Minna Kaatoi Pikon Sohvalle, Työnsi Kielensä Pikon Sisään Ja Nipisti Molemmista Nänneistä Lujaa.

Jounin kyrpä paisui entistäkin isommaksi ja suonet pullistuivat räjähtämispisteeseen. Lupasin olla huutamatta, mutta Jouni kurottautui yöpöydan laatikolle ja kaivoi esiin suukapulan ja alkoi sitoa sitä Näin Saat Seuraa Ja Seksiä Netistä pääni ympärille.Jouni siveli nyt spermaisella kädellään kyrpäni ja pallini kostean märäksi ja työnsi jo veltostuneen kullini takaisin housuihini ja veti vetoketjun kiinni.

Jouni talutti minut makuuhuoneeseen ja laittoi minut selälleen sänkyyn sitoen käteni hihnoilla sängyn päätyyn, jonka jälkeen hän riisuuntui ja otti pullon liukastetta ja alkoi hieroa sitä kivikovalle kyrvälleni, palleille ja persereikääni. Jos olisin tiennyt, kuinka minua vielä tultiin käyttämään ja alistamaan seuraavien kuukausien aikana, olisin ehkä perääntynyt, mutta pikku hiljaa Jouni teki minusta orjan itselleen, lutkan joka ei kyseenalaistanut isäntänsä tahtoa. Jouni jäi hetkeksi paikoilleen istumaan kyrpä juurta myöten reiässään ja tunsin kuinka hänen raskaat pallinsa lepäsivät vatsallani.

treffipalvelu

Nainen viereisestä pöydästä on ilmeisesti salaa kuunnellut keskustelua koska hän sanoo: Muutoksia illan ohjelmaan?Kun kyrpäni on täydessä mitassa siirrymme sänkyyn,kokeilen sormella naista ja huomaan hänen olevan jo todella märkä. Samaan aikaan kun istahdin pöytään ravintolaan saapuu todella tyylikäs rotunainen noin 35 vuotias, vilkaisen häntä ja ajattelen itsekseni että ompa piristävää tulla keskustaan täällä kun on niin paljon nähtävää:) Alan lukemaan lehteä ja nainen istathtaa vireiseen pöytään punaviinilasinsa kanssa. He eivät halua käyttää mitään ruiskua vaan että siitän hänen vaimoaan perinteiseen tapaan, hän haluaa kuitenkin olla läsnä. Istun aivan hiljaa ja ajatukset pyörii päässä, mitä tähän sanoisi?Oli peranjati ja tarkoitus tavata vanhaa kaveria pitkästä aikaa. Asia on niin että he ovat monta vuotta yrittäneet saada lapsen siinä kuitenkaan onnistumatta johtuen miehen sperman alhaisesta siittiömäärästä. Olemme sopineet että mikäli vaimo ei ole tullut raskaaksi niin tapaamme saman ravintolan edessä kuukauden kuluttua klo 18.

Palautetta saa antaa ja myös ehdotuksia;)

Yleisönä

Saatana Järjestä Seksitreffit – Saat Seikkailuseuraa Ja Kokemuksia Netistä miten ne jaksaa mietin ja olin parin nais orkun jälkeen nukahtanut.Kärsi perkele sanoi Piko ja avasi paitansa, tarttui haarukkaani ja työnsi rintansa päin naamaani.

Piko riisui rintsikkansa ja Minnan paidan jonka alta paljastui pienet nahkarintsikoissa olevat rinnat. minna kaatoi Pikon sohvalle, työnsi kielensä Pikon sisään ja nipisti molemmista nänneistä lujaa. Aina Minnan alkaessa ulista hän piti tauon. Muisteltuani kotvan hurjia tempauksiamme päätin mennä juttelemaan heidän kanssaan kun porukka oli jotenkin vierasta. menin pöytään ja kysyin olisiko tilaa yhdelle yksinäiselle. Minna kääntyi kuitenkin kuusysiin ja vitun litinä kaksinkertaistui. En todellakaan päässyt irti mutta kun tunsin Minnan huulet kullini päässä ja pallieni ollessa Pikon suussa en olisi päässyt lähtemään vaikka olisi ollut irti. Piko otti vielä kullini suuhunsa, imi sen kovaksi ja sanoi että sietää sitä minunkin kärsiä ja irrotti käteni. Sitä ei olisi pitänyt tehdä sillä ennen kuin tajusin minua sidottiin tuoliin vöin ja huivein, jalat tuolin jalkoihin ja kädet taakse selkänojaan.

treffipalvelu