Mari Jatkoi Tätä Ihanaa Käsittelyä Hetken, Kunnes Hän Totesi Haluavansa Hieman Iltapalaa.

Pitkään en tätä pystynyt tekemään kun jo päästin lastini purkautumaan Marin suoleen. Oli taas joulu. Tein kuten hän käski ja menin keskelle sänkyä. Otin sormet pois ja asettelin terskani reiän suulle ja hitaasti aloin työntymään Marin sisään. Mari jatkoi tätä ihanaa käsittelyä hetken, kunnes hän totesi haluavansa hieman iltapalaa. "Mitäs pidit?" "Lisää hyvää on tiedossa mutta mennään ensin makuuhuoneeseen...". Kahvia juodessa juttu kääntyi minuun.

treffipalvelu

Aivan kuin tahallaan anoppi asetti peppuaan kiihottavasti kaarelle ja oli hakevinaan nukkea.
Olin toki seurannut jo aikaisemminkin salaa anoppia, joka tykkää liikkua tiukoissa farkuissa ja näyttää hyvin säilynyttä vartaloaan muillekin ja mielikseni olen todennut vaimollakin olevan hyvät edellytykset säilyä pitkään nuorekkaassa kunnossa. Anoppi alkoi kaivella kaapin ylimmän hyllyn tavaroita ja samalla yömekonkin helmat nousivat korkeammalla….katsahdin ylös ja olin kuin puulla päähän lyöty…anopilla ei ollut ollenkaan alushousuja….huh…huh..mikä näky….upea peppu oli kuin aseteltuna näkökentässäni…anoppi oli hiukan jalat erillään tuolilla, joten häpykin näkyi kiihottavan pulleana ja oli aivan kuin turvoksissa. Tämä tapahtui eräänä upeana kesänä, jolloin oli erittäin lämmintä, nukkuminenkin aitassa oli yhtä nautintoa kaikin puolin. Katselin salaa anopin reisiä ja totesin ne vielä varsin seksikkään kiinteiksi, vaikka ikää oli jo vähän alle viisikymmentä. Enemmistö voittaa.Vastasin, että kaikin mokomin, etsi vain rauhassa. En kestänyt enää vaan otin anopin syliini ja kannoin kohti vuodetta….kuin muodon vuoksi hän kuiskasi korvaani, että et saa….et saa…kaikki nukkuu jo…ja siitä tiesin tekeväni hänelle juuri sitä mitä varten hän oli tullutkin….laskin hänet vuoteelle ja siinä samassa hän päästi penikseni piinaavasta poksereiden puristuksesta…taitavasti hän käsitteli sitä ja sai minut mahtavaan seisokkiin……

Lukijat saavat päättää kerronko loputkin tarinasta!?

it might be the shortest date ever, but when Netissä On Pillua Tarjolla youve been dating Tekstariseuraa Kellon Ympäri for 4 years you just need fun new sights to see together. right?

Lähteet... http://www.designlovefest.com/2012/09/style-68/

Kiihkeä sienireissu

mies kysyi heikolla äänellään. "Ah, just noin. Ja kuinka ollakaan, miehellä oli sienikori toisessa kädessään. Kohta hän jo nuoli ja imi rintojani kovalla työllä. "Pissaat päälleni tai edessäni", John neuvoi. Otetaanko joskus uusiksi", kysyin.

John näytti säikähtäneeltä, mutta jatkettuani parisen minuuttia hän alkoi jo huohottaa. Tai siis", John keskeytti ja perääntyi. Leveä lierihattukin lensi pois. "Noh? hän kysyi. "Mitä", kysyin. "Mi- mitä", John mumisi.

treffipalvelu