Juuri Kun Tunsin Joonaksen Olevan Laukeamaisillaan, Se Nykäisi Mut Ylös Seisaalleen, Avasi Mun Haarat Ja Laski Mun Pikkarit Alas.

treffipalvelu

En voinut kiihkolleni mitään, minun oli pakko runkata. Kirjoitan tässä jutun, joka on totta sekä tarua. Naisystävälläni, olkoon hänen nimensä tässä yhteydessä vaikka Satu, on ollut pari kolme ns. yhden illan juttua, mutta ne ovat jääneet siihen. Olimme löytäneet sopivalta tuntuvan miehen, jonka kanssa Satu voisi harrastaa seksiä. Satu pitää kovasti seksistä ja hän haluaisi sitä harrastaa useammin, mutta kuten lukijat varmaan ymmärtävät, niin minun kaltaiseni aisankannattajat eivät ole yleensä erityisen hyviä sängyssä, joten en kykene häntä tyydyttämään siten kun hän haluaisi. Luulen, että kaikilla tarinan kirjoittajilla ei ole edes vaimoa, mutta onhan niitä juttuja kiihottava lukea, koska minäkin olen aisankannattaja. Satu tuli kotiin seuraavana iltana. Kyllä minun on myönnettävä, että runkkarista ei ole naiselle sängyssä juurikaan hyötyä. Minun tulee siivota, tiskata, pestä pyykit jne.
Ehto 3: Satu vaatii, että minä en saa olla minkäänlaisessa seksuaalisessa kontaktissa kenenkään muunkaan naisen kanssa.

Laivalla

Miehet vaikuttivat noin nelikymppisiltä, siistejä eikä kovin kännissä. Kyrpä alkoi nytkimään Hyvä Ilmainen Treffi-sivusto? pillussa kortsun täyttyessä spermalla samalla sain toisen orgasmini joka ei ollut yhtä raju kuin ensimmäinen mutta jatkui pisempään miehen jatkaessa panemistaan vielä muutaman työnnön. Suunnistin hyttiin ja sen kummemmin varomatta avasin oven. Käännyin kontilleni ja sanoin haluavani nyt takaapäin ja Nainen Etsii Seksiä kovaa.

Olin aina pitänyt siitä kun minua nussitaan takaapäin pitkään ja kovaa.

Mutisin anteeksi keskeytystä ja astuin takaisin käytävälle. Tunnelma oli kiva, kaikilla tuntui olevan hauskaa. Onneksi niitä tarjokkaita riitti ja kun yksi mukiinmenevä haki tanssimaan ja sanoi luulleensa minun jo häipyneen sanoin suoraan, että hytissäni nussittiin eikä sinne olisi asiaa ainakaan hetkeen ehkei koko yönä. Pääsin tarvittaessa aika nopeasti tunnelmaan eikä tuon kokoista kyrpää edes ihan joka päivä ole mahdollista saada. Tanssimme kappaleen loppuun ja kuin yhteisestä sopimuksesta lähdimme kävelemään pois ravintolasta. Huuhtelin sperman maun oluella pois suustani samalla leikittelin veltolla kullilla ja kiveksillä. Tartuin kulliin kiinni, otin kortsun pois ja aloin nuolemaan vehjettä puhtaaksi. Erja näytti ottavan miehen etsimisen tosissaan, sillä mekko oli aika rohkea sekä ylä- että alapäästä.

Kaverin kundiÄkkiä Joonas tarttui mun käsiin, ja hitaasti ohjasi ne haaroihinsa. Nuolaisin varovasti vartta, saaden aikaan tukahdetun voihkaisun Joonaksen suusta. Juuri kun tunsin Joonaksen olevan laukeamaisillaan, se nykäisi mut ylös seisaalleen, avasi mun haarat ja laski mun pikkarit alas.
- Ei me voida, mä yritin vielä kiellellä kun sen käsi jo hivuttautui mun hameen alle ja pikkareiden sisään.Joonas mumisi ja siirtyi suutelemaan mun kaulaa. Anja ei ikinä hiero mua.

Multa pääsi tahattoman kova voihkaisu Joonaksen työntäessä sormen mun pilluun, ja säikähdin jo Anjan heräävän ja näkevän meidän touhut. Hei jooko, mä teen sit vastapalveluksen joskus? Mä tunsin miten sen kalu oli iso ja kova.

Hetken aikaa keinuttiin vielä sylikkäin, mun pilluni pumpatessa loputkin spermat ulos Joonaksen kullista.Sitten se liukui lattialle istumaan, tarttui mua pakaroista ja työnsi kasvonsa mun haaroihin alkaen nautinnollisesti lipoa mun märkää ja turvonnutta pilluani.Näppärästi se saikin ne auki ja vetäisi samalla sekä ne että paidan pois mun yltä.Sohvalta kuului ynähdys.Mä laukesin sen kasvoille, voimakkaammin kuin ikinä ja jos Joonas ei olisi ottanut mua kiinni, mä olisin romahtanut lattialle.

- Sulla on ihanat tissit.. just sopivat, se voihki ja hautasi ensin kasvonsa mun tissivakoon, ennenku alkoi imeä ja näykkiä nännejä vuorotellen.

- Karo mä haluan sut...

treffipalvelu