Siskoni Kysyi Että Enkö Ole Uskaltanut Vai Eikö Ole Tärpännyt.Mies nosti vaimoni takamusta ja laitoin tämän pepun alle tyynyn... Mies nuoli koko jalkovälin ja vaimoni lutkutti munaa suussaan kuin tikkaria.

Mies kaatoi vaimoni selälleen sängylle ja levitti tämän haarat levälleen. Vaimoni makasi sängyllä nyt liina silmien edessä ja suussa mytty. Muutaman mukavan siiderin jälkeen lähentelin vaimoani kiusoitellen ja ehdottelin huoneeseen menemistä... Samalla puhuin siitä lahjasta hieman, mutta tarkoituksella johdattelin häntä hieman harhaan, sillä muutenhan se ei olisi yllätys.Mies älähti ja painoi kaluaan tiuhempaan tahtiin vaimoni perseeseen ja vaimon jalat olivat taas levällään.seksiseuraa

Sitten molempia kadutti hetken, mutta eihän asialle enää mitään voinut. Siskoni kysyi että enkö ole uskaltanut vai eikö ole tärpännyt. Siskoni kyyristyi alas katsomaan levyhyllyltä levyä, ja samassa pyyheliina raottui niin että näin suihkunmärän häpykarvoituksen, keppini kovettui hieman yllättäen, olihan kyseessä oma siskoni.

Nykyään siskoni käyttää e-pillereitä ja seurustelee Pekan kanssa edelleen, toki pääsenhän minäkin silloin tällöin naimaan siskoni kanssa, eikä ole enää huolta ehkäisystä. Katsoin kyrpä kovana alastomana makaavaa siskoani. En tiennyt mitä sanoa. En saanut katsettani irti mehevästä vulvasta, kunnes hän huomasi katseeni. Siskonikin hätkähti ja sanoi "Voi ei, täytyy mennä lääkäriin hakemaan katumuspillerit".

Kun he pysähtivät juna-aseman viereen, mies pyytää naista vielä tulemaan vain kahville aseman kahvilaan [taas kahville :) ] ja nainen suostui, kun mies ja nainen joivat kahvejaan he pelasivat koko ajan sinä aikana silmä peliä, flirttailivat antoivat kysyviä hymyjä toisilleen. heistä kummastakin paistoi se että tämä ei ollut viellä loppu tämä heidän välinen suhde. kahvit juotuaan he nousivat ja mies oli päättänyt saattaa viellä naisen autolleen ja kiittää häntä tuosta upeasta kiihkeästä yöstä.

nyt oli miehen vuoro pestä nainen, mies tarttui naisen rintoihin ja siveli ne hienolla saippualla nätisti samalla ottaen naisen nännin suuhunsa, pyörittäen samalla kieltänsä nännin ympäri suunsa sisällä, saman hän teki toisellekkin rinnalle, sitten hän siirtyi naisen selkä puolelle suuteli hänen niskaansa pesi naisen kauniit tumman punaiset hiukset, selän ja ihanan muotoisen naisen lantion, laittoi kätensä takakautta naisen hävylle, nainen huokaisi kun mies laski kättään edelleen naisen herkintä paikkaa, mies siirtyi naisen etupuolelle, nyt oli miehen vuoro polvistua naisen edessä. mies laittoi kummatkin kätensä ensin naisen pakaroiden väliin pesi kädellään naisen pakaroiden välin ja siirtyi sitten myös käsillään naisen etupuolelle, nainen levitti jalkojaan että mies pääsi pesemään naisen jalkojen välin, mies otti suihkun käteensä ja sääti veden tulon juuri sopivaksi, levitti naisen häpyhuulia ja alkoi laittamaan kieltänsä naisen vaginaan samalla kuin laittoi suihkun virtauksen suoraan osumaan klitorikseen, nainen inisi voihki kun mies jatkoi kiellellä pesua, vaihtoi kielensä kahteen sormeen ja alkoi naimaan naista niillä, samalla kun hän sammutti suihkun hän alkoi imemään naisen klitorista ja samalla teki nyt pieniä ympyröitä kiellellään naisen klitoriksen ympäri......... nainen huojui, hänen oli vaikea pysyä pystössä koska niin hyvää se teki, ja lopulta hän laukesikin ja rösähti miehen syliin ja kiitti intohimoisesti suudellen miestä ihanasta pesusta. nyt he olivat peseneet toisensa mutta ilta oli vasta nuori

nyt heillä olisi koko yö aikaa...

nainen sanoin : käykäämme ensin suihkussa peseytymässä ennen iltaa, nainen riisui miehen edessä ja nyt mies näki kuinka kaunis vartaloinenkaan tuo nainen olikaan joka oli kasvoiltaan ja ääneltään jo kuin enkeli. kauniin näkoinen kolmio ja ihanan täyteläiset rinnat hänellä oli.

Kun he saapuivat naisen autolle niin yhtäkkiä heidän kummankin silmiin huomautuu kyltti, jonka alle nainen oli parkeerannut autonsa "hotelli ikuinen ystävä", tuon mies ottaa enteenä ja sieppaa naisen käden hellään ottaaseen ja lähtee kävelemään kohti hotellin aulaa....omistettu

Agethalle Björn 02.10.05

jatkoa novellille "yökulkijat"

Kahvit juotuaan mies ja nainen tunsivat hiljeyden mikä laskeutui kun he kummatkin huomasivat että heidän piti alkaa päättämään mitä nyt tästä eteen päin. nainen tiesi että se olisi nyt tuon miehen valinta ; jättäisikö hän nyt tuon ihanan naisen jonka kyytiin hän oli vahingossa löytänyt, vai menisikö hän nyt tuon rekan kyytiin joka oli menossa suoraan hänen kotipaikka kunnalleen. mies valitsi naisen kyydikseen....


Kuin hetkessä he olivat jo hotelli huoneessa numero kuusikymmentäyhdeksän.

Mies kysyi saanko tulla sinun kanssasi suihkuun, nainen katsoi miestä hymyilen ja sanoi "voithan sinä tulla pesemään minut ja minä sinut"

Niin mieskin riisui ja asteli naisen viereen saman suihkun alle, nainen polvistautui pesemään miehen airon ja hyväileemään samalla sitä, nainen veti miehen esinahan taakse otti terskan suuhunsa ja imi sitä niin että miehen suuusta kuului vaikerrusta, nainen alkoi naimaan suullaan miehen airoa, samalla kuin mies työnsi hellästi naisen päätä ottamaan aironsa kokonaan suuhunsa, nainen toisella kädellään hieroi miehen kasseja joka sai miehen jo laukeamaan naisen suuhun ja kuin pisteeksi sen päälle nainen nieli miehen lastin ja tuotti silläkin miehellä ihanan tunteen.


Lähteet: http://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000000811308.html