokin huohotti kuuluvasti ja kehui näkymiä upeiksi samalla työntäen sisääni kolmannenkin sormensa. Hetkeksi meinasin jo pettyä mutta sainkin jonkinlaisen sauvan sisääni jonka Risto oli liukastanut ja nyt nussi minua samaan tahtiin sillä, kuin minä häntä suullani. Risto nuoli taas ahnaasti, kouri alakautta kassejani ja mulkkuani ja huohotti kiihkoissaan että meidän pitää tavat useammin.

Kiihottava ajatus, ja tein työtä käskettyä. Huohottaen hän kehui edelleen persettäni ja kyseli tuntuuko minusta hyvältä... vastasin myöntävästi - tietenkin Näin Hankit Seksiseuraa Netistä - tuntui mahtavalta. Ilokseni mökki oli pieni siirtolapuutarhamökki ja kesäkausi oli jo loppunut. Hän laittoi lämmittimen päälle ja riisui päällysvaatteensa. Mmmmm, tuntui taivaalliselta enkä epäröinyt äännellä nautintoani. Olin aivan kiimassa ja Riston ääntelyt vihjailivat lopun olevan lähellä... kiihotuin entisestään ja vaativasti vetelin mulkkua ahnaammin suuhuni.

seuranhaku