En Ole Vielä Onnistunut Löytämään Elämänkumppania Itselleni, Enkä Toisaalta Pidä Kovin Suurta Kiirettäkään.

Juttelimme hetken aikaa ulkona. Laitoin itse prätkärotsin ylleni ja bootsit jalkaani. Katsellessani Mejaa olin hyvin ihastunut. Nainen oli kuin hän olisi ollut kevyessä vesisateessa ulkona ja se näytti kiihottavalta muuhun asuun nähden. Nainen oli pukeutunut mustiin matalavyötäröisiin lammasnappafarkkuihin ja kireään nahkaiseen mustaan takkiin. Vielä jotain tänään, hän sanoi. Hän oli suoraan sanottuna hyvin seksikkään virkanaisen näköinen.

treffipalvelu

Puristelin kourassani sen suonikasta vartta.Rauno kehotti minua istuutumaan nojatuoliin huoneen perälle. Raunon kurkusta pihahti pieni kivun aiheuttama henkäisy pyykkipoikien puristaessa nännejä.

Rauno alkoi hyväillä kulliaan. Kun Rauno oli vain t-paidassaan hän katseli itseään peilistä.

Hän alkoi nussia persettään tangolla vetäen sitä parikymmentä senttiä ulos ja upottaen sen aivan viimeisiä palloja myöten takaisin sisäänsä useita kertoja. Näkyvissä oleva osa oli voimakkaasti muotoiltu paksumpiin palloihin ja niiden välisiin ohuempiin kohtiin. Hänellä oli edelleen kourissaan kyrvät, joiden sykkeet ja nytkähdykset hiljalleen laantuivat.

Vahvoja muistoja maalta 3

Joku tuli karjakeittiön puolelle, Seuranhaku - Lue Nämä 5 Vinkkiä Ja Liity! kolisteli siellä jotain ja tuli sitten navettaan.

Hänen kätensä olivat pehmeät lypsyn jäljiltä ja kullini oli kivikova hänen käsittelyssään. Hän rasvasi taas ruoskimiskohtiani ja myös pallit saivat hoitoa.. Marjatta lypsi lehmän joka viereisessä parressa.

”Käänny selällesi”, kuului käsky ja tehosteeksi sain vielä navettasaappaasta kylkeeni.

Nukuin katkonaisesti, elukat puhkuivat ja kalistelivat ketjujaan, minä mukana kun liikuin ja kääntyilin.

"Täytyyköhän sitoa", kysyi Tarja mutta Marjatan mielestä ei tarvinnut.Älähdin, lyönti oli kova ja tarkoitettu todella sattumaan.

Mutta Marjatalle vehkeitteni rasvaus näytti olevan kuin yksi navettarutiineista.

Sitten alkoi ruoskinta.

Minä, Johanna ja Nina

Edessäni avautui irstas näky: Johanna sormetti Ninan pillua ja nuoli samalla Ninan klitorista. Hän näytti, jos mahdollista, vieläkin kauniimmalta kuin kesällä työpaikalla. En ole vielä onnistunut löytämään elämänkumppania itselleni, enkä toisaalta pidä kovin suurta kiirettäkään. Kesä meni kuitenkin kuin siivillä ja pian huomasinkin, että olikin tullut jo syksy ja Johanna poistuisi työpaikaltamme ilman, että olin saamattomuuttani saanut edes muutaman sanasta vaihdettua hänen kanssaan. Olen mielestäni vielä aika nuori, joten vaimolle ja lapsille on vielä aikaa myöhemminkin. Välillä Ninan kieli kävi Johannan klitoriksella ja välillä taas nuolemassa pallejani. Ajatus Johannasta hieromassa pilluaan omassa sängyssään sai kyrpäni pullistumaan housuissani ja oloni vaivautuneeksi. Tilasin itselleni oluen ja päätin pitää huolen siitä, etten missään tapauksessa humaltuisi liikaa.

Johanna veti varmoin ja tottunein ottein esinahan taakse ja takaisin eteen ja taas taakse ikään kuin olisi runkannut kyrvälläni. Liivit Parinvaihto, Kimppakiva Ja Orgiat - Uusia Kokemuksia Parisuhteeseen olivatkin edestä avautuvaa mallia ja hetken ”taistelun” jälkeen sain lopulta vapautettua rinnat.

Otin Johannaa kädestä ja vedin hänet kiinni itseeni. Häpyhuulet Ninallakin olivat paljaat, mutta pillun yläpuolelta tummanruskeaa karvoitusta oli lähinnä vain siistitty.

Tartuin molemmilla käsillä hänen rintoihinsa ja nousin itsekin sen verran lattialta, että yletyin suutelemaan ensin hänen suutaan ja sitten noita kourissani olevia rintoja. Pikkuhousujen virkaa Johannalla toimittivat stringit, jotka hädin tuskin peittivät pillun. Menin polvilleni ja aloin suudella stringien kangasta pillun kohdalta. Ninan pillu oli märkä ja kyrpäni oli yltä päältä tahmea Ninan nesteistä. Kävelimme ulos ravintolasta ja menimme kohti lähellä olevaa pubia, mutta käännyimme takaisin ovelta, sillä paikka oli ääriään myöten täynnä.

treffipalvelu