Hän Rupesi Pyörittämään Kullia Suussa Niin Että Sainkin Siinä Siten Vuosisadan Orgasmin.

treffipalvelu

Viikonloppu sujuikin mukavasti naida napsautellen milloin missäkin…

Siitä lisää myöhemmin.Tunsin kuinka Katja värähti kielen koskettaessa hänen klitoristaan. Katja inisi ja voihki nautinnosta. Ajoin sitä noin 100m niin että autoa ei enää näkynyt päätielle ja keskityin sen jälkeen nauttimaan tuosta imutuksesta. Matkalla Katja kuitenkin totesi, että hänen täytyy hieman vilvoitella kun on niin kuuma olo – niinpä hän nostikin sitten toisen jalkansa kojelaudan reunalle ja käänsi hieman lämmityslaitteen suutinta, puhaltamaan juuri hameensa alle.Kuulin kuinka Katja inisi kyrvän upotessa vähitellen syvemmälle ja syvemmälle. Huomio aiheutti taas muutaman ylimääräisen ohjausliikkeen – varsinkin kun Katja alkoi seuraavaksi sormeilla shortsieni etumusta.

Päivä oli kuuma ja matkaakin oli kohtuullisesti, mutta onneksi auto oli ilmastoitu.

Katja kuitenkin vapautti minut mietteistäni. ”Ei hätää – aloin ottaa pillereitä, heti kun sovittiin reissusta.”

Apache Server at www.kauppalehti.fi Port 80

Lähteet... http://www.kauppalehti.fi/uutiset/reuters-crude-oil-nudges-up-after-ninth-weekly-stock-drawdown-in-us/98SDb7iY

Sain tyttöystävän äitiä

Suihinoton hän kyllä osasi aivan upeasti sillä en ole ikinä sitä muilta enää kokenut. Tätä hän teki sitten jonkin aikaa, kun hän sanoi että "nyt annan vävypojalle kunnon orkun". Seurustelin siihen aikaan erään fiksun ja kauniin tytön kanssa. Varmaan hänkin sen myös huomasi että katsoin niitä kun yhtäkkiä hän kysyi: "Mitä se vävy ehdokas katselee?"

Hänellä ei ollut farkkujen alla mitään muuta kuin ihanan tuuhea ja musta karvoitus. Hän rupesi pyörittämään kullia suussa niin että sainkin siinä siten vuosisadan orgasmin. Nousin vaistomaisesti pystyyn ja kävelin hänen taakse otin kiinni rinnoista ja kuiskasin hänelle että "nyt testaan anoppini". Hän tunsi sen jotenkin ihmeellisesti että olen laukeamassa ja hän juuri silloin osasi lopettaa ja hidasti tahtia. Vielä useta keroja vietin iltapäivät anoppilassa "päiväkahvilla". Olin jo useamman kertaa häntä salaa ihaillut ja ajatellut että kun joskus pääsis puristelemaan hänen rintoja. Niin ajattelin nytkin ja kaluni alkoi heti kovettua. Nostin hänet keittiön pöydälle ja laiton hänet siihen selälleen ja itse menin kontilleen lattialle ja aloin Tosimielellä Paria Etsivä Sinkku Pyytää Treffeille Vaikka Kaupan Kassaa nuolla välittömästi hänen pilluaan. Tapahtui Kemissä 1987. Imin häntä klitoriksesta ja välillä käytin kieltä hänen sisällä. aikani nuoltuaan hän sitten laukesikin ja pyysi välittömästi että riisuiin housut pois ja toisin kaluni hänen Oulun Sinkkujen Kohtaamispaikka sisään. Tämä tapahtui jo 15 vuotta sitten enkä ole sitä koskaan unohtanut. Sitten hän nielaisi koko lastin ja sanoi "ettei jätetä mitään todisteeksi".

treffipalvelu